Det snälla spöket Casper

Levi brukar se film på sin dvd, och i förrgår ville han se spöket Casper. Han var dock lite rädd, fastän han visste att Casper är snäll, så han stod låååångt från dvdn och kollade :P




Kärleksbarn



Detta är världens finaste underbaraste barn. Levi med sitt mysiga försiktiga sätt och sin passion för bilar, envis som en get precis som mamma, och avvaktande och studerande, precis som pappa. Smilla med det härliga leendet och även hon en försiktig och studerande tjej som utvecklas massor för varje dag som går. Jag älskar att få spendera varje dag tillsammans med er, mina underbara barn! Ni är utan tvekan det bästa som hänt oss!





Det är synd att Du inte kan se barnens värde. Nu är chanserna över!

Tropikbadet

Idag har vi varit och badat på Piteå havsbad, hur kul som helst. Mamma satt med Smillan vid caféborden medans jag och Chris badade med Levi. Levi är ju lite styv i korken när det gäller vatten, vi har nämligen inte badat så mycket med honom annat än här hemma i baljan, men efter ett tag vågade han åka rutschkanorna, fastklistrad i mig eller Chris. Det var i alla fall roligt att få göra något själva med våran trollunge, och oj vad Levi uppskattade det. Efter badet fick Levi glass av sin mormor och sedan åkte vi hem, hungriga som vargar. Resten av dagen har vi inte gjort så mycket speciellt, utan mest bara njutit av att inte ha något att göra, för det är minsann inte ofta.

Levi somnade som en stock nu på kvällen, efter att vi läst en bok var för honom, och jag förstår honom för jag är också jättretrött. Så nu blir det nog att göra sig sängklar och lägga sig och se lite tv innan ögonen faller ihop.

Godnatt allihopa


då var det löst! :)

Jag har varit så besviken för att när man laddar upp bilderna på bloggen så tappar dom så mycket i kvalite, vilket innebär att dom är mycket finare i verkligheten. men nu var i alla fall det problemet löst. Tack carro för hjälpen :)


smillan gymmar


promenad och lördagsgodis

Chris for och böt däck på bilen i Älsbyn idag, så då passade jag och barnen på att ta en promenad in till ica så att Levi fick köpa sig lördagsgodis. Han älskar ju att gå själv och det gjorde han också de 2 kilometrarna in till stan, duktiga killen. Sen plockade han godis själv, med min handledning annars vettegudarna hur mycket det skulle bli, och sen gick vi hemåt igen. På hemvägen fick Levi åka längst fram vid handtaget på vagnen, och efter ett tag såg jag hur han började hänga med huvudet och javisst håller han på att somna. Jag försökte hålla honom vaken men han var så sjukt trött att det bara kändes hemskt att inte låta honom sova så han fick lägga sig i vagnen medans jag bar lillan hem. Som tur var så var vi inte särskilt långt från lägenheten så det gick bra.


Elsa och Smilla

Finaste flickorna :)


smillan


Fältstudier

I veckan har jag och Vickan haft fältstudier, vi har alltså varit utan våra småtösar i 4 dagar, hemske. Men det har varit roligt att få vara bland alla fina barn och även om det är jobbigt att vara utan Smillan när hon är så liten så ska det samtidigt bli roligt att ha VFU i 4 veckor framöver. Jag är väldigt glad att jag valt att utbilda mig till förskollärare, jag tror att det kommer passa mig bra!

I morgon blir det att sammanställa lite från fältstudierna och fixa lite litteratur. Ska bli en kortdag i morgon för då får vi finfrämmande. Veckorna går så fort, tänk nu är det snart redan helg igen!

Vickan och Jag

Levi och Smilla

vackra vackra underbara ungar!! Mina guldklimpar, det finaste som finns.


marknaden i arjeplog

Här kommer lite bilder från förra helgen då vi var på marknaden i Arjeplog. Bättre sent än aldrig :)

Levi och Chris

Jag

Linda och Milla nostalgikör gamm-mazdan ;)

Madde och Harry

Chris och Levi, tittar på skotrar

Simon kör skojter. Han vann förövrigt om jag inte minns fel.

Chris tremenning Isabella

Chris lillebror Frank

Chris tremenning Brandon

vatten