födelsedagspresent

Nu har vi varit på jula i luleå och köpt en av Levi`s födelsedagspresenter, en cykelkärra.

måndagkväll:


onsdag

Nnånånåånå. Idag vaknade Levi tidigt. halv åtta kanske iofs inte är så tidigt , men när man är van att få sova en timma längre. Såfort vi stigit upp så gick jag över till grannen och hämtade deras hund, så idag är jag hundvakt. Vi har hunnit vara ute på en promenad i skogen så hundarna har fått springa lösa, härligt värre!

Nu ligger Levi ute och sover, jag håller på å göra nå kaffe. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Luleå blir det nog, och sen kommer nog bästElin hit! :)

ute


kolla frillan


goddagens bloggkompisar

Idag har varit en lugn dag. Mamma kom hit på förmiddagen, så vi traskade in till stan och åt lunch i gallerian, lasagne vart det för min del, mums. Sen satte vi oss utmed bion och väntade på min lillebror som var på biokalas. Fattar ni, biokalas.. Och lasergame kalas, leklands-kalas, dom har rätt häftiga kalas nuförtiden, inte nå fiskedamm eller så som det var på nittitalet inte. NuÄrEVäRstAtVÅtUseNtALeT.

När han var färdig så traskade vi iallafall tillbaka till klubbgärdet. Vi såg en bisonråtta som simmade i kanalen, fyyyy vad den var stor och äcklig. Vi vart så fascinerade att vi var tvugna stanna folk som gick förbi å be dem titta på den.

Sen har jag vart på step, gick skitdåligt. Jag hade noll noll noll energi. Tråkigt..

ikväll har vi ätit hamburgare. gott

nu ska jag vara social med tjejjan som är här. ciao

jag är så dödligt trött nuu

Nu är jag så sjukt trött, vill bara gå å lägga mig men nej nej, jag måste ju duscha först, jag har varit på aerobic intervall och sen hade vi främmande från det att jag kom hem. Det har varit en bra dag iallafall. Gick in till stan mitt på dagen för att hitta ett par solglasögon till Levi, sånnadär med ett stretchband typ. Hittade på apoteketm, men det fanns bara rosa, men tillslut hittade jag svarta glasögon på team sportia, perfekt.

Träningen var så grymt rolig, fast jag var tvungen fara en kvart innan passet slutade för Chris skulle iväg och jobba. Stretcha har jag förstås inte gjort heller, dumma jag alltså. Nänä nu måste jag verkligen gå och duscha så att jag kan lägga mig sen, blir en händelserik dag imorgon och det är ju en fördel om man orkar vara med.


Godnatt

massa morsor

Imorse cyklade jag och Levi hem till Linda, där det var flera mammor. Vi gick från Linda hem till en annan mamma, där det var ännu fler mammor (och barn), tjorvigt de där :) Vi grillade iallafall, drack kaffe och satt och surrade, tror vi var åtta morsor sammanlagt, och lika många barn. Roligt roligt. Levi var inte så nöjd i vagnen när vi  var påväg tillbaka till Linda, det var en promenad på typ en timma, och han var illspecko nästan hela vägen. Men det gick bra endå.

Ikväll har grannarna varit här ett tag. najsfågelbajs.


dagen med danne, kajsa och lilla sally

I måndags kom Danne, Kajsa och lilla sally hit. Vi var en sväng på stan, sen köpte vi pizza och såg en film på kvällen, myspys. Och vad fin hon är lilltjejjen. Levi var lite reserverad däremot, han ville gärna vara med men inte för nära. Sen så stal Levi kakor så fort vi tittade bort, mammas kakmonster.


Levi tränar med lära gå-vagn

Han är riktigt duktig på att gå med stöd, den fega lilla killen alltså. snartsnartsnart måste han ju kunna gå :)


sömntuta

Levi sover fortfarande , får väl se när han vaknar då. Men det är bra att han har långa nätter, för han sover så lite på dagarna. Idag kommer vi få finfrämmande ;)

jag har bytt hårfärg

inte riktigt klart..


spindel

Levi hittade en spindel när vi var hemma hos min mamma



målat med fingerfärg


busunge

För någon dag sen när jag satt i soffan blev det knäpp tyst här hemma, vars är nu lilleman tänkte jag så jag gick och kollade i hallen, och där hade han klättrat in i lådan och höll på att kasta ut allt som var däri.






bingolotto

Ikväll har vi spelat bingolotto, tror ni att vi vann nå? NÄ. inte en krona. jag som verkligen verkligen ville vinna en bil den här gången, förut har jag inte funderat så mycket men den här gången kändes det som att jag skulle ha tur och vinna nåt. Men icket.

Var längesen jag uppdaterade nu, kan berätta att spinningen gick bra förutom ett litet missöde, när man ställer sig upp och cyklar är det smart att ha lite motstånd i tramporna för annars skenar dom iväg, det tänkte inte jag på. Men grymt bra träning iallafall, det kommer jag gå på igen.

I helgen har vi haft en riktig hemmahelg, det har varit riktigt skönt faktiskt. vi har blandannat grillat med grannarna för första gången i år, om man räknar bort påsken. Jag har fått sovmorgon också, både igår och idag, skööönt.


Bilder från igår när vi grillade:

Ante och chris


Bellan leker med Levi



Levi



Alex



BusBellan



Carro med magen


komsi

Kåggan kom heeeeem, för jag längtar efter diiiig!!!!!!!!

dagens

Imorse tog vi en långpromenad med grannen, härligt. Påväg hem sa jag "åå tänk om jag ändå hade en tia i jackfickan så jag kunde köpa en matlagningsgrädde" också kollade jag i fickan, å jaa då det hade jag, lucky mee, så korvstroganoff blev det till lunch. Personligen så tycker jag att jag gör världens godaste korvstroganoff och köttfärsås, två av mina favvorätter :)

Sen har vi farit en sväng till älvsbyn, lämnade igen en skoterdel till skroten i storsund och sen har vi hälsat på hos min farmor och hos mina kusiner, vi hämtade hem en cykelstol också, så nu ska jag och Levi börja cykla tänkte jag. På hemvägen köpte vi en cykelhjälm också.

Nu sitter jag och laddar inför mitt första spinningpass. Jag ska dit med Sara, hon kan ju de där, fast man kanske inte kan göra så mycket fel på spinning? nåja det ser då inte lika kul ut som step, men man måste visst "ge det några gånger för att gilla det", sa emelie så jag får väl göra det :)

utmaning

Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer Linda Carro Elin Sara
 _________________________________________________
1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? Jaha okej!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Var det nåt speciellt?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Eh jo men det är så bra väder så i stannade lite längre!

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende? Yes! Ska du med till älvsbyn till lina på ljusparty ikväll?

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Fikar torra bullar och sånt dära.

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? Det är så grymt tråkigt

7. Vad vill du höra mest av allt?
Enar :)

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
ja, jag vet inte

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?  Okej, ingenaning.

puh vilken dag!

Gud vad fint väder det har varit idag, efter frukosten tog jag och Levi en promenad till kvantum och handlade lite. Mamma och dom har varit här idag också, Levi sov när dom kom så dom fick gott vänta tills han vaknade. När dom farit gick jag och Levi in till stan en sväng, jag fyndade en jättefin fleece jacka på halva reapriset som levi fick, också ett par vantar, kan vara bra att ha.

När vi väl kom hem fick Levi middag och sen fick han vara inne med pappa, för då gick jag ut här på våran uteplats och rensade bort allt ogräs mellan plattorna, jag satt på huk i typ 1½ timme och jag kan lova att det känns i ryggen just nu. När hsb får tummen ur och hämtar badkaret som står här utanför ska vi ställa fram utemöblerna, men först måste jag ta in dom och skrubba av dom.

Levi lär sig så mycket småsaker hela tiden, nu kan han kramas, pussas och dricka ur sugrör, han har nog lärt sig mer saker men det är det jag kommer på just nu iallafall. Jag försöker få honom att säga pappa, han vet vars pappa är, och han har sagt pappa några enstaka gånger, men endå kallar han chris för mamma.

Nu ikväll har snutten varit arg så inni Hvete. Chris försökte klippa naglarna på honom men det var ingen höjdare. Han är riktigt envis och ett jävla humör, han är en riktig dramaking också som snör sig på golvet helt uppgivet när han inte får som han vill. Nu ligger han iallafall och ska sova, vi har precis borstat tänderna och det gillar han inte riktigt heller. Tur att jag också är envis.



Igårkväll när Levi väntade på vällingen, och när pappa ställde ner den på golvet blev levi helt förstörd, konstigt nog. Välling är iallafall Levi`s favorit





påskafton

Lördagen for vi till ett fjäll som hette nipsort om jag inte minns fel











långfredag

Skotertur till dinsartjärn



På kvällen hittade snutten en loka flaska som farmor ställt på golvet


skärtorsdag

Jag, Camilla, Elin och Anette.




Efter "tjejsnacket" for vi över till rob och milla där resten av släkten var..

onsdagen före påsk

När Levi somnat tog vi med babyvakten (som tack och lov når 2 km) och for och badade jacuzzi med Chris tremenningar Brandon och Isabella, och deras pappa Rob.



Daniel och Kajsas flicka

Innan vi åkte till arjeplog så hälsade vi på hos Danne och Kajsa och fick träffa deras lilla flicka, fast hon låg och sov hela tiden vi var där. Vi blev iallafall bjudna på paj och glass och Levi åt och åt och åt..





Efter det for vi vidare till mina kusiner och hälsade på


Isa och Levi



hemma!

Vi har varit i arjeplog i över en vecka, kom hem för några timmar sen och har precis packat upp allting. Våran påsk har varit tokbra, har kört skoter, badat jacuzzi, ätit och druckit gott med bra sällskap. De dagarna vi har varit ute och grillat har vi varit ett gäng på mer än 20 skotrar, ganska häftigt faktiskt.

jag har tagit massor med kort som jag tänkte lägga upp men just nu orkar jag inte, tänkte ta igen lite i bloggvärlden, jag har över 200 nya inlägg på bloggkoll såg jag.. Och snart börjar ju csi. Och snart är mina makaroner klara :)


vi hörs imorgon!

hallååå

Nu är vi hos rob å camilla å myser på, är massor med folk här, mysps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lägger upp bilder sen :) föresten, jag kommer inte uppdatera på ettt tag, har inte tillgång till internet här i bushen, utanför arjeplgo. ciaaaooooooooooooooo

Utmanad ...

Utmanad

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem var den sista du träffade? Förutom Levi som sitter här, så svärfar Stefan
3. Hur lång är du? ca 158 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Patrik 1,5
5. Vem ringde du senast? Madde
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Klart jag vill det :)" till Elin
7. Vad är helgens planer? Skoter, bastu och god mat
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Separerade
10. När såg du senast din mamma?  I förrgår
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? Runt sjutiden.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nä
14. Vilken är din favoritplats? Hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? ingen aning.. kommer inte på nå :)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i piteå eller i arjeplog. mest troligt i piteå.
17. Vad skrämde dig som barn? spindlar och alla andra kryp..
18. Vem fick dig att skratta senast? Levi
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jaa det är jag nog.
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4-5 stycken
23. Hur många landskap har du bott i? 1.
24. Har du någong gång spytt på någon? Nää det tror jag inte
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota eller strumpor tror jag.
26. Är du social? ibland, ibland inte. beror på hur jag mår.
27. Vilken är din favoritglass? 88:an
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa ett hus
29. Tycker du om kinamat? JAA.
30. Tycker du om kaffe? ja
31. Vad dricker du till frukost? Vatten.
32. Sover du på någon särskild sida? på högra sidan i sängen.
33. Kan du spela poker? Njä
34. Tycker du om att mysa? Självklart!
35. Är du en beroendemänniska? Det är jag nog. av vissa saker.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Jepps :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, några tyska ord också yxi kaxi kålmen, finska nivet :)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Näe.
40. Föredrar du havet eller en pool? POOL.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Levi och hemmet
42. Äger du dyra smycken? Jo faktiskt, tro det eller ej.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nevvah evvahh!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En baguette
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla mina vänner är roliga.
46. Välj ett ärr på din kropp? i pannan
47. Vad har du för ringsignal? Lady gaga - just dance
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jo
49. Flirtar du mycket? nä
50. Vart togs din profilbild? I piteå
51. Kan du byta olja på bilen? haha jaa kanske, det vet jag faktiskt inte
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Hanging on to Max, från engelska B
54. Läser du dagstidningen? ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? beror på tillfälle :)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? När vi spelade yatzi imorse
59. När var du i kyrkan senast? När vi var på dop i mars
60. Vilka personer utmanar du: Elin Carro Linda

mannen är ledig

Igår var jag och Sara på step, verkar som om jag får mig en träningskompis :) Jag måste passa på å följa med henne på spinning också innan det blir sommar, för då vill man väl inte träna.. Eller? Jå kanske.. Igårkväll köpte vi iallafall massor med godis, chips och dricka också åt vi hamburgare och strips till middag, riktig gottarkväll!

Nu väntar jag på att chris ska vakna så vi kan hitta på något, ååå vad roligt när karln är ledig!!! nästan tre veckor dessutom!


föresten , det finns en grön slajmboll här hos mamma som levi är jätterädd för, han hurves riktigt om han råkar ta i den. sötplutt. jag borde tejpa fast en boll på vardera ben dom dagarna han är gnällig och ska hänga i benet på mig. hehehehhe vilken ond mamma jag är .

hos min mamma

Inatt hae jag och Levi sovit hos min mamma. Chris har jobbat inatt så han kom hit nu på morgonen. Vi kan nämligen inte vara i våran lägenhet för dom har redan börjat lägga golven, jippi. Fan vad fräscht det kommer bli!


Levi ligger på deras soffa och vilar nu. han var så uppe i varv så jag  amig brevid hononm och låtsades sova, han försökte öppna mina ögon, också slet han i piercingen som jag har i läppen, allt för att mamma ska vakna. Men snutten lyckades somna, och det var ju planen. Nu ska jag göra nå käk till mig själv. Lax blir det nog.

Massor med tänder

Levi har varit världens gnälligaste nu på morgonen, och när jag kollade i hansmun såg jag att ännu en tand har kommit upp. Inte konstigt att han har det jobbigt, och tack till den som kom på hårdbröd!! Nu har liten pojke hela 6 tänder. Får se vad som händer idag då, hade tänkt följa en kompis ut på stan, men jag är så trött! Fattar inte vad det är med mig! Ska försöka sova nu när levi ska sova, inte för att jag lär bli piggare av det..

Anouk - nobodys wife

Mamma brukade lyssna på den här låten när jag var mindre, och jag älskar den! :)





kvällströtta

Idag gjorde jag det sista och det största provet i engelskan, grammatikprovet. Kändes rätt bra, ett VG på det då så kan jag vara nöjd med mig själv. Vi har hunnit med en sväng på stan också, lite införpåsk-handling. Levi fick ett till halskydd och ett par handskar, så nu är han redo. Jag och Chris köpte oss nå mjukiskläder också, så nu är det bara maten och sånt som ska handlas. Nu ikväll har vi haft främmande en stund, Levi var så trött att han höll på å somna ståendes.

Något roligt är att vi ska få nya golv i både kök och hall, jippiii. Har tjatat rätt länge på dem så nu var det väl dags, speciellt i köket. däremot så blir det nog inte något före påsk, men har vi väntat såhär länge kan vi vänta några veckor till.

Jag har varit dödålig på att blogga, har inte haft någon blogglust alls. Inte datalust heller för den delen. Jag ser att min besöksstatistik har sjunkit ganska mycket också. Tro det eller ej men jag har börjat gilla tv:n rätt mycket, såfort jag får tid så sitter jag i soffan och tittar.

Nu har min karl farit på jobbet och Levi sover, så man kan som säga att jag är ensammen. Förutom Nasti då som ligger utmed mina fötter.

Ha en bra kväll!

ettårskalas

Igår var vi på ettårskalas, Freija fyllde år, gullplutten! Hon hann packa ner sin tutte i Levi`s väska när vi var där, märkte det när vi kom hem och Levi kom krypandes med en rosa tutte i munnen. Nog är dom duktiga på å rota i väskan båda två tror jag :)