En sen valborgsuppdatering

Lite bilder från valborgsmässoafton. Vi var på norrabyn i älvsbyn och grillade :)


Sofie

Charlie

Emilie

Charlie och Jag

Harry

en söt Harry på födelsedags fika hos oss i fredags :)


Före och efter redigering

Här får ni se skillnaden på bilderna före och efter redigering. Redigeringen som jag lägger ner på varje bild är max ca 15 sekunder om ens det, så det är verkligen inga större justeringar som görs, men visst blir det stor skillnad endå? :)


Före:


Efter:

1/320, ISO 400 & f.2,8

Edward

Jag fotade ett namnkalas i april, och detta är då lilla söta Edward som var i allas blickfång! Är så otroligt glad att jag får "jobba" med detta då och då, det är verkligen jätte roligt! Jag har fått tillstånd att lägga upp bilderna här, så det kommer nog fler bilder på charmtrollet Edward någon dag :)


Levi´s kalas

Helt sinnesjukt vilken underbar dag detta har varit. Sammanlagt denna kalasdag har vi haft 21 gäster, och kalaset är inte över utan vi får gäster även imorgon och till veckan. Är så otroligt glad över att våran underbara pojke blir så uppvaktad. Han har fått massor med fina presenter och varit otroligt nöjd över varenda en, han har lekt hela dagen med sina nya saker. Tusen tusen tack till ALLA som varit med och firat Levi idag på ett eller annat sätt. Måste verkligen ge ett plus i kanten till Simon, Madde och lilla Harry som åkte ca 25 mil ändå från Arjeplog för att fira Levi, helt otroligt roligt det var när dom klampade in här helt oannonserat.

Imorgon tar vi nya tag och fortsätter firandet :) 

Som pricken över i:et har vi fått tillbaka resultatet på tentan från förra kursen, som jag har haft ont i magen och gruvat över det resultatet helt i onödan, fick nämligen 21 poäng av 21 möjliga, vilket flyt, jag är så sjukt nöjd nu så det finns inga ord som kan beskriva mitt lyckorus!

Nu blir det promenad med fina Nasti som avslut på dagen. Hoppas att alla får en bra helg!


En uppdatering i ord

Det är inte ofta va? Nope.

Imorgon fyller världens bästa och mest underbara kille år. 3 år. Kan inte fatta vars tiden tog vägen? Vi ska i alla fall fira Levi både fredag och lördag, så varmt välkomna på kalas ;)

Idag gjorde jag min första praktikdag, gick ju himlarns bra. spelade fotboll med kidsen och det var ingen lek, här gick man runt och trodde att kondisen var på topp men icket. Och ett träningspass på det nu ikväll, for hem med värsta lyckoruset i kroppen, skulle kunnat springa en mil efter det trots att jag gav allt på passet! Fattar inte hur jag ska klara mig utan att träna nu under sommaren. mitt korpenkort går ut i juni och jag tänkte inte förnya det förens till hösten, men vi får väl se hur det blir med den saken ;P

Nä, nu orkar jag inte mer. Det här har ju blivit mer som en fotoblogg, har funderat om jag ska göra en helt ny fotoblogg eller om jag ska fortsätta på denna? slutar ni läsa om det kommer med fotosnack? :) Eller ska jag skriva mer om oss? KOM MED FÖRSLAG!

tack å hej :) och glöm nu inte att komma å kalasa om ni har vägarna förbi!!

Klara


Carro


Cornelis


Sofie

Vacker som få



Världens finaste Smilla


Fler bilder på prinsessan, underbara vackra barn! kolla vilka fina lockar hon har där bak, precis som Levi också hade, krulltottarna. Det har dom nog både farfar och mormor att tacka för. Hoppas Smillan får behålla sina :)


Smillas glassdebut

Jag tycker väl egentligen inte att man ska ge så små barn glass och godis, men smaka kan man ju få göra, bara en gång ;)


typiskt hemma hos oss just nu

Det var en gång en Levi, som satt så (för tillfället) harmoniskt och lekte med sina älskade tåg.



Så kom marodören Smilla och ville vara med. Det blir kaotiskt och den numer inte alltför harmoniska lokföraren avvisar sin lillasyster. Hon får alltså inte vara med. "Hon ter (beter) sig inte" enligt Levi.



DEPRISSION:



Fattar dock vinken och med lite Levi-övertalning av pappa får marodören i alla fall titta på.



Sista bilden får tala för sig själv :)


Freija och smilla i lekparken


Bilder från Chris födelsedag

En sjukt härlig dag med härliga människor :) Strosade runt på stan under dagen och grillade på kvällen. bilderna är tagna i torsdags.



Moa

Micke

Chris

Levi
'
Smilla

Cornelis , 12 veckor

Klara