bilder från min pappas kamera;


wedding

Idag gifte sig våra grannar Mange och Carro :)


händelserikt

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen, fyy på mig.

Vi har iallafall haft fullt upp, i helgen var Madde här och hälsade på, vi gick på stan nästan hela dagen och shoppade. Jag hade Levi med mig förstås och Madde hade sin bäbis. I magen då alltså. fattar ni?? MADDE OCH SIMON SKA HA BARN!!!! Det var väldarns roligt!!! :)

I söndags var Micke och Moa här och hälsade på innan dom åkte vidare till New York. Jaa jag vet, det händer stora saker för typ alla våra kompisar. Vi gick iallafall ut och åt god middag, sen hem hit och fikade åså, och nu är dom i N.Y. och lever loppan i en vecka. jajja.

Nästa nyhet. Levi har börjat dagis påriktigt, för idag hade jag min första skoldag. Levi har iallafall skött sig riktigt bra på dagis, såklart! min duktiga kille. Igår när jag kom och skulle hämta han efter sista inskolningsdagen så ville han inte ens gå hem. tok-.

 Jag har lärt känna en ny tjej som heter Viktoria, hon ska också läsa till förskollärare på distans, vi har barnen på samma dagis PLUS att vi bor nästan grannar. Perffa! Vi har iallafall varit i luleå på LTU idag. Viktoria sa att hon hade dåligt lokalsinne. Nu så efter vid dagens slut så tror jag på henne. Det började med att vi hamnade ute i gammelstan, sen gick hon åt HELT fel håll när vi skulle hitta till bilen efter skoldagens slut. Och på hemvägen for vi en sväng förbi sunderbyn innan vi kom på att vi kört lite fel. hehe. spännande iallafall, nu har man sett lite mer av luleå :)





Nasti


plaskis


jag och levi åkte rutschkana i byske


sjukling

Min lilla kille har varit lite sjuk idag. Han snorade lite inatt men dagis tyckte ändå att vi kunde komma dit om han verkade pigg, och det gjorde han ju så vi var där. Sen efter att han vilat på eftermiddagen vaknade han och var supergnällig, hängig och snorig, så han fick en panodil och det blev bättre efter ett tag och nu verkar han riktigt pigg igen.

Jag har varit helt slut hela dagen, måste lägga mig tidigt ikväll så jag slipper gå som en zombie imorgon också, får ju finfrämmande förhoppningsvis :) Mer om det imorgon, ha en bra fredagkväll!!



jag är lite tlött

Imorse fick Levi vara ensammen på dagis en stund, det gick superbra för honom, och när jag kom tillbaka var dom ute och lekte, jag ropade på Levi och han kom springandes till mig SUPERGLAD över att se mig, vilken lyckokänsla det var!!

Efter dagis for vi till Luleå en sväng, kollade in vars på universitetet jag ska första dagen, så man inte måste virra omkring där första morgonen. Sen strosade vi runt i affärer, fikade på Waynes och sist men inte minst ut en sväng på storheden.

Levi har haft jättesvårt att somna ikväll, han låg å gnällde i en timme men nu har han äntligen somnat för en stund sen. dom sa på dagis att han kunde bli orolig när det gällde sömnen just för att han får så mycket nya intryck på dagis å så, nätterna har varit som vanligt han har bara haft lite svårt att somna på kvällarna.

nu vill grannen ut å springa.. men det vill inte jag för jag är tlötttt

Chris, Ante och Jag.. bilderna togs nyss..


full rulle

Vi promenerade in till stan idag, jag Chris och Carro. Hämtade upp Sandras äldsta flicka Sabina på busstastionen och sen traskade vi runt i stan. Jag fick ett par nya leggings och Levi fick ett par stövlar och fingervantar. Vi käkade på subland, handlade på kvantum och sen hem.

Jag var på step tidigare ikväll, känns grymt skönt att börja komma igång med träningen nu, och det gick huuur bra som helst. Kom hem, slog igång tvättkmaskinerna och åt en väldigt sen middag, sen fick jag Carro och Sandra för oss att fara ut och gå/jogga, och vi slog Sandras tidsrekord!

Nu är jag helt slut i kroppen, jag kommer sova såååå gott inatt. Levi somnade som en stock, det tar på att vara på dagis..

Sov gott allihopa

tredje dagisdagen..

.. Och Levi har varit riktigt kinkig, bara velat sitta i knät och varvat mellan mitt, Chris och fröken Kenneths knä. Imorgon ska Levi få vara ensammen där en stund medans jag sitter i deras fikarum.

Nu har vi precis ätit plättar och tänkte bege oss ut på stan och kolla runt lite, kanske köpa lite nödvändigheter. Tur att det är löning snart igen, imorgon kommer ju barnbidraget.

Men vi hörs väl senare då, kram

ny design

Nu har jag knåpat med en ny design, inget avancerat men jag var less på den förra jag hade. Får se om det blir lite seriöst bloggande nu här framöver, har ju varit tokdåligt under sommaren, vi har haft så mycket annat för oss.

Det tog ett tag innan Levi somnade ikväll, han låg i sin säng och pratade för sig själv, skrattade och gnällde till nån gång då och då. Imorgon är det dagis igen och den här gången kommer vi gå dit hela familjen och ute-lek står på schemat.

Nu börjar jag däremot känna mig riktigt trött så nu är det dags att knoppa tror jag. Godnatt!




rekord?

Nu tror jag att jag har tagit rekord i att inte uppdatera bloggen, jag har aldrig uppdaterat såhär lite sen jag startade bloggen tror jag.

Iallafall så har vi börjat inskolningen på dagis nu, igår var första dagen och nästa vecka börjar Levi dagis "på riktigt". Än så länge har det gått bra med inskolningen men då har jag varit med honom hela tiden, blir spännande att se hur det går när han ska stanna där ensammen, han blev jätteledsen idag då jag lämnade honom med fröken Kenneth för att gå på toa.

Annars händer det inte så mycket.. Inskolning på schemat för resten av veckan, måste köpa nya pyjamasar till Levi, gummistövlar, och lite utekläder nu när han ska börja dagis, dom är ute så mycket som möjligt och det är ju perfekt för Levi som gillar att vara ute.


nu ska jag och Chris fundera ut nåt att äta till middag medans Levi fortfarande vilar i våran säng, gosnutten


Levi ramlade i rabatten förra veckan;



Levi somnar vid matbordet

Tyvärr får ni se filmen från sidan för jag vet inte hur man gör för att "räta upp" den


JAAAAA

JAG KOM IN PÅ UTBILDNINGEN!!



camping

Just nu är vi och campar tillsammans med Daniel, Kajsa och deras lilla Sally. Igår kom Linda per och harry förbi och hälsade på här på byske camping. Vi står iallafall brevid varandra med husvagnarna, kom hit igår mitt på dagen och hitills har vi spenderat tiden med att spela spel, äta god mat, chips och godis, kollat runt lite på campingen å så.

Föresten så finns det trådlöst internet här, inte illa alls. Bilder kommer sen