söndagsgodis?

Nu har vi stigit upp, Jag och Levi sitter i soffan och slötittar på en film. Levi har hittat en godispåse och han fick ta två godisar innan den åker iväg, så nu sitter han och mumsar för fullt.

Det är typ storm ute idag, får se om man vågar sig ut någonting.. Känner att jag skulle behövt en promenad.. Nå annars vet jag itne.. helgen har iallafall gått alldeles för fort, och imorgon börjar allvaret igen med en massa föreläsningar på LTU.

Avslutningsvis så säger jag grattis!!!! till carro poppe och freija som fått sin lilla Loke med en raketfart på förlossningen!



glassss

Jag och Vickan har just varit förbi lösviktshuset i öjebyn en sväng, dom reade ut sin kulglass nu så jag köpte 6 kulor och fick dem i en mos kartong, smart va??

maaaat

Jag och Vickan har just lagat världens godaste lunch och bjudit våra karlar på, det blev spaghetti och carbonara med vickans hemmagjorda vitlöksbröd. KRÄMIGT. Nåja nu måste jag väl fortsätta plugga.. ciao

hemma igen och storstädning

I eftermiddags kom vi hem efter en helg i Arjeplog. Har haft jättekul, umgåtts med kompisar och med chris familj. Däremot har Levi inte alls sovit särskilt bra, och vaknat halv sju och velat stiga upp så då har man ju inte så många val. Fast jag ska inte klaga, för jag har fått sova längre på mornarna endå för att chris har gått upp med Levi, min finfina karl.

Nåja iallafall så kom vi hem i eftermiddags.. Vi stannade till i arvidsjaur på vägen hem och åt en pizza på tre kronor. Lägg det namnet på minnet för deras pizzor är världens godaste och dom är inte små heller! Jag har packat upp, plockat undan och städat hela kvällen, så nu är lägenheten ren och fräsch, och nu slipper jag se väskorna stå framme oupppackade i flera dagar, annars brukar vi alltid skjuta upp det.

Jag och Chris har just slagit oss ner i soffan, vi har tänt massa ljus i hela lägenheten och släckt alla lamporna, ska se en film och äta ost och kex. MMM. Ha en bra söndagkväll allihopa!!

karlslok

Jag försökte få en bild på mig och chris tillsammans men han kan ju verkligen inte vara seriös!


städmani

Härligt. Nu har jag städat effektivt i drygt 4 timmar, alla skåp och lådor är rensade, bärt ner saker till källaren, kastat massa skräp och möblerat om. Jag och Chris lyxade med pizza till middag. Jag måste verkligen sluta med allt "lyxande" av pizza, hamburgare, chips, fika och sötsaker. Magen känns som en ballong.

Jag skjutsade Levi till min mamma tidigare idag, så han kommer att spendera natten där. Känns skönt att jag fick städa i lugn och ro och nu tänkte jag faktiskt ta mig en cider och spela spel med en kompis.

Nåja, hoppas alla att ni har en bra lördagkväll!

Onsdag

Hallåå.

Jag såg nu att jag skrev i mitt förra inlägg att jag ätit kaffe, det har jag alltså inte gjort, jag skrev fel. HEHE

Idag for jag och Vickan å tittade på utförsäljningen som dom hade på nolia, vi var nog en av de första som var där och tur var väl det, för vet ni vad jag fyndade?! Ett fleecefodrat regnställ till Levi, för 250 kr. Det fanns bara ett enda och otroligt nog så var det i hans storlek, underbart!

Efter lite plugg och sunes-middag så for jag och Levi och hälsade på hos Linda och Harry, alltid lika roligt och jag fick nog allt känna lill-bebben sparka i magen. Lindas mage alltså :)



dagisfoto

Levi har vaknat flera gånger inatt, jobbigt när man inte är van men lite kaffe ska nog göra susen. Vi har iallafall hunnit vara på dagis så Levi fick vara med på dagiskortet, sen tar dom ju enskilda bilder också, det ska bli roligt att se dem sen! :)

Nu har jag precis ätit kaffe och ska börja bege mig hem till Vickan å plugga lite. Vi har gjort klart 2 arbeten av 6, så det tar sig och det är inte lika svårt som jag trodde att det skulle vara, härligt!

Nåjåå, ha en bra dag!



Levi fastnade med huvudet under vagnen för några dagar sen


senaste veckan

Senaste veckan har varit händelserik, jag har pluggat och jobbat varenda dag sen förra måndagen. Känns skönt att vara igång och känna att man gör någonting samtidigt som det blev en riktig hårdstart från att vara mammaledig med sovmorgon nästan varenda dag.

Men vi har även hunnit med nöjen, blev bortbjudna på middag i fredags, satt uppe hela kvällen och spelade poker och bara umgicks. För första gången fick Levi somna i vagnen hemma hos dem, sen på natten när vi gick hem så la vi över honom i hans egen säng och det gick superbra! Jag har aldrig vågat testa det tidigare då jag alltid varit så rädd att störa hans underbara sömnrutiner, men det gick superbra och det var ju skönt.

Nu idag har jag och Vickan pluggat, gjorde klart ett arbete också vandrade vi på stan en stund. Jag köpte mig en helt underbar kofta från cubus, och levi fick sig kläder från lindex, jag älskar deras ta 3 betala för 2!!

Nu har vi lagt Levi för ett tag sen och det har blivit tyst så han har väl tänkt sova nu. Jag velar mellan att ta en promenad och att slöa framför tv:n.. det är så skönt att vara ute nu, jag älskar mysiga höstkvällar när det är lite småkyligt ute och det blir mörkare.

Hoppas ni alla har en bra måndagkväll.


klätterapa

imorse hittade vi Levi sittandes på databordet och åt chips. Han har blivit en riktig klätterapa och fort går det!


lek i parken

Igår gick vi ut en stund på kvällen, Levi fick gunga och leka lite, frisk luft sådär på kvällskvisten.



hårt..

Jag dör.. ska det vara så tungt att plugga? Varför har jag inte hört andra som pluggar klaga mer? jag hoppas verkligen att vi fick en hårdstart.. Är väl inte van heller.. Jag är helt död iallafall.. Har åkt hemifrån 7 på morgonen och kommit hem 19 på kvällen tre dagar i rad, suttit och lyssnat på föreläsningar hela dagarna.. Nu jobbar chris dessutom och började 19.30 så man kan väl som säga att vi bytte av varandra. Nä nu måste jag sluta klaga, kan avsluta med att säga att jag är otroligt glad att jag lärt känna Vickan, för annars skulle nog detta inte gå!



Nåja.. blir nog sängen snart för imorn är det jobb som gäller.