traktor

För några dagar sen så var det en traktor här ute och skottade, och Levi som är så fascinerad av allt som har med bilar att göra stod som klistrad vid fönstret hela tiden :)


godmorgon

Får se vad som händer idag då. Jag och Levi steg upp efter 8 någon gång, så vi har hunnit äta frulle och stå läääänge i fönstret och titta på traktorn som skottat snö härute, Levi är verkligen fascinerad av bilar, lastbilar och traktorer. Varje gång jag hämtar honom på dagis går han runt med bilar i famnen, han lastar på så många bilar att han inte kan göra annat än att gå runt och bära dem. Här hemma radar han upp dem på soffan, ni skulle bara se hur prydligt dem brukar stå, så ordningssinne har han minsann.

Chris ligger fortfarande och sover, jag tycker han förtjänade en rejäl sovmorgon så det ska han få, får väl se när han vaknar då så jag får sätta mig med min uppsats och skriva färdigt den förhoppningsvis.

Nu ska jag ta och koka nå kaffe. Ha en bra dag!

chokladmonster

Bilden är tagen förra veckan


JAA :)

Helt sinnesjukt, efter ca 1½ timma i tvättmaskinen så funkar mitt handsfree endå!! Det har legat och torkat på elementet inatt och nu testade jag att ladda det och sen ringa med det. Får väl se dock hur länge det funkar.

För typ ett år sen eller nå så la jag min telefon under diskstället och glömde sen bort den där, sen började den bete sig lustigt och när jag öppnade batteriluckan en hel dag efter att jag tagit den från diskbänken rann det förstås massa vatten ur den, jag hade alltså inte insett att det hade varit blött under diskstället förens då. Men telefonen funkar hur bra som helst fortfarande.

HEJA SONYERICSSON!!!!

kritor

Älskar det korta skärpedjupet som jag får med mitt nya objektiv..


dåliga dag

Söndag då, en dålig söndag idag. Jag har varit på så sjukt dåligt humör hela dagen, det började på förmiddagen när något inte gick som jag ville och jag blev förbannad!

Vi har iallafall ägnat dagen åt att fylla kylen och tvättat, och jag har hunnit vara på ett skitroligt men svårt aerobic-pass och då blev jag på riktigt bra humör, som snabbt försvann när jag kom hem och gick ner i tvättstugan där jag insåg att jag har tvättat mitt bluetooth handsfree. ÅÅÅ vad jag blir arg på mig själv, så himla onödigt även om det inte är hela världen.. men det är en såndär sak som man inte behöver egentligen, utan typ onödig lyx, och då känns det så dumt att jag har förstört den. Ni som känner mig vet hur snål jag kan vara med sånna saker och att jag alltid tänker efter vad jag lägger pengarna på även om det är något som inte kostar särskilt mycket. Jajja nog om det..

Nu försöker jag få med karlarna ut på en promenad men det går lite sisådär. Hade velat köpa godis till ikväll då vi ska se film, har varit sugen på mentos hela veckan men jag får väl fortsätta vara sugen på det då en dag till verkar det som.

Nåja.. bäst att röra på sig annars fastnar jag väl här.

fredag

Jag är så sjukt trött nu men jag tänkte endå knepa ihop ett inlägg. Största delen av dagen har spenderats hos Vickan, vi åt lunch ihop och sen kom en till klasskompis och vi gjorde bort nå skolarbete å satt och surrade å så. miiket trevligt.

Sen hämtade jag och Vickan barnen på dagis och Levi fick följa hem med viggo och vickan, så for jag iväg på ett step pass, jäkligt skönt att träna ska jag säga, har legat på latsidan ordentligt den senaste tiden och det känns i kroppen.

Middagen blev hos vickan (mycket vickan hehe), Levi och Viggo lekte ett tag och sen for jag och lillevi hem och röjde här hemma, så nu ser det någesånär ut hänna. Kåggan har vare här ikväll också men hon for precis hem så nu ska jag börja göra mig iordning för sängen..

sleep wäll cykelställlll

go-Levi

V.17


Evert

Tre fina bilder på Linda´s lilla Evert. Han var precis en månad på bilderna.




mamma hör inget, klart man blir less :P

"maaaaammmmmmaaaaa"


Gubben i lådan


vad gör du på din söndag morgon..

Helgen har varit lugn och skön. Elin har varit här och det är roligt, som alltid :) Vi har sett filmer och bara umgåtts, ätit god mat och massa snask.


Nu på morgonen har jag och Levi varit effektiva. Vi bakade kärleksmums och sen dammsög och skurade vi lägenheten, och igår frostade vi av frysen och det kan jag säga bör nog göras oftare än vad vi gör det, tog ett x antal timmar.

Nu sitter vi och slöser på tv.. jag funderar över om jag ska fara och träna en sväng, det behövs verkligen.. Sen får vi främmande i eftermiddag så då blir det kaffe å kärleksmums.

Nu ska jag dricka lite kaffe och se om träningsorken kommer, så kanske det blir ett pass på gymmet.


killarna och Elin



Levi säger hej :)


hjärtljud

Här kommer hjärtljuden på Levi`s lilla syskon. lite brusigt ljud när jag spelade in men det får ni ta :)


 

Denna manick är verkligen helt underbar, det är supermysigt att kunna lyssna på den lilla i magen helt själv här hemma :)

 


första salstentan

Idag hade vi våran första salstenta, och jag har oroat mig som en tok hela förra veckan, pluggat pluggat pluggat och varit på dåligt humör. Men tentan var inte så svår som jag trodde att den skulle vara så jag kände mig riktigt nöjd med mig själv när jag gick därifrån efter 2 timmar.

Sen har vi varit ute och gått, jag chris Levi och Nasti. Är ju så skönt nu när det är varmare ute, jag är gode less på att sitta inne. Efter promenaden for vi in till stan en sväng och käkade på subland, for en sväng på barnens hus, hade tänkt köpa ett lammskinn men det kostade ganska mycket så jag tänkte avvakta och fundera lite :)

Nu har Sofie och Nisse precis varit här och druckit kaffe, dom for alldeles nyss. Levi ligger och vilar och jag satt mig just här. Tänkte samla krafter och fara på korpen ikväll, är sjukt längesen jag tränade, bortsett från en liten stund igår.


LEVI PINKADE PÅ POTTAN IDAG!!!

Vilken duktig kille vi har!!! Mäkta stolt var både vi och Levi när han slog en drill i pottan, oj oj oj vad vi skröt över honom, jag stod och sa "braaaa" och "ooooj så duktig du ääääär" huur länge som helst, med hopp om att han kanske gör om det snart igen ;)

Lilla killen börjar bli stor!

Nu ska jag och Chris se "flickan som lekte med elden"

ciaoo

filmtajm

Har just sett filmen "män som hatar kvinnor", jag är inte så snabb om man så säger, dock snabbare än Anna som kommer med "nyheter" som är 1½ år gammla. Nåja så kan de gå ;)

imorgon ska vi nog se "flickan som lekte med elden", får väl se om den är lika bra som den här filmen var.

Nu ska vi gå och lägga oss, jag är toktrötttt.



trettondagsafton

Idag har vi varit hemma mest hela dagen. Jag har suttit och pluggat så gott det går, det är så himla svårt att koncentrera sig nå långa stunder så jag varvar plugget med lite surfning på internet. Vi har hunnit fixa och dona lite här hemma också, sågat isär en skohylla så att den rymdes i garderoben i hallen, blev riktigt bra och nu ser det bättre ut i garderoben där, alla skor ligger inte längre bara inkastade där.

Nu på eftermiddagen har jag och Nasti varit ute på en promenad, det var riktigt skönt. Senaste tiden har inte alls orkat motionera och varit så sjukt sugen på godsaker hela tiden, inte bra inte. Chris har gjort palt så vi har just ätit det till middag.

Nu ska jag ta och plugga lite till och sen ska jag spendera kvällen med mina myskillar.



godis :)

Vi fick 4 (!!!!!) kilo godis idag, helt sjukt!! Gissa om man kommer svälla ;)


kall dag.

Ikväll trotsade vi kylan och gick ut, jag är så himla less på att sitta inne nu alltså, vi har knappt varit ute sen i mitten av december, och alla som känner mig vet att jag blir tokig av att inte få röra på mig. Vi gick iallafall hela familjen till kvantum, Levi fick åka pulka dit. När vi kom tillbaka hem stannade jag och Levi ute ett tag och skottade uteplatsen, så nu är den fri från snö.




Hemma hos Carro, Freija och Loke

Under dagen på nyårsafton så hälsade jag och Levi på hemma hos Carro och barnen. Jag fick knappt hålla i lilla Loke för Levi, han blir så fruktansvärt svartsjuk. Jag tog lite kort, Carros sessa är dock väldigt svårfotad, snabb som blixten :P

Loke


Klättrar i trappen och ska kolla på fåglarna




i gallerian med min mamma och lillebror


vinterpromenad i -20