dop

Dagen har spenderats på ett barndop, Carro och Manges dotter Klara var det som blev döpt. Ett mycket fint dop var det :)


Elias


Nadine


sötnöt


Såhär kan det gå när man glömmer stänga av kranen


vagnprovning

Vi har tagit bort hårdliften från Smillans vagn och gjort den till en sittvagn, så fick Smillan provsitta vagnen lite. Inte nöjd Levi har varit, för nu tycker han minsann att det är hans vagn, han som inte ens tycker om att åka vagn ska nu sitta i den hela tiden. På bilden är han i full färd med att lasta sina älskade bilar under vagnen.



äntligen blir det varmare!!

äntligen har det blivit lite varmare ute och imorgon skulle det bli ännu varmare, känns sjukt bra, då kanske man kan vara ute!! :) Värsta har varit i veckan då vi var inne på LTU och det var svinkallt.. har suttit med jacka, halsduk och tjocksockar inne i tre dagar och frusit hur mycket som helst endå. Sjukt skönt igårkväll efter träningen att lägga sig i badkaret i kokhett vatten och tina upp ordentligt! :)

Idag vart det inte många knop.. Levi har vart sjuk och nu verkar det som att lillan också åker på feber. Men jag säger då det, så länge det inte är magsjuka är jag nöjd för det är tamejtusingen det värsta. Är däremot så himla nöjd över mig själv för jag är sjukt motiverad till skolan nuförtiden och tycker det är tokroligt. inte allt, men mycket. Känns som om man tappat en ryggsäck med 100 kg dövikt som man burit på så länge att man inte mindes hur livet var utan den, så allt känns så mycket lättare och roligare nu än vad skolan någonsin gjort!

nä det var nog med djupa tankar för idag. får väl se vad kvällen har att erbjuda, möjligtvis ett träningspass ;P

sotade ögon och inbakad fläta

I brist på annat har jag testat att sota ögonen och göra en inbakad fläta. Det är min söta lillasyster Emma som lärt mig göra flätan, och oj vad hon har kämpat men nu serru emma, nu kan jag ;P någe sånär i alla fall :)


helg

härligt med helg ;) Idag har vi åkt buss in till stan, första gången Levi åker buss bortsett från en gång då han var bebis. Gissa om han gillade det? MASSOR! När vi kom hem från våran lilla "resa" slocknade han i soffan, han var ju så duktig och gick själv under hela tiden vi var i stan så det är klart att man blir trött.

Första helgen på riktigt länge som vi inte har några planer alls, och lika bra är väl det när det är så kallt.


Cambilder nu ikväll

grejt!!

Känner mig sjukt nöjd med mig själv nu över många saker, blandannat då jag både igår och idag har jag cyklat till korpen i -25 för å träna, jag har med andra ord värsta träningsmotivationen just nu och längtar redan efter nästa träningspass ;)

Annars så sörjer jag kylan litegrann.. bilen tjorvar och när det är så kallt vågar jag inte ta mig iväg till älvsbyn som jag tänkt så länge, ifall den skulle börja tjorva där i kylan. Skulle dock va sjukt kul att träffa kompisar men det får jag nog skjuta på. Är ju så fotosugen också men man vill ju inte vara ute nå längre stunder. Tur att jag har några fotoprojekt framöver så man har något att se framemot :)

Nu sitter jag här i svettiga träningskläder så det är väl bäst att ta sig en dusch, det är ju efterlyst ikväll också som tant tänkt se! :)

busiga Levi :)


världens bästa chris ♥


Påväg hem från dagis

Svinkallt idag alltså! Men vi klädde oss ordentligt när vi gick och hämtade Levi, så vi kunde fota lite utan att frysa ihjäl. Ser ut som om Levi sålt smöret och tappat pengarna på dom här bilderna ;P


Söttrollet imorse


inte alltid kul att vara modell!

Påväg till dagis idag


första tänderna är här!

Igår när jag kände efter i Smillans mun så hittade jag två små risgryn :) säkert därför hon hade feber i helgen, lillpluttan!


Nasti

Finaste vovven


lilla sjuklingen

Smillan har åkt på feber idag, stackars liten. Bara hoppas det går över fort!


motljus


Smilla med "morfar" Jörgen


Söndag

Fullt sjå hela dagen idag, som det är de flesta andra dagar också. Min mamma, jörgen och lillebror Anton var och hälsade på under dagen, och när dem for hem åkte vi ut till Chris moster Linda och hennes Jonny där det var kalas för chris mormor sirkka. En bra dag med gott fika men köttgrytan som Linda bjöd på till middag slog allt ;P

Gammelfarmor Sirkka med Smilla

Jag, Lillan och Jonny (linda som fotat)

Chris, Jag och Lillan

Rob

Fina Sirkka

Min lillebror Anton

Är han inte söt så säg? :)


badbarnen