trött..

Jag är så trött .. fattar inte hur jag ska orka hålla mig vaken hela kvällen men lite kaffe kanske gör susen. Levi somnade sittandes i soffan för drygt en timme sen, så jag bar honoom till våran säng och där ligger han fortfarande och sover. Jag skulle också sovit om det inte vore för att jag håller på och tvättar, och det kan jag verkligen inte skjuta på längre nu.

Och idag går jag in i V.32. Helt sjukt vad tiden går fort.. Däremot börjar tröttheten komma tillbaka nu och det är inte det roligaste när man inte kan sova när man vill, lite ryggont också men det är ju inte så konstigt när man bär runt på någon hela dagarna. Jag har dessutom inte mycket alls kvar i skolan så jag och Levi kommer kunna vara lediga större delen av maj och bara mysa på, ska bli riktigt skönt men några månaders ledighet för sen till hösten  börjar ju allvaret igen och då kommer vi minsann ha fullt upp. Jag kommer ju fortsätta plugga samtidigt som jag har en liten en hemma, Levi kommer vara på dagis, och Chris kommer fortsätta jobba samtidigt som han pluggar. Är vi inte ambitiösa så säg? Och folk frågar om vi inte ska köpa hus.. hur tusingen skulle vi ha tid med ett hus också..

Och nu ska jag skryta lite om junior. Det har fortfarande inte hänt några olyckor alls trots att han aldrig har blöja på sig på dagarna. Oftast är blöjan torr på mornarna när han vaknar också så det dröjer nog inte länge förens vi slutar helt med blöja. Inatt vaknade han dessutom runt fyratiden och ropade på mig och ville pinka, så då gick vi på toa och sen somnade han om igen. Jag är helt fascinerad av min lilla prutt :)



ännu mera bilar

Levi leker med bilarna, i förrgår om jag inte minns fel. För nån vecka sen fick han filmen "bilar" och gissa om han älskar den, om han bara fick skulle han se den flera gånger per dag men någon måtta får det ju vara :) Han har knappt tid att äta längre, han har så svårt att slita sig från sina bilar. Får väl se vad han blir när han blir stor sen då, faster Alexandra har sagt att Levi ska få fixa hennes bil när hon blir stor och den går sönder så vi får väl se om han blir nån mekaniker då.


lastbil


För någon dag sen var jag och Levi ute och rastade hunden, och då kom en stor lastbil som sopade upp allt grus från vägarna. Den körde ju rätt sakta så vi sprang efter den runt kvarteret, spännande!! Hann blev dock inte så glad när den körde iväg sen.


söta Sally

Lördagen spenderade vi med Danne, Kajsa och Sally, och såklart tog jag lite kort på snyggtjejen ;P





bilder

Sara och Levi på promenad



TENS

Igår blev det att jobba en kvällstur. Jag har inte jobbat på källbo sen i somras men det gick bra endå. Levi blev hämtad väldigt tidigt från dagis igår så han hann väl knappt dit innan han skulle hem, då han dessutom blev lämnad sent på morgonen för att killarna inte alls är snabba på mornarna och det var chris som lämnade. Så kan det gå :)

Jag har ju börjat använda tens till min onda rygg, fick apparaten för snart en vecka sen och den är UNDERBAR. tidigare har jag haft så ont att jag inte kunnat göra annat än att ligga ner på rygg, och det funkar ju inte. Har inte ens kunnat ligga på sidan, stå, sitta eller nåt utan smärta och det har tagit sjukt mycket av min energi. Hade samma ryggproblem under förra graviditeten, det var däremot inte lika illa då som det är nu.  Men iallafall så hjälper tens otroligt mycket och jag kan verkligen rekommendera det!

Nej nu ska jag göra mig nå lunch innan jag ska iväg på praktiken. Hejjjs



Levi börjar bli långhårig!


tisdag morgon

Nu sitter jag och äter frulle och ska strax iväg. Var tvungen kolla mejlen om jag fått svar från en lärare om en uppgift vi har, men icket.. jobbigt. Nåja. Killarna ligger fortfarande och sover. Levi har sovit så oroligt så Chris bar över honom till våran säng i natt, myspys.

Linda, jag är i klubbärdets förskoleklass, alltså med 6-åringarna. Jaja, här hinner jag inte sitta. Hejsss

BLÖFRI

Tänk att nu är Levi blöjfri, både på dagis och hemma. Helt otroligt alltså, trodde aldrig att det skulle gå så bra och jag trodde verkligen att vi skulle få kämpa mer än vad vi har gjort. Det var skönt att vi fick det bortgjort innan nästa kommer, så har man bara ett blöjbarn. Däremot får man väl räkna med någon olycka då och då men så är det ju, det har dock inte hänt särskilt många gånger alls hitills och nu har han ju ändå varit utan blöja hela förra veckan.


Idag har jag förövrigt haft min första praktikdag, som gick sjukt fort. Har precis suttit och skrivit klart ett arbete som ska in i maj, lika bra att göra bort det så man slipper stressa med det sen. Nu tänkte jag hämta hem Levi, jag trodde han skulle behöva vara på dagis till efter fyra idag så att jag skulle hinna det jag ska göra, men så blev det visst inte. Så nu blir det att gå. Ciao

barnvagnstester

Tänkte tipsa om denna artikel där dom gjort barnvagnstester. Om ni läser artikeln så ser ni att emmaljungas vagn inte klarade testet, än en gång.. Jag har sett flera tester då emmaljunga fått kritik för sina vagnar, det verkar ofta vara handtaget som tjorvar. Iallafall så kan jag inte förstå dom som säger att "emmaljunga är ett säkert kort", dom får ju kritik hela tiden och vissa av deras vagnar är snuskigt dyra. Lite roligt också att dom även testat billigare vagnar och att alla billigvagnar utom EN klarade testet, på dom dyrare modellerna var det tvärtom, där var det bara en som klarade sig. Nåja, läs själva.

(Klicka på bilden för att komma till artikeln)


sekretess?!

Igår var jag på sjukhuset och skulle träffa en sjukgymnast, dom som varit där vet ju att ungdomsmottagningen delar reception med sjukgymnastiken, avdelningarna ligger alltså brevid varandra. Gissar att ungdomsmottagningen hade telefontid när jag satt där i väntrummet och väntade på min tur, och hon som tog emot samtalen brydde sig inte om att stänga dörren till sitt kontor. Hon tog emot två samtal under tiden jag satt där, och jag kunde höra precis vad tjejerna som ringde hade för problem, när dom fick en tid bokad, vilket telefonnummer dom hade samt förnamnet på en av dem. Hade jag velat hade jag alltså kunnat ta numret och slå upp det på hitta och sen vetat precis vem det var som ringde.

Helsjukt!! Hoppas verkligen att det var en engångsföreteelse. Det jag hörde om dessa tjejer var saker som jag gissar att dem verkligen inte vill att någon ska få veta, alltså väldigt personliga saker.

onsdag

Veckorna går så himla fort nuförtiden tycker jag så man hinner knappt med.

Hämtade hem Levi från dagis lite tidigare idag. Tycker det är så mysigt att komma dit och se vad dom gör och klä honom i lugn och ro å så istället för att bara kasta på honom kläderna och stressa hem för att man är hungrig. Idag kom jag mitt i mellanmålet, Levi hade visst totalratat lunchen så han åt flera mackor till mellanmål då istället.

Nu sitter jag i soffan och vilar ryggen lite så jag ska orka vara med killarna om en stund. Levi sitter på golvet och leker med bilar (oväntat?), för en stund sen målade han teckningar som han gav till Chris. Han vill alltid att man ska rita av hans hand också när han ritar, och inte bara en gång utan flera gånger på samma ställe, så det blir som bara ett myller av småhänder.

Föresten, i natt sov Levi i våran säng, och Chris vaknade då fyra på morgonen ungefär av att Levi nyper honom i näsan. Hahaha. Nåt nytt han har fått för sig men inte trodde man ju att han skulle börja med det mitt i nätterna också, sötprutten. Chris har jobbat tokmycket sen en vecka tillbaka, och jag misstänker att Levi har saknat honom rätt mycket för han ville absolut inte sova i sin egen säng igårkväll, utan han ville vara nära pappa och det måste man ju få. Vi höll dessutom på att försova oss imorse, Levi är nämligen fortfarande inställd på vintertid och han är ju min personliga väckarklocka. Men skönt med sovmorgon till halv nio iallafall, sen var det bara på med kläderna medans han åt frulle,  och sen iväg till dagis.

Nejnej om man skulle ta å börja med nån middag. Annars skulle ju pizza vara himla gott.. jaa, vi får väl se ;P


Levi fick en ny stol igår. Egentligen skulle han få den när han fyller år, men för att jag ska slippa lyfta upp honom i den gamla stolen fick han den nya nu direkt, så kan han klättra själv. Gissa om han blev glad :)


Less på att bli fotad :P


close up


Mössan

Jag vet inte riktigt vad han håller på med men Levi har sina mössprojekt här hemma. Han testar olika mössor, ibland pappas men oftast sina egna. Nu har han börjat äta med mössan på huvet ocskå. Den här bilden tog jag förra veckan:



Och den här bilden är tagen igår:




På 2-års kalas hos Freija

Eftersom Levi var sjuk när Freija fyllde år så var vi dit och grattade henne i efterskott i fredags. Det bjöds på tårta och oj vad gott det var, jag som inte brukar gilla tårta åt minsann flera bitar ;) Sen hade dom ju en guldfisk som Levi fick mata, och det var nog en upplevelse. Vet inte om jag vågar säga till honom att vi ska äta fisk idag, haha.



Becca och Levi


Magbild v.28

Här kommer en magbild som är tagen nu på morgonen i v.27+3.



En bild på magen när jag väntade Levi, också v.28;



Dåliga bilder men ni kanske ser. Chris tycker att magen är högre upp denna gång och det har han kanske rätt i. Någon som vågar sig på en gissning på om det är en tös eller en grabb där inne?