hej


hjärtat


tänder på G!

Jag tycker så synd om min lilla pojke. Denna helg har verkligen varit jobbig för honom. Eller det började egentligen förra veckan med grin, gnäll och feber. Sjuk tänkte jag, tills han började gnugga tänder mot allt han kom åt så jag kände efter, och jadå alla kindtänder på båda sidorna både uppe och nere är påväg upp. Levi har varit otröstlig stundvis och det har varit superjobbigt att inte kunnat göra något för min lilla kille. Sen har han sovit lite oroligt vissa nätter, tyvärr var i natt en sån natt så han var vaken till och från i tre timmar. Som tur var sov jag en stund igår på dagen så ork har jag iallafall. Fattar inte, vissa ungar får sina tänder utan problem, det märks inte ens, medans min lille kille måste lida såhär.

Idag är Levi iallafall på dagis. Jag pluggar men har tänkt ta lunch nu. Sen blir det att åka med Nasti till veterinären, och fara hem till min mamma på lilla julafton. Måste försöka hinna packa idag också eftersom vi åker bort över jul, och städa undan lite här hemma men vi får väl se hur långt jag hinner.

Nä nu ska jag ta å göra mig nå mat.


Levi och pappa tittar i leksakskatalogen


-

Mormor och Levi väntar på att dagens middag skulle bli klar.




matmonster


gullprutt


i storforsen

Förra helgen spenderade vi hos farfar Benny, vi var i storforsen och åt julbord, och där hade de en tupp som Levi fick titta på, spännande :)

Levi, farfar Benny och tuppen




Välkommen till världen

Nu har Linda och Per`s bebis kommit och jag och Levi var där och hälsade på igår. Så liten så liten, å väldigt söt förstås! Våra ettåringar blev genast så väldigt stora hehe. Måste erkänna att jag blev lite bebissugen ;)


Evert, tre dagar gammal


Per, Evert och storebror Harry

så fruktansvärt trött

Vi sov till 8 imorse, Levi har utökat sovtiden med en timma de senaste dagarna, himla skönt men jag var så otroligt trött imorse så jag visste inte riktigt vars jag skulle ta vägen. Känner mig fortfarande trött ..

Nu har jag precis lagt Levi i sin säng så han kan vila en stund. Vi har inte gjort så mycket idag, bara varit hemma, läst böcker och lagat mat.. bara vardagsgrejer. Jag är så himla less på att Chris jobbar varannan helg, fytusan säger jag. Men nu jobbar han bara 6 nätter till sen är han ledig i över 3 veckor, och efter det kommer han börja jobba dag, och då jobbar han var tredje helg, åååå vad det ska bli skönt!

Nä nu ska jag sluta klaga. Ha en bra dag!

Denna blir förhoppningsvis min imorgon:



HVL-F42AM

Någon som har testat den?

fotokurs?

Jag funderar över om jag ska gå en fotokurs på Ltu.. Den var på 7,5 poäng och bara 25% studietakt, skulle ju inte alls bli några problem tidsmässigt känns det som.. vad tycks?



update:

Fotokursen passar nog inte mig :P

vi lever!!

Hallå, vi lever!! Har haft noll motivation till att skriva här men nu kommer ett inlägg iallafall. Vi har det iallafall bara bra, trots att Levi är i första trotsen och lärt sig säga "nej". Flitigt använt ord just nu, jag blir tokig ibland men han är faktiskt rätt söt när han är så bestämd så ibland är det svårt att hålla sig för skratt.

Levi har det superbra på dagis, han vill sällan hem när man ska hämta honom, bra eller dåligt? :) Däremot har han slutat med sina långa sovmornar så nu stiger vi istället upp runt 7, ska väl dock inte klaga, jag vet att vi har haft det bra :)

En rolig sak är att jag bestämt mig för att köpa ett nytt objektiv, förhoppningsvis innan jul om jag hinner få det. Ska bli så himla roligt för jag känner nu att jag är lite handikappad med mitt nuvarande objektiv som följde med kameran.

Nåja, nu ska jag ta å byta från pyjamas till en dagisoutfit på lilleman så ska vi pinna iväg till dagis. Så himla trist att snön försvunnit ute föresten, nu är det ju bara is. Vi kommer iallafall ta bilen till dagis idag för vi lämnade vagnen där igår, så ska jag göra ett viktigt ärende i samma veva.

Ha en bra dag allihopa!

julfesten på dagis


Julfest på dagis då det sjöngs julsånger, fikades och dansades runt mini-granen :)

Levi


Levi och Linus

Papporna fick dansa med sina barn runt granen

Viggo var pepparkaksgubbe

Viggo påväg hem

Linus och Chris

:(

Jag blev så himla ledsen när jag läste det här, .. så jävla hemskt hur man kan behandla ett litet OSKYLDIGT barn!
Usch :(

Älskade barn!