Söndagkväll

Hallå. då var helgen över. Vi har mest rantat runt, jag och Levi. Igårkväll när vi kom hem efter rantardag nr 2 var jag helt död och slutkörd så jag somnade före 22, och imorse vaknade inte Levi förens klockan 9, vilket innebar nästan 11 timmars sömn. Man kan ju tycka att det borde räcka, men jag kan lova att det var tungt att gå upp imorse ändå. Tack och lov att Levi sover länge iallafall, annars vet jag inte hur jag hade orkat just nu. Nästa krabat blir säkert en riktigt morgonpigg en, bara för att Levi skämt bort oss så mycket när det gäller sovmornar :P

Idag har vi hunnit handla och laga en massa mat. Chris är borta i sundsvall hela kommande veckan så jag och Levi gjorde matlådor åt honom. Sen har vi även hunnit med andra tråkiga saker som att städa och tvätta. Nu på kvällen tog vi oss en promenad, tempot var väl inte det högsta och vi gick inte så jättelångt men lite är väl bättre än ingenting alls. Levi har fått lägga sig för kvällen, imorgon är det ju dagis för hans del, sista dagisveckan och sen är vi lediga ändå till slutet av augusti, det ska bli härligt!!

Nejnej nu är det dags att göra sig iordning för kvällen, rasta hunden och så.



Mer bilder på mina killar i lekparken.


i lekparken


en torsdagsuppdatering

Då var det redan torsdag och snart helg igen. Veckorna går så himla fort så det är inte sant! Men tur är väl det för nu idag är det bara 35 dagar kvar tills lill*n är beräknad, kan ju dock dröja längre men det får vi ta då, jag mår så mycket bättre under denna graviditet än vad jag gjorde förra gången så, dessutom är det bra mycket härligare att vara gravid nu när det är varmare än under vintern, tro det eller ej, jag trodde jag skulle tycka tvärtom men icket.

Igår var jag på mödra, magen hade visst inte växt något sen sist så jag skulle få komma tillbaka nästa vecka igen så då får vi väl se om den växt något då. Jag har även haft förvärkar några nätter, dock inte de senaste nätterna tack och lov. Ganska jobbigt att inte få sova ordentligt när man dessutom inte har ro att lägga sig och sova på dagen heller, inte för att jag kan det heller med en liten Levi hemma.

jaja, det var allt för mig! bäst man går ut i solen en stund och njuter :)



Sötkillen bytte bilarna mot dockvagnen en stund :)


karlsson gungar


Levi med mina kusiner


Harrys 2-årskalas

Några bilder från igår då vi var på Harry´s 2årskalas;



i lekparken

Här är lite bilder från förra helgen då vi var och grillade hos Kåggan och Tomas på djupviken. Vi gick en sväng till lekparken och det är där de flesta av bilderna är tagna.


harryboy

Madde`s Harry


Sommardag


På bilderna; Levi, Chris, min pappa, min låtsasmamma och min lillasyster Emma.


"- kan du se arg ut då?"


Kalasbilder

Några kalasbilder från igår.


kalasbarnet

min lillasyster Sarah och hennes lillebror Mattias

min mormor, jag och min mamma

min lillebror Anton, min mamma och Levi

Sarah och Mattias

Levi`s gammelfarmor Sirkka

Levi`s gammelfarfar Idoff. Levi heter förövrigt Idoff i andranamn.

Min låtsaspappa Jörgen

födelsedagsfirande

Idag blev våran kille hela 2 år. Tänk att tiden går så fort. För 2 år sen var vi på bb i väntan på att få fara hem med det finaste vi har, världens underbaraste lilla kille! Det har varit så många här idag och grattat vårat hjärta, skrivit på internet, skickat sms och ringt, tusen tack för att ni firat den viktigaste personen i vårat liv på den dagen som betyder mest för oss!


Levi på bb, nästan 12 timmar gammal


på stan

Inatt har min syster sovit här hos oss, myspys. Så hon följde med på förmiddagen idag när jag skulle till mvc och passade Levi åt mig. Sf måttet låg iallafall på 32 cm och hjärtljuden på 144 slag/minut. Har inte skrivit upp några sånna detaljer tidigare men då vet ni det nu iallafall.

Sen har vi spenderat dagen på stan tillsammans med Madde, Sandra och deras barn. Så himla tråkigt att vi bor så långt från varann, då dem bor i Arjeplog.. Här är iallafall några bilder från dagen;

Milly, Harry och Levi.


ute och leker med bilarna


Några av bilderna :)

Tänkte nog göra ett kollage av bilderna här hemma i lägenheten, så får man väl öka på kollaget sen när lill*n kommer :)


Magbild v.33

v.33 (32+4)


familjefoton?

Vi har precis gjort ett försök i att ta lite fina familjebilder. Inte det lättaste med en Levi, här har ni ett smakprov:



Jajja några fina bilder blev det iallafall, kanske kommer upp på bloggen sen :)

första maj

trodde aldrig att jag skulle ta mig upp imorse men det gjorde jag tack och lov. Jag och Levi städade lägenheten på förmiddagen vilket var välbehövligt. Jag satte upp resesängen i levi´s rum och drog ner dragkedjan som finns på den så han kan kliva ur sängen själv på mornarna, tänkte se hur det funkar och om det funkar bra ska vi hämta upp växasängen som står i källaren. Risken är ju att det blir mycket spring men vi får väl se. Tänker bara på min lillebror när han var liten, och sprang upp från sängen hela tiden och ville alltid olika saker, vatten, pinknödig, "ska bara säga en sak" haha ja han var söt han men jag fattar inte hur mamma kunde hålla god min :P nåja hon räknade säkert till 10 ett x antal gånger.


Planerna för idag var egentligen att vi skulle gå ut och titta på alla motorcyklar men det var så himla tråkigt väder så det blev ingenting av det. Istället kom kåggan hit och snyltade internet av oss så jag passade på att plugga lite samtidigt som hon, medans Levi låg och sov middag. Blev dock inte någon längre pluggstund men lite är ju bättre än ingenting alls.

Nu sitter jag i soffan och tar det lite lungt. Chris har kommit hem från jobbet så vi får väl se vad som händer ikväll, känner dock inte alls för att hitta på något utan det blir nog att ta det lungt och kanske se en film.








Magbild v.32

31+1