Levi myser med morfar


karusell

Jag är helt slut idag. Känner inte alls för att göra någonting så vi ställde in kvällens grillplaner så jag slipper tänka på det. Killarna har farit iväg och hälsat på Chris moster, och jag ligger i sängen och ska se lite tv och kanske sova en stund tänkte jag, skönt att vara själv en stund! En dag kvar till bf dessutom så det kanske är bäst att man passar på att vila medans man kan! :)

Igår var vi ute på havsbadet med min lillasyster Sarah. Vi gick en sväng på det lilla tivolit som dom har där och Levi fick åka två karuseller. Jag som trodde han skulle bli rädd och gråta blev motbevisad, han tyckte det var tokroligt trots att karusellen åkte upp i luften och allt. Han har nämligen inte ens vågat åka en såndär motorcykel som dom har inne på konsum som man stoppar en tia i, våran försiktiga lilla kille, men det verkar ha vänt och det är ju roligt. Han har ju även varit rädd för att gunga och hoppa studsmatta men det vågar han också göra numera.

Nä, nu blir det att titta lite på tv!



Sarah och Levi






smygfotad

Lillasyster Sarah smygfotade mig på midsommar :)


Nu är det nära!!


Nu är det nära minsann. Eller så är det två veckor kvar.. eller hemska tanke, TRE veckor.. men det är ju nära det också när man har väntat i nio månader :P Men om man nu kan få vara med och bestämma så får bebis gärna komma före på måndag ;P




Levi ute och glider på motorcykeln


Glass på stan

Viggo, Levi och Linus


Någon som behöver klippa sig?

Mitt lilla lurvtroll i sina fina lockar ;P


En vecka kvar

Idag är det en vecka kvar till mitt BF datum. Jag trodde att jag skulle bli mer och mer less men icket, det känns faktiskt bra just nu men det kan ju fort ändras. Chris jobbar sista dagarna nu innan semestern så vi har nedräkning till både semester och bfdatum här hemma.

Förra veckan var vi till skellefteå och köpte syskonvagnen och Levi älskar den, ska bli så roligt sen när vi får provköra den ute. Nu har vi nog allting klart tills liten kommer. Fast det var nog bara syskonvagnen vi behövde köpa för resten hade vi ju :)


Nu ska jag och Levi äta frulle och sen får vi se vad vi hittar på idag.


föräldraledig

Nu är det min andra vecka på föräldraledigheten. Jag börjar bli ganska less på att vara gravid samtidigt som det är underbart att få spendera en månad ensammen tillsammans med min underbara Levi innan vårat nästa hjärta kommer. Tråkigt däremot att jag inte är på topp men tack och lov har jag en duktig pojke som är väldigt duktig på att leka själv.

Chris har nu förövrigt NIO arbetsdagar kvar innan vi har en lång semester tillsammans framför oss. Ska bli så härligt att få vara lediga allihopa. Alla mina skoluppgifter är inlämnade, rättade och godkända, så skönt att slippa tänka på skolan. Däremot kommer Chris måsta plugga lite i sommar men det är en baggis med tanke på hur vi haft det i vår, det har verkligen varit fullt upp. Däremot så blir jag lätt rastlös nu när man inte har så mycket för sig, vill gärna att det ska hända något hela tiden, vet inte om det är för att få graviditeten att gå fortare eller om man helt enkelt är så speedad och van att ha fullt upp. Nåja, bara att njuta medans jag kan för i slutet av augusti drar det igång igen, ingen rast och ingen ro :)


bilderna är tagna igår.
v.38 (37+2)




tittar på hästarna


leker med bilarna;


fruktstund :)