ännu en höstpromenad :)

Bilder från tidigare i veckan när vi gick in till stan.


godis

Förra helgen köpte vi hem godis och för första gången så ställde vi fram en skål med godiset på bordet också fick Levi själv välja vilken godis han ville smaka av, gissa om han vart paff!



på höstpromenad


facebook

klockren kommentar på Elin`s djupa citat ;)



hejsan

Halååå, nu är det dags igen va? :) Jag hade massa mer bilder att ladda upp ikväll men jag tycker att blogg.se går så segt så nu orkar jag inte sitta här och bråka längre, så bilderna kommer nog upp senare.

Det har iallafall varit en trevlig vecka hitills. Vi har väl egentligen inte gjort så mycket än så länge bortsett från igår då vi åkte till vissträsk och bytte däck på bilen, och sen en sväng förbi Carro med familj så vi fick se deras nya lillkille. Vi har inte träffats sen i sommar, alldeles för länge sen, skämmes. Freija klappade iallafall Levi på huvudet, så sött. Och sen fick Levi minsann en bil av dem, inte illa pinkat va, han är supernöjd, bilen har nu även blivit ett sätt att muta Levi för att komma och klä på sig osv, så det var ingen dålig bil inte. Kameran var urladdad så tyvärr blir det inga bilder.

Annars så har jag fullt upp med skolan, tänkte försöka jobba effektivt så man kanske kan få känna att man är ledig några dagar sen.. Efter dom här åren kommer man väl inte kunna titta på en bok utan att spy. Nä nu ska vi inte vara sånna, det är ju trots allt intressant läsning!

Nä vet ni att nu orkar jag inte mera, nu ska jag rasta hunden och sen gå och lägga mig.


konstnärerna


En kväll när Viggo var och hälsade på hos oss :)

imålartagen;



Också en pyjamasbild på killarna medans de väntar på kvällsgröt;


Levi och Harry

Här kommer några bilder på Levi och Harry från förra veckan;



Våra gullpruttar :)

söndagen

Jag fick sovmorgon igår, min underbara man är verkligen toppen. Men jag var trött hela dagen för det, som om jag hade värsta bakfyllan. Men jag har haft ganska mycket att göra senaste tiden, och mycket att tänka på. Känner mig lite otillräcklig, också har jag inte alltid den energin som jag önskade att jag hade.

Nåja, jag och Levi åkte iallafall och hälsade på min pappa. Levi fick åka traktor med sin morfar och det var en riktig höjdare!! Sen fick han även se när morfar kom och flög och landade med flygplanet och då var ögonen som jordglobar, vilken dag för en kille som gillar allt med motor!!

Vi fikade och hade trevligt fram tills vi for hem, jag tänkte att jag skulle orka med ett step pass trots att jag var sliten, jag tog mig igenom passet men det var tungt och jag kan väl inte säga att jag tog ut övningarna helt, men jag var där iallafall ;)

När jag kom hem så köpte jag pizza och Chris köpte ett skrov, härliga söndagkväll ;)



uppdatering om lördagen

I lördags for vi och hälsade på Chris pappa, vi var där hela dagen, åt gomiddag och surrade, Levi lekte med bilar som farbor Casper plockade fram åt honom. Jag fattar inte hur bilar kan vara så roligt? Levi är helt tokig i bilar!

När vi kom hem från Chris pappa så gjorde vi oss redo och gick över till Linus och Vickan för att se fotbollen tillsammans med dem och några till. Jag och Vickan var inte sådär jätteintresserade utan jag och Vickan gjorde pizzabullar som vi åt efter fotbollen. Sen spelade vi lite trivial pursiut också men där hann det inte bil någon vinnare för vi slutade spela innan någon hunnit vinna. En toppenkväll iallafall :)





Bodaborg

Gårkvällen spenderades i skellefteå på boda borg, det var längesen jag hade så sjukt roligt!! Vi var fyra par som for iväg också tävlade vi tjejerna mot killarna, vi snabbade oss och försökte klara så många banor som möjligt men det slutade med att killarna vann då dem hade klarat en (!) bana mer än oss. Lite roligt också för i receptionen stod det en kille och en tjej, och tjejen hejade och hjälpte oss medans killen hejade på killarna.

Levi fick spendera kvällen hos chris moster Linda och hennes Jonny, han sov så sött när vi kom och hämtade honom och det hade gått sååå bra under kvällen, gosnutten!

Känner mig helt sliten nu, snacka om att det var ett träningspass igår alltså. Nu ska jag iallafall klä på mig och äta frukost. ha en bra dag!

freitag

Nu är Levi på dagis, jag har hunnit plugga lite, ätit lunch och nu ska jag sätta mig ner och plugga igen. Chris har jobbat sin sista natt och sen är vi lediga helgen tillsammans, underbart, det känns som om det var jättelängesen vi var lediga tillsammans. Jjajja back to work!!

-

Ååå vad jag kände igen mig i det här inlägget, haha. chris är inte alltid bäst på att matcha heller :P

redo för dagis

Nu har vi klivit upp och gjort oss iordning, Levi ska på dagis och jag tänkte passa på att gå in till stan och posta några brev innan jag sätter igång med pluggningnen. Levi har sovit hela natten utan att vakna en enda gång, riktigt skönt, hoppas att han fortsätter så. Får väl se vad som händer sen, om jag orkar göra något annat än plugga idag, har rätt så mycket att göra.. Men ett träningspass skulle iallafall sitta fint, blir nog efter step in spåret isåfall.

Nåja, hoppas ni får en bra dag!





Skulle publicerats imorse!

tankar

Nu måste jag ju verkligen skärpa mig när det gäller bloggandet, måste erkänna att jag saknar det litegrann. Jag har bara så fullt upp hela tiden så jag vet inte riktigt när jag ska hinna med allt som jag vill/måste göra. Jag pluggar iallafall under dagarna när Levi är på dagis, annars försöker jag umgås med mina älskade när vi är lediga, också är det alla vardagsmåsten som ska göras, städa, tvätta, laga mat å allt sånt.. Sen ska man ju hinna träna, umgås med kompisar och jaa nivet sånt som alla andra också vill hinna med. Vet inte riktigt varför jag börjar rabbla upp allt jag ska och vill göra men jag har nog lite smått ångest, att gå från mammaledig till detta var en ordentlig omställning.

Skolan börjar iallafall kännas lättare nu, börjar få grepp om saker och ting känner jag. Levi har det bara bra på dagis, däremot har han varit krasslig i över en månads tid, det är hostan som aldrig vill gå över. Förra veckan hade han iallafall ganska hög feber men det gick över och nu är han tillbaka på dagis igen. Däremot har han sovit rätt dåligt sen han började dagis och blev sjuk och så, jobbigt när man är van att han inte vaknar en enda gång men vi ska väl försöka få tillbaka hans goda sömnvanor.

Nu idag har vi haft främmande från älvsbyn en sväng, vi bjöd på kaffe och surrade. Sen har vi inte gjort så mycket mer än att vi hjälptes åt här hemma att städa lägenheten så nu är den ren och fräsch. Jag tycker att jag inte gör annat än att städa och plocka.. Det känns som att vi har lite för litet utrymme och jag börjar bli riktigt sugen på att köpa hus.. men då man är student är det kanske inte riktigt läge, men vi får väl se, man ska ju veta vars man vill bo också och det vet vi inte riktigt än.


Hade väl egentligen inte tänkt skriva någonting om det men nu gör jag det endå.. Jag var iallafall på rättegång igår angående misshandeln som inträffade för ett år sen. Det var verkligen inte det roligaste jag gjort men nu är det över och jag kan säga som så att det gick bra, trots att hon nekade till allt så blev hon dömd och det känns bra.

Sådärja, skönt att skriva av sig lite, nu ska jag gå och rasta Nasti för sista gången idag och sen blir det att gå och lägga sig. Godnatttt


min underbara lilla kille


höstpromenad

Bilderna är lite oskarpa men det får duga endå. Dom är tagna för någon vecka sen.


påväg hem från dagis

Igår följde Sara med mig och hämtade hem min lilla gullgo från dagis och då passade vi på att fota :)


Bilder från helgen

Pappa Chris har varit bortrest i helgen så jag och Levi har varit ensamma, eller ensamma och ensamma, fredag sov Charlie här och i lördags följde vi med henne och hälsade på hennes bror. "Tant" Charlie gav Levi en stor slant pengar som vi nu har fört över på hans konto, tack än en gång från Levi!!

I söndags fick vi finfrämmande från arjeplog, inte illa pinkat!

Här har ni några bilder från helgen;

Charlie och Levi