utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Louise
2. Ett ord på fyra bokstäver: Löss
3. Flicknamn: Liv
4. Pojknamn: Levi
5. Yrke: Lokalvårdare
6. Färg: limegrön
7. Klädesplagg: Luva
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: Locktång
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: Lat
12. Något man skriker: LOOOOOLLLLOOOO
13. Film: Love actually
14. Något man dricker: Lättdryck
15. Band: Lifehouse
16. Djur: Lo
17. Gatunamn: Lugnetvägen
18. Bil: leksaksbil
19. Sång: Love me tender - elvis


Jag utmanar : Elin  Carro  Linda Stina Sara

sjuklingen

Min lilla kille har feber, också har han tokspytt. Han har sovit nästan hela dagen, och när han inte har sovit har han legat på soffan. Stackars snuttis. Linnea har iallafall varit här idag, det var roligt för vi har inte träffats på tre år. Fattar ni, tre år.. Jag har inte ens sett henne på kort, eller pratat med henne på msn, inget.. Det var superkul iallafall och hon hade köpt en present till Levi, ska lägga upp en bild på vad han fick imorgon!




Jag har lockat håret idag


man kan aldrig vara riktigt säker

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4462383




haha :)

soliga onsdag

Vilket fint väder det har varit idag, vi tog en promenad med grannen in till stan i eftermiddags. Annars har vi städat och tvättat här hemma. Jag var och tränade nu ikväll, skönt. Jag var i gymet för en gångs skull, inte ofta nuförtiden. Anledningen till de är att jag gick på bodyjam men gav upp det efter tio minuter..



första tanden!

Nu är första tanden påväg!

lek-mamma

Jag och Levi har lekt i hans rum nu ikväll, och jag tog förstås fram kameran



rån(arn)


en dag med karin

Karin kom hit imorse, vi tog en promenad in till stan och karin bjöd på lunch på ängeln.




är så less på att vara sjuk

jaa, då fick man huvudvärk också känner jag mig febrig.. jag som tänkte träna. Hostan sitter förstås kvar så det kanske är ett tecken, febern åde, att jag inte ska träna. Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååå vad jag är less, jag är ju sjuk hela tiden nu..

min städpojke


kvällsmys

Våran dag har varit hur bra som helst, det är dom ju oftast men idag har allt gått som smort! Vi har städat plockat å grejat, jag och Levi. Jag har givetvis gjort jobbet och Levi har krypit efter mig och dammsugaren. Sen så sov Levi, till min förvåning, drygt två timmar vid lunch. Inte var det dåligt inte. Han har varit så toknöjd hela dagen alltså, och det är han ofta nu faktiskt, inte mycket gnäll alls.

Jag har jobbat ikväll, och kom hem och då stod grannen och diskade hos oss, aja baja säger jag för vi har ju diskmaskin, men hon envisas!!!

Nu ligger min söta prutt i sängen och ska sova, vi brukar ha lite kvällsbus innan jag släcker och går ut ur hans rum för kvällen, och det är så mysigt. Ikväll har Levi skrattat så tokmycket, det finns absolut ingenting bättre än att se sitt barn vara så glad, och när han ler bara för att jag kollar på honom. Vad jag älskar mina killar!



sötis

Levi har kommit på nåt nytt, han suger in läpparna också smackar han. Gode söt va :)


jobbat

Så, då var det färdigjobbat för idag också.. Kvällen gick himlarns fort faktiskt. Annars har vi inte gjort så mycket idag, jag levi och nasti tog en promenad imorse, det har ju varit så kallt så jag har inte velat gå nå längre promenader med Nasti så nu var det dags när det äntligen var lite varmare ute.


Nu är grannarna här, vi sitter och ser tv. Jag ska snart gå och lägga mig. tror jag håller på att bli förkyld, hosta.. varfööööööööööööör


tröttis

Då har jag jobbat.. jag hade ganska ont i benen när jag kom hem, jag har inte suttit långa stunder sen jag klev upp imorse, har varit på stan med grannen, vi storhandlade först båda två och sen bjöd hon mig på lunch i gallerian. Vandrade omkring ett tag, jag hittade ett snyggt träningslinne på HM, precis ett sånt som jag sökt efter. Sen har jag städat här hemma..

Chris har varit riktigt duktig.. igår när jag kom hem från träningen hade han fått för sig att bära ut badkaret, och det blev jättebra. Vi använde det ändå aldrig och nu blev det mer plats i toan, så idag har han flyttat om duschdraperiet å så. Såg att han hängt upp gardiner i levis rum också.

Såå, som sagt så har jag jobbat.. grannen kollade levi i skiftbytet, chris for när jag kom hem.. nu är jag trött som tusingen, ska rasta hunden och gå å lägga mig.. jag älskar att sova.

bra natt

Levi har sovit bra inatt, så det var nog det att han fick för lite mat. Igår fick han massor med mat, stora hungriga killen. Så, då är allt i sin vanliga ordning, tack och lov. Jag vaknade dock upp med ont i halsen, jag vill verkligen inte bli sjuk.. Vi har iallafall ätit frukost nu, jag och snutten. Jag ska göra nå kaffe och sen kommer sandra hit och då ska vi fara och handla lite, hehe idag får man ju barnbidraget och denna månad har det varit efterlängtat.

Ha en bra dag!

kvällsmys


Snutten sitter hos pappa och äter majsbröd




dricka ur mugg

Levi håller på att lära sig dricka själv ur en mugg, och han är sååå duktig. Man kan ju tro att han ska hälla allt över sig men icket.



sömntrubbel

Levi har sovit skitdåligt inatt, vilket bakslag! Men sånna får man väl vänta sig, jag är lite lur om att vi gett honom för lite mat så idag har jag verkligen försökt ge honom så mycket som möjligt, så kanske han sover bra igen.

Sandra och hennes minsting kom hit och åt frukost med mig och Levi. Sen har vi bara sett tv och suttit vid datorn hela förmiddagen.. Dom stannade och åt lunch med oss och sen fick Levi sova ute i vagnen.

Jag och Levi har varit och hälsat på hos Sara nu på eftermiddagen. Levi ville förstås leka med allt han inte fick leka med, saras ljuslyktor och hundens matskålar. Vi hann upp en sväng på stan också och lämnade igen en eyeliner.

Nu har vi precis kommit hem, jag har krubbat och Levi sitter nu i soffan med pappa.. Jag tänkte fara och träna ikväll och sen ska jag se filmen jag somnade ifrån igårkväll.



fel

haha jag har skrivit fel, kossan fick inget föl, den fick en kalv :P



onsdagen i älvbsyn

imorse brummade jag, Levi och Nasti iväg till Älvsbyn. vi började med att ragga en parkeringsplats med motorvärmare, och det blev på chris pappas jobb tillslut. Sen pinnade vi iväg till gymnasiet och hälsade på min gamla mentor, Git. Världens bästa mentor! Utan henne hade jag säkert inte fixat skolan.

Vet ni vad jag gjorde då.. Så hemskt, jag backade in i genom dörren till skolan eftersom att jag hade barnvagnen, och glömde som bort att innanför dörren till höger så går det en trapp ner till källaren. Vad gör jag? Jo, jag backramlar nerför trappen, dock klarade jag mig rätt bra, fick tillbaka balansen efter tre-fyra trappsteg, och barnvagnen hade jag släppt som tur var. Det kom iallafall en tjej och såg hela mitt spektakel, hon såg rätt paff ut.. Jag sa nåt om att "oj oj nu håller jag jävlat på å slå ihjäl mig" och hon kollade bara på mig.

Sen gick vi iallafall hem till karin, som vi spenderat större delen av dagen med. Vi tog en promenad och handlade så vi kunde laga lunch, lax, mos och romsås, gott. Sen tog vi en sväng förbi en bondgård och hälsade på kossorna. En kossa hade precis fått ett föl, det var fortfarande blött. Lite häftigt. En kossa hann slicka på Levis fot, och en annan slickade på min jacka, när jag flyttade mig lite så fick jag en buff i ryggen, dom var verkligen överallt :)

Karin, Levi och en nyfödd kalv



Jag och Levi for vidare hem till min farmor och farfar. Farfar busade med Levi så han skrattade hysteriskt. Vi drack lite kaffe och kollade igenom mina gamla saker. Levi fick med sig en käpphäst hem och en leksakstelefon. Jag fick förstås bullar, och palt. Skönt, slipper man laga mat, och baka då men det gör jag ju ändå aldrig. karlagöra ;)


Inte var rantandet slut där heller inte, utan vi for vidare till min pappa och hälsade på. Hundarna fick busa, syrran har en golden som dregglade mer än vad levi gör, så nasti är helt blöt av dreggel. Jag följde med pappa och tittade på huset som han köpt å håller på att renovera, inte illa men fasiken vilket jobb alltså.

Emma och Levi med nån ful min, också hundarna



Sen däremot klädde jag på en trött Levi och påbörjade färden till Piteå. Levi ligger i sin säng och har väl precis somnat så jag ska försöka orka se en film med Chris, men frågan är om inte ögonlocken kommer ramla ihop snart, det tar på krafterna att ranta runt såhär.

mina älsklingar är hemma!

Nu har mina killar äntligen kommit hem. Jag var och jobbade idag, steg upp 5.30 och gjorde mig iordning i lugn å ro innan jag cyklade till jobbet i typ -25 grader, och det mina damer och herrar, det var ingen höjdare!

jag kom hem vid halv två och strax därefter kom killarna hem, ååå vad jag har saknat dom. Vi har varit och handlat lite mat å så, också har grannarna varit hit en sväng.


Har inte så mycket att säga mer.. men mina killar är finast, vilken tur jag har som har dem! :)



skulle uppdaterats i eftermiddags




Nu ikväll har jag varit och tränat, gick väl lite sisådär. Sen har jag badat levi, vilken plaskpojke alltså. ska snart lägga mig i soffan och se en film med chrischros. myys



geoodis

Mamma kom hit och skjutsade mig till affärn. så nu har jag köpt lite godis och ska gotta framför tv:n ikväll. Allvarligt talat så måste det här godis-ätandet sluta, jag äter och äter och äter.. eller det var väl att ta i, men jag kan helt ärligt säga att jag äter något gott varenda dag. fyyy DET är en dålig vana

men ikväll är det ju faktiskt min ensam tid, då får man unna sig :D

framkalla bilder.

Jag tänkte framkalla kort, förstoringar att hänga på väggen.. tror det blir dom här tre i vardagsrummet, fast i svartvitt;






Lite vintertema. vad tycks??

soliga kalla måndag

Jag vaknade förstås vanlig tid imorse, men det var inte så oväntat för jag somnade tidigt igårkäll, första reklampausen i beckfilmen, hehe.

Jag har inte hunnit göra något speciellt idag, sett lite tv, ätit lunch.. Sandra har varit här också men hon gick iväg och hämtade sina barn på dagis och skola, sen skulle dom komma hit och då blir det minsann liv i luckan :)

får se när mina killar kommer hem då, det var visst -34 i arjeplog när jag pratade med Chris imorse, så inte vill jag att dom far ut och kör i den kylan, dom kanske får stanna i arjeplog någon dag till då, fast jag saknar dom såååå mycket, mina myskillar.

tröötttttt

Inatt satt jag uppe till TRE. fattar ni, tre på natten? Det var som bara för att jag kunde, jag gjorde ingenting speciellt, satt här och nördade. Iallafall så hade jag ju lyxen att sova hur länge jag ville, och såklart vaknade jag halv nio på morgonen och kunde inte somna om. Rutinerna har satt sig så hårt att jag inte kunde sova längre, så det var lika bra att gå upp och äta mina äggmackor, som jag äter varje morgon.

Jag blev erbjuden jobb ikväll också, men jag tackade nej. Kände att det här är min chans till egentid, så jag avstod. Jag for och tränade men det gick ju inte så bra, lämnade passet efter 20 minuter, trodde jag skulle svimma. Förmodligen är det för att jag inte sovit särskilt mycket inatt skulle jag tro.. Nåja, i princip hela dagen har spenderats i soffan med min älskade Nasti.

Grannens hund har skitit ca 2 meter från våran port, tycker det är lustigt att man måste rasta hunden på innergården där barnen leker, och sen inte ens kunna plocka upp skiten! Ska man ringa och klaga??


Nu ska jag lägga mig och se tv igen, går ju massor med filmer ikväll, fast det gör det iofs varje kväll men nu har jag ju faktiskt tid att se nån av dem. haha det låter som om jag aldrig annars har tid, det har jag förstås men då prioriterar jag andra saker :)

en filmsnutt

Förra veckan när vi var på dollarstore så hitta vi en jätterolig hund som spelade musik och dansade, dålig kvalla tyvärr för det är filmat med mobilkameran men Levi var helt fascinerad, vet inte huur länge vi stod där och tittade på hunden :)



-



i dimman - 2007

Emil, Jag och Chris





photoshop

Nu har Linda och Harry varit här. Harry var inte riktigt frisk, myskillen, men lika glad för det minsann. Vi har lagat mat och ätit, sen har vi sett lite tv och njutit av lugnet. Nu ikväll har jag suttit och photoshoppat, tyvärr är fantasin inte den bästa. Nu är jag uppe på övertid, tur att man har sån lyx att man har sovmorgon ;)

Linda kommer hit

Jag och Linda tänkte att vi skulle umgås. Jag Linda och Malin, så jag ringde malin. hon lät inte så sugen.. jag hörde det på rösten.. sen kom jga på att det är ju alla hjärtans dag, och malin har ju också karl, det är visst bara jga och Linda som inte har tänkt umgås med våra karlar på alla hjärtans dag


Linda



alla hjärtans dag

.. och jag är ensammen. Lite ironiskt med tanke på att jga nästan aldrig är ensammen, att jag är ensammen då just idag.. fast det finns ju 364 andra dagar som man kan gulla med varandra så det gör egentligen ingenting. Mina hjärtan for just iväg till Arjeplog, vet inte hur länge dom ska stanna där men jag har en liten klump i magen, jag har nämligen aldrig varit ifrån Levi mer än en arbetsdag, som max var det en natt, nu på juldagen då jag sov hos karin.

Imorse sa Chris "grattis på alla hjärtans dag" till mig, säger man så? Det är nämligen inte första gången en karl säger så till mig. Jag frågade vad han köpt till mig i present, "men hur tror du jag ska ha hunnit köpa en present till dig när jag har jobbat natt i en vecka" svarade han då. "men jag har skitit en hjärtformad korv till dig". Visst är han romantisk min karl??

Få se vad som händer idag då, se teeeveee skulle jag tro, kan ni fatta vilken lyx att få göra vad man vill, en hel dag?!?!?!??!?!?

Men jag saknar redan snutten..




nu är datorn tillbaka

Jepps, datorn är fixad. Jag har hunnit vara sjuk.. Spydde som en tokgravid kwinna torsdagnatt, det kändes som om mina in - älvor (hehehehheheh, internt skämt) kom ut. det var säkert 2 dec spya, om man räknar alltså från botten av hinken och uppåt, ni fattar. fräscht inlägg detta. sen låg jag i feber igår, och ont i kroppen. Jag kände mig som agda 90 år.

Nu vet ni min sjukdomshistoria. Ciao


newyear.


hej hallå i det blå

snart en vecka utan dator, och jag måste erkänna att det är rätt skönt, jag har verkligen insett hur mycket man hinner om man inte spenderar all den tiden vid datorn som jag brukar göra. Imorgon får vi iallafall grafikkortet så då är jag back on track. Känner dock inte sådär jättestort bloggsug, känns som att jag oftast och mest bara skriver ner vad vi gjort under dagen, just för att jag inte har lust och skriva och då blir det ju inte roligt för er att läsa.

Nåja, nu ska jag gå igenom bloggkolls listan, såg att jag hade 80 olästa inlägg, fast man måste ju inte läsa alla :)

utmanad

Jag har blivit utmanad av både Sandra och Linda, utmaningen går ut på att man ska öppna sitt bildarkiv, öppna sjätte eller fjärde mappen, och välja den sjätte, eller fjärde bilden, och berättar lite om den. Jag valde från både fjärde och sjätte mappen;

fjärde mappen, fjärde bilden. Jag Chris och Nasti i Arjeplog, januari 2007.




Chris, Bamse och Jag, sommaren 2007. Tyvärr är Bamse borta nu, en av världens finaste vovvsingar.


lördagkväll

1. Sabina och Sandra
2. Kg och Elin
3. Chris


helgen


I fredags kom Elin hit och hon har varit här hela helgen, myspys. Madde kom förbi en sväng i fredags också, trävligt. Jag och Elin for och tränade på eftermiddagen, och sen var vi hemma här och myste på. Både jag och Elin slocknade på soffan framför CSI, klockan var inte ens nio när vi somnade.

Jag, Madde, Chris och Levi



Lördagen spenderades på nimbys tillsammans med grannarna. Levi lekte med bollarna också fick han åka rutschkana, hehe undrar vem som tyckte det var roligast, jag eller han? Efter nimbys for vi och kollade på barnens hus, Levi fick med sig en krambjörn hem, som lyser i mörkret. På kvällen kom grannen och barnen hit, också kåggan förstås. Vi satt och surrade hela kvällen. Sen ska ni få höra, blev jag och Nasti attackerade av grann-hunden. Fasiken också, jag trodde aldrig han skulle släppa Natte, men det gjorde han och nu har Nasti sår inne och utanpå örat, och jag blev huggen i benet. Helt sjukt, varför släpper man lös sin hund när man vet att den är sådär? För det vet dom. Nåja, kåggan sov också över hos oss inatt.


Alex, Ante och Levi bland bollarna




Idag har vi inte gjort mycket.. Jag har lagat nå mat till Levi, fisk och potatis. Vi har lekt lite, sett tv, också har jag tvättat. Jag for och tränade efter att jag skjutsat Elin till bussen. Och nu har grannarna precis knatat hem till sig, Levi ligger i sängen och ska sova. Jag har lånat Sandras dator så jag skriver från den nu, hon har en sånhär pyttedator, lite ovant men det går :)

Såret och blåmärke från när hunden bet mig


Hej kära läsare

Våran dator har kraschat så det kommer kanske bli dåligt med inlägg tills vi köpt ett nytt grafik kort, som Förstås kostar penkisar. Skriver från.chris iPhone nu.. Usch vAd jag är blogg skadad, har massa bilder jag vill visa och sen såg jag att jag blivit utmAnad. Nåja, jag kommer igen! :) Kram

en dag med grannen

Jag, Sandra och Levi har varit och hälsat på hos Linda och Harry idag, vi satt och surrade och lekte med barnen. Harry är ju så duktig och kan stå själv och gå några steg, inte illa pinkat! Vi stannade inte så länge utan åkte hem igen, jag lagade mat också åt jag och Sandra medans barnen lekte. Satte upp tavellisterna som jag köpte igår också och det blev superfint.



Sandra gick hem med barnen också åkte vi och handlade, köpte nå jukkapalmer eller vad det nu heter, måste ju skaffa blommor som inte är så lätta att döda för alla våra blommor som vi köpte på ikea är döda pga min dåliga skötsel, AJA BAJA Louise, för när vi köpte alla blommor var Chris krav att jag skulle ta hand om dem, men det gick ju sådär som sagt.

Sen har jag varit på aerobic intervall, kul! Jag ville bara träna mera när passet var slut.. nåja det finns ju pass imorgon också. Nu ska jag hoppa i duschen och sen pussa på min fina karl. Myspys.

Onsdagen i skellefteå

Igår var jag och Levi och hälsade på Elin i skellefteå. Blev bjudna på plättar till lunch, och sen for vi in till stan och kollade omkring. Jag hittade en tröja på ginas rea, men inte mer än så. Vi åkte ut till ett ställe som hette solbacken, det var typ som storheden fast mindre. Hittade iallafall tavellister som jag har sökt, också två hörnhyllor. Perffa, nu ska dom bara upp också.

Sen har vi varit och hälsat på Johanna hennes lilla Isolde, Levi fick stora ögon när hon började gny, också försökte han ta nappen av henne. Han började skratta också, det var allt en rolig filur verkade han tycka.


Lilla Isolde



Jag fick sån huvudvärk så jag och Levi började rulla hemåt till pappa Chris. Snutten somnade i samma ögonblick som jag satte honom i bilbarnstolen och sen sov han hela vägen hem. Chris hade gjort mat när vi kom hem, och sen åt jag godis hela kvällen, jag la mig kring halv sju i sängen och såg en film, och sen somnade jag, så jag borde vara utvilad nu men om jag ska vara ärlig så skulle jag gärna ligga längre.




snyggsnutt

Med tungan rätt i mun :)


Bilder








födelsedagsfirande

Idag har vi varit i Älvsbyn - igen. Vi köpte en tårta också for vi till Chris pappas jobb och övrerasskade honom på hans födelsedag, "Levi" hade köpt en farfar-kopp som present och den blev farfar Benny glad över. Vi for vidare till kyrkogården och tände ljus på Emils grav, igår var det ett år sen.. Usch jag vill inte tänka på det, livet är så orättvist ibland. Tänk att agda 95 som vill dö lever vidare, och emil 21 år måste försvinna. Vi gick och tände ljus på Johannas lillebrors grav också, fan vad livet är orättvist..

Det blev middag hos min farmor sen, också fika på det. Fikafika.. tror jag har kakor upp till halsen, kändes så när jag tränade iallafall.. Vi har även hunnit förbi och hälsat på ankipanki, vi är effektiva. Jo föresten så såg vi lekenskolan också, och det är ju bara taket kvar, såg att det fortfarande rök också..


Bara taket kvar..



Påtal om eld, när Chris gick in på OK för att köpa tändstickor så att vi kunde tända gravljusen stod det en karl bakom han i kön och sa "höhö jaså, ska du elda nu va?! :)" snacka om grova skämt!! :P

Nu ikväll har jag och min kompis varit på aerobics. Som sagt var jag full i fika, inte lätt att träna då men. Nu har jag badat och lagt Levi, surrat med grannen och duschat, ska gå å lägga mig tidigt för imorn blir det ännu en rantar dag.







-

Nu har jag och min träningskompis varit på aerobic å svettats en massa. CSI strax :D


Ciaaaooo

Mamma




Där är dom :) Levi säger "mamamamaaaa" och nu sa Chris "men va sitt du hänna för om du vill va hos mamma" och nu sitter Levi nedanför datastolen.

måndaggg.gg

Jag har fått ha båda mina killar hemma idag, och vi har hunnit göra massor med saker. Chris lagade en god omelett till frukost, sen har vi varit och tvättat bilen på ok, pantat burkar och flaskor, köpt en kupevärmare, handlat lite nödvändiga saker på öb, köpt en bilstereo och massa annat småtjafs. Sen har jag tvättat, lagt in tvätten, Chris har kopplat i stereon i bilen.. Vi har varit riktigt duktiga idag med andra ord.

Levi har börjat resa sig upp efter allt, och nu går han efter möblerna också, men han vågar inte riktigt släppa. Han har börjat använda gå-stolen som en lära gå vagn typ.. Men han blir skitarg om man sätter honom i gåstolen nu, hehe. När jag hade varit ute och rastat hunden och kom in så hörde jag hur han ropade "mammamamma", och när jag kom in så gnällde han och tittade på mig samtidigt som han sa mamma, åå så underbart det är !!!!!! Hahah ha ha haaaa nu sitter chris med Levi i soffan å försöker få han att säga pappa, men levi säger maaa. Inte mamma, men det är maa iallafall ;)




Shn fråga

Anonym om rantar-söndag:
sover han hela natten nu sedan du gjorde shn kuren? visst ska man plocka bort tutten på natten när man börjar med kuren? gjorde du det och gick det bra?



Svar:


Nattningen tar ingen tid alls, han vaknar mellan en till två gånger på natten, jag ramsar från sängen och han somnar fort om.  Jag valde att inte plocka bort tutten, jag tycker att han kan få han den ett tag till, istället brukar vi ha två tuttar i sängen så när han vaknar på natten hittar han lättare en tutte, men han kan somna om utan tutte också. Jag har däremot inte gått in i rummet i enkom för att ge honom tutten.

Jag lägger Levi ca 19.30 på kvällen och väcker honom 8.00 på morgonen, så han äter ingenting på natten heller.

rantar-söndag

Idag har varit en riktig rantar dag. Chris mamma är och hälsar på hos Chrisens brorsa i Älvsbyn, så hon ville att vi skulle komma dit och äta en maffig frulle med dem, så vi for dit imorse, och oj vad mycket frukost mat dom hade gjort iordning! Jag är ju en riktig frukost människa så jag åt och åt och åt..

Vi skjutsade Chris mamma och lillebror till bussen och sen for vi vidare och hälsade på mina kusiner, och så dum jag var som glömde kameran hemma för dom var så gosiga med Levi, han fick smaka glass av Tim och sen bar dom omkring på honom mest hela tiden och gosade. Vi drack kaffe och sen monterade min farbror och Chris in bilbarnstolen, som vi fick av dom, i bilen, Levi börjar bli lite för stor för babyskyddet, man får typ pressa in honom i det.

Efter besöket hos kusinera så for vi och hälsade på hos Kajsa och Danne, dom fick låna vårat babyskydd eftersom att dom snart får en liten en. Jag hjälpte Kajsa färga håret också, hjälpsam som jag är.

 Sen vidare, igen. Hem till piteå, byta om till träningskläder också for jag iväg på step, skitroligt förstås och jag längtar redan till nästa söndag! Sen har jag, Sandra och Levi varit och handlat ikväll, sandra kollade Levi medans jag sprang runt som en yr höna och plockade varor.

Sen hem, igen, och nu ska jag inte ut nå mer idag! Jag och Chris ska lägga oss i sängen och titta på en film, myspys. Ska bli såååå skönt att få sova, vi har ju varit igång hela dagen.

Levi är ganska gnällig, gnager på allt han kommer åt och just nu önskar jag att dom där gaddarna bara kunde komma. Hårdbröd knaprar han som bara den, grannarna sa att det var bra att ge för att det hjälper till att nöta på tandköttet, och Levi tycker det är smaskens så där slår vi två flugor i en smäll. Sen har han "nästan" börjat säga tutte. det låter typ "töttetötte", så gulligt!!

en sen lördagsuppdatering

Igår mådde jag skit, hela dagen!! Ringde mamma så dom kom och hämtade upp Levi på förmidagen, så att jag fick vila. Jag gick och la mig och steg inte upp förens halv två. Hela dagens planer blev  helt förstörda.. Vi skulle egentligen till nimbys med grannbarnen men det blev förstås inte av.

På eftermiddagen kom Chris mamma med en bil som vi har lånat, och hon skulle tillbaka till Älvsbyn så jag skjutsade dit henne och hämtade upp Levi i samma veva, han hade varit i kanisbacken med mamma och åkt pulka, tydligen hade jag klätt honom för dåligt, trots att jag tyckte att jag klätt honom ordentligt.

Hem till piteå bar det iallafall av, handla på kvantum och sen räjsa hem, jag, värdinnan var över en timme sen till middagen med grannarna, tur att dom är förstående. Dom hade två av sina små med sig så det var liv i luckan, hehe.

Det blev en tidig kväll för oss alla, jag var inte riktigt kry. Jag och Sandra såg slutet av E.T som gick på tv, och sen kojsade jag.



Grannbarnen Alex och Bella