Levi idag





väggdekorationer

Idag har vi inte gjort särskilt mycket alls. Handlat lite, plockat undan här hemma, också har jag tvättat. Jag har också hunnit göra mat till Levi, en sats med kyckling, ris och majs-pure, också en sats makaroner och köttfärs.

Nu ikväll har jag gjort egna väggdekorationer, jag älskar ju att pyssla men tyvärr har jag inte så mycket tid för det längre. Iallafall så har jag köpt kontaktpapper och klippt ut mina egna dekorationer, bra mycket billigare än att köpa färdiggjorda! Nu ska jag gå och lägga mig, jag och Chris låg och såg en film tills mitt i natten igår, dumt nog.



Torsdag

Idag har jag och Chris vandrat omkring på stan, fikat i gallerian och bara kollat omkring. Jag älskar när Chris är ledig så vi kan vara hela lilla familjen tillsammans. Träffade på kompisar som jag inte sett på flera år, det var kul. Vi traskade iallafall hem och gjorde mat.

Jag for och testade på bodycombat ikväll också, men det var verkligen ingenting för mig så jag var fräck och gick därifrån, kändes som att jag inte hade något där att göra när jag endå bara kollade på klockan. Jag kom iallafall hem till en helnöjd Levi, stod i sin gåstol och var lycklig. Han går riktigt bra nu i den, han verkar ha lärt sig hur den funkar nu, och fort går det.

Nu sover Levi sen en stund tillbaka, Chris har valt en film som vi ska lägga oss i sovrummet och se och bara mysa. Jag har lite dåligt samvete för jag borde verkligen plugga men jag har bestämt att ta en heldag någon dag framöver, vill verkligen ha plugget klart fram till jul så jag bara kan njuta av att vara mammaledig sen.







Bus



Förstår ni hur fort han hinner?

Gick iväg några minuter medans Levi satt i vagnen, och då hade han visst roligt med gardinerna



Hemma hos Stina

Idag gick jag och Levi in till stan och tänkte möta upp de andra källbomammorna, men träffen var visst inställt idag, fick jag veta när jag kom dit förstås. Linda hade också missat den infon så hon var också i stan så då strosade vi runt en stund, och sen kom Malin också och mötte upp oss. Vi kollade omkring en stund, och sen traskade vi iväg till Stina. Levi tokspydde ju ner sin body, och gissa om jag hade någon extra med mig? icket det. Stina var snäll och lånade ut en till oss.

 Förstår ni att Stina är jättegravid, i V.38, förstår ni då också hur vacker hon är? Jag kan ju inte låta bli att känna på fin-magen! Levi och Harry börjar ju vara så stora nu, snart kommer det en nyfödd en! Mys. Påtal om stor föresten så masar Levi runt runt, han kämpar och försöker ta sig framåt men icket. Runt och bakåt går det.

Ska gå och se på tv nu med killarna, ha en bra kväll!






utmanad

Utmanad

Sju saker om mig som du kanske inte visste.....

Jag har tydigen blivit utmanad av Lovisa och Carro
Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Här är 7 saker om mig


Jag är jätterädd att någon ska ligga under sängen och ta tag i mina fötter, så jag brukar alltid ta sats och "hoppa" till sängen.


Jag blir sjukt sur när jag är hungrig, och när hungern väl sätter in ska jag ha mat NU annars blir det inte roligt. Chris som kom på den ;)


När jag äter sånt som knaprar, som morötter och hårdbröd, så stoppar jag in det på sidan i munnen och tuggar med öppen mun, omedvetet. Dåligt bordskick, ja!


Jag tycker att det är meningslöst att gå ut och gå utan stegräknaren.


Efter att jag städat är det oftast mer saker framme än innan jag började, för jag rensar alltid och det jag inte vet vars jag ska stoppa lägger jag i hallen, som Chris sen lägger in i klädkammaren, och så går det runt runt runt..


Jag älskar coca-cola, ljummen och avslagen ska den vara. Jag skakar alltså alltid colan innan jag dricker.


Jag tycker att Leo`s lekland är lika roligt som barnen tycker, jag leker alltså också när jag är där!



Jag utmanar;   Kåggan Anna Becca Madde Elin Lina Johanna


stolt faster och farbror

Imorse kom Levi`s bonusfarmor, fabror och faster hit. Vi surrade lite och barnen lekte med Levi medans han satt i sin gåstol, och sen begav vi oss in till stan, där jag agerade smakråd. Jag träffade Madde och Tina från Arjeplog, så vi gick och fikade. Gissa vad Levi gjorde under tiden? jo, han gnällde, och gnällde, och gnällde. Det enda som hjälpte var att bära honom men jag vill ju inte vänja honom vid att han blir buren så fort han skriker så han fick ligga i vagnen och vara missnöjd ett tag endå, dom lär sig så sjukt fort. Efter en lång gnällstund så somnade han iallafall äntligen.

Vi var ute endå tills det var middagsdags, jag var hungrig som en varg så vi gick hem och lagade mat till både mig och Levi. Pasta Carbonara blev det för min del. Nu på kvällen har jag varit på Afro power dance, det är sjukt jobbigt, det kan man inte tro men i slutet av passet orkade jag knappt göra alla övningar.

Nu har Levi just somnat, så jag ska gå och duscha och sen lägga mig jag med. Godnatt.


Faster Alexandra, Farbror Casper och Levi bara någon dag gammal


Nu har vi tränat!

Nu har vi varit duktiga och tränat, jag tyckte passet gick så fort idag, jag tror inte jag hann kolla på klockan en endaste gång. När jag kom hem så låg Levi och åt, Chris hade precis kommit hem han också. Levi`s mormor, morfar och morbror for en stund efter vi kommit hem, och nyss ringde telefonen. Gissa vem det var?? Jo, min mamma som bad mig kolla om hon stängde av plattan hemma hos oss. Snacka om nojig. Nu ska jag fortsätta se CSI och skölja ur hårfärgen jag har i håret.

en stor lekpark

Idag har Anna och Oskar varit här. När dom kom åkte vi och handlade så att vi kunde göra baguetter, smarrigt. Oskar var så full i energi så vi bestämde oss för att åka till den där stora lekparken dom har på havsbadet. Levi satt och sov ett tag men sen vaknade han så då åkte vi den lilla rutschkanan.

Vi for förbi dollar en sväng också och jag köpte nå tavlor till sovrummet, riktigt fina faktiskt. Levi fick nå leksaker också.

Nu har snutten just vaknat från en vilopaus så han sitter i mitt knä medans jag skriver här. Min mamma kommer snart hit, hon ska passa Levi medans jag far och tränar med Kåggan och Malin. Ett aerobics pass blir det ikväll, känner att jag verkligen behöver det efter den här helgen som inte innehållit någon motion alls samt massor med godsaker.





snutten igårkväll


griniga Levi

Imorse fick jag sovmorgon, eller jag tog mig sovmorgon. Klev upp klockan tio, trodde jag, men nejnej klockan var visst bara nio eftersom man ställt tillbaka den en timma. Planen var ju att vi skulle fortsätta måla i köket, men färgaffären öppnade förstås inte förens tolv, och vi hade slut färg så det var bara att vänta. Nu är köket iallafall färdigmålat. Vi har också hunnit äta pizza, också har Malin varit här.

Levi har varit grinig hela dagen i princip, roligt värre. Men jag tror han har varit toktrött men han är så svår att få att sova längre stunder på dagarna. Han har iallafall hunnit sova typ 2 timmar nu ikväll, han vaknade precis och nu verkar han på bättre humör, men tråkigt nog för Levi så ska han få välling och gå och lägga sig igen. Chris är smart och livar upp honom!


Levi idag. Hela dagen har han sett ut ungefär såhär




hemmadag

Idag har vi inte gjort så mycket speciellt, förutom att jag fick för mig att köket skulle målas om, så jag och Elin har gjort det. Vi målade ett varv nu så det kommer bli att måla imorgon också, men köket är ju ganska litet så det går fort. Annars har jag väl inte direkt något att informera er om.. Jag har tvättat som vanligt också har jag lagat mat, som vanligt. Snutten har varit med pappa för det mesta.

Nu har Levi somnat, tidigare ikväll än igårkväll, kan säga att han har varit gode trött nu på kvällen eftersom han la sig så sent igår. Nu ska vi väl sätta oss och se en film eller nå. Ha en bra lördagkväll!


Jag och Levi




mobilbild från förra veckan


träning

Då var dagen över. Jag och Kåggan var som sagt och tränade, duktiga som vi är. Elin kom och väntade på gymet och sen traskade jag och hon hem till oss och gjorde en supersmaskig kyckling gryta, jag kokade även upp kyckling till Levi och gjorde kyckling-ris-majs pure, och det tyckte snutten om massor, första gången som han åt kött faktiskt.

Levi hade inte fått vara ute något idag så jag och Elin for ut å gick en promenad med honom, det var riktigt skönt ute ikväll, inte alls kallt. Nu har jag hunnit dammsuga och skura här hemma, det blir så himla fort skitigt och dessutom tar vi ju in vagnen varje gång vi varit ute och den drar ju in gode mycket sand å så.

Nu ikväll har Levi varit så söt, han låg i våran säng och åt välling, och sen var ju tanken att han skulle sova, han fick endå vara uppe till nio och såg riktigt trött ut så jag trodde att han skulle somna på en gång, men icket, han har legat och pratat med sig själv, och när jag kikade in på honom så hade han dragit en handduk över skallen, vet inte varför han gör så men han gör samma sak när han ligger på skötbordet och så, tar tag i det han hittar, oftast kläder och drar det över ansiktet och sen ligger han och sprattlar, tokunge.

Föresten så tog Levi sina första steg med gåstolen idag, storkille!



gym-jag



pizzafrukost

Jag har sovit så sjukt gott inatt, snutten också tror jag för han har knappt vaknat något inatt. Tyvärr så blir jag trött av att sova mycket.. Iallafall så kom min pappa och hälsade på nu på morgonen, han bjöd på pizza, jag som precis ätit frukost men jag åt upp min pizza endå, glupsk som jag är. Sen har vi inte hunnit göra så mycket mer, jag har legat och läst ur min engelska bok för Levi och nu sover snutten. Chris kommer strax hem så då ska jag och Kåggan fara och träna, sen i eftermiddag kommer Seb och Elin hit.

Luleschtaaan

Imorse for vi ju iväg till BVC. Skulle ju vara där 9.30 och levi sov till ca 9.10, sen var jag tvungen att väcka honom. Snutten väger nu 7820 gram och är 67 cm lång, och det känns att han blir tyngre kan jag lova!

Linda kom och hämtade upp oss såfort vi kom hem från BVC, också körde vi iväg mot luleå. Vi for först och hämtade upp Anna och sen in till stan och kikade omkring, jag hittade ett par träningsbyxor, också åt vi på dagobert och jag blev inte mätt alls, inte direkt lika stora mackor som på subland, och då pratar jag om supermeal. Iallafall så åkte for vi sen till babyproffsen och barnens hus, jag köpte en greppvänlig nappflaska, likadana klossar som Carro köpt till sin freija och en mina, som är jättebra, Levi får lätt tag på den också stoppar han piggarna i munnen och gnider, skönt när det kliar.



Vi hann även och handla på ica maxi. Jag var såklart superhungrig också så jag köpte varmkorvar, dricka, glass och godis, vilken gottedag alltså. Jag sprang in på willys sen och köpte blöjor från deras eget märke, jag tycker dom är jättebra!

Nu har jag och Levi kommit hem till pappa Chris för en stund sen. Snutten och Pappa har busat en stund och nu ska Levi sova så Chris nattar honom. Jag tänkte gå och lägga mig i sängen brevid snutten och titta på tv, kanske läsa lite engelska. Ska bli sjukt skönt att sova, jag är supertrött.


Jag med mitt hår lite överallt, också lilla Harry





Levi skrattar

superdåligt ljud, men ni kanske hör endå




besök

Blev ingen träning för min del ikväll utan min mamma, Jörgen och lillebror Anton kom och hälsade på. Nu ska snutten snart gå och lägga sig och jag ska göra mig sängklar och gå å lägga mig, är grymt trött. Blir att stiga upp tidigt imorgon också för vi ska vara på BVC 9.30 sen ska jag och Linda iväg till luleå.

Levi och Mormor



Baresso

Vet inte om jag skrev det här, men jag beställde ju från baresso och dom skickade fel schampo och balsam, så jag skickade tillbaka det så att dom kunde skicka tillbaka det jag skulle ha. Såg nu att dem betalat in frakten på mitt konto, och idag fick jag schampot och balsamet, dom hade även skickat med en liten burk som jag inte hade en aning om vad det var, så jag tittade på deras sida och det visade sig att denna lilla burk var typ nån hårcreme och kostar inte mindre än 199:-, så det var ju en rolig kompensation :) Föresten så trodde jag först att det var lypsyl, haha.




Sitter i stolen och leker


sjukhuset

Idag hade Levi tid på sjukhuset, dom hittade ingenting, men jag är väldigt besviken på undersökningarna dem gjort, orkar dock inte gå in på det just nu.

Jag gick ner till stan sen och mötte upp Linda, kolla lite på sportaffärerna för jag behöver nya träningskläder, men det fanns inget i min storlek så jag ska kolla på stadium imorgon när vi åker till luleå, jag tycker dom har bra priser och bra varor. Efter ett tag ringde dom från sjukhuset och Levi hade fått tid för ultraljud på direkten, så jag och Linda knallade dit. Det visade givetvis ingenting men det gör ju sällan det när man söker efter fel saker. Chris kom iallafall dit och vi gick tillbaka till stan, jag och Chrisen gjorde nå ärenden å så.

Jag och Levi gick och handlade och sen hem och åt mat, mums mums. Nu sitter jag här och kollar runt på internet, jag borde plugga.. funderar på att fara och träna också, men vi får väl se hur det blir med det.

Gör egna ordmoln

Kolla sidan jag hittade, så himla roligt. Jag skrev in min bloggadress och då har sidan tagit av orden på min blogg och gjort ett ordmoln. Skittsnyggt att göra en tavla av, med egna ord.


Wordle heter sidan





tog fel på dag

Jag och Levi klev upp imorse och gjorde oss iordning, Levi skulle ju till farbror doktorn klockan 11, trodde jag.. När jag kom dit sa tjejen i receptionen att det är imorgon vi har tid, så typiskt. Kändes  tråkigt att gå hem direkt så vi gick och mötte upp Kåggan och surrade med henne en stund. Kände mig hur seg som helst så vägen hem kändes sjuk lång.

Jag och Levi blev osams, så jag startade dammsugarn och dammsög lite och då blev visst snutten nöjd. Ibland önskar man att det fanns en mute knapp faktiskt.. Nåja, Chris kom iallafall hem mitt i dammsugningen så då gjorde vi oss iordning och åkte ut till Chris moster Linda där vi böt däck på bilen och blev bjudna på middag. Chris mormor och morfar var där och hälsade på så då fick vi träffa dem också. Sen blev det att svepa lite kaffe också iväg hem för att jag skulle hinna på afro passet som började 19, jag kom dit precis i tid, tack och lov för jag hatar att vara sen.

Nu ligger Levi i sängen och småpratar med sig själv, han vill vara vaken in i det sista, men nu tror jag att hans energi är slut. Vi har som regel att när vi väl lagt honom för kvällen så tar vi inte upp honom, utan då får han ligga där och prata med sig själv eller kolla på mobilen, och oftast är han nöjd med det, han brukar inte alls gnälla på kvällarna och det är skönt. Oftast är det så iallafall.


Nu ska jag plugga litegrann och försöka umgås med Chris lite, man får verkligen ta vara på all tid nu, känns som att man gör allt effektivt. Nåja tur att jag gillar att ha fullt upp, man hinner verkligen inte ha tråkigt :)

promenad i regnet.

Det har småduggat hela dagen nu, men vi gick ut endå, jag Linda och Kåggan. Hundarna fick springa lösa ett tag men sen blev det tok-kallt så då började vi gå hemåt. Jag och Linda gick förbi kvantum och köpte majskrokar till snuttarna, det tyckte Levi om massor.

Nu ikväll har jag hunnit plugga och vara på ett pass på korpen, jag skulle inte ätit så sent för jag fick en sjuk mjälthugg och det är ju inte så skönt att träna med. Tänkte se CSI nu klockan 21 och sen ska jag sova, är så himla trött.



Rullsnutt

Igår hände inte mycket. For och åt pizza i öjebyn med Chris moster Linda och hennes Jonny, jag säger då det än en gång, eljest pizzeria i öjebyn har supergott! MMMMMMMMMM. Annars gjorde vi inte mycket alls, jag såg flera desperate housewifes avsnitt, har saknat den serien hur mycket som helst, känns som om dom haft uppehåll i en evighet. Sen åt jag strips på kvällen också, en riktig tjockis dag.


Kvällsmys




Idag har vi inte hunnit göra så mycket ännu, jag och snutten. Levi sover just nu och när han vaknar tänkte jag att vi ska gå ut. Linda och Harry kommer hit snart tror jag , så då ska vi gå in till stan och möta upp kåggan. Tänkte eventuellt laga någon god middag till mig och Chris så nu ska jag leta upp nåt bra recept.

Morgonsnutt




Levi har föresten börjat snurra som en tok nu. Från rygg till mage och mage till rygg, fort går det också. Sen har han ju börjat masa, fast än så länge bara runt i en ring, också lite bakåt. Det är så sjukt roligt att se alla framsteg, det händer så himla mycket varenda dag nu.

Jag blev misshandlad

Ursäkta för dålig uppdatering men gårdagen var inte den bästa.

Vi skulle ut på krogen och sitta där och bara träffa folk och så. Tänker inte nämna namn eller så men jag träffade en tjej som hade fått i sig alldeles för mycket och kunde knappt gå, så vi försökte hjälpa henne, då kommer det en tjej och frågar om någon har en telefon att låna ut, ingen av oss ville låna ut sin mobil till henne så alla sa nej. Hon stod kvar och tjatade och vi ignorerade henne då vi hade viktigare saker för oss, och då började hon prata med Chris, hon berätta om sig själv för honom osv.

Efter en stund kom taxin som skulle ta den onyktra tjejen hem, och jag försökte hjälpa henne i bilen, samtidigt hade telefon-tjejen stått ett bra tag och kommenterat hur hon såg ut som en slampa och vilken hora hon var, hon var alltså fruktansvärt provocerande. Jag sa till henne "men försvinn här i från nu" och då kommer hon fram, tar tag i mitt hår just utmed örona och börjar ruska fram och tillbaka medans hon skriker "du ska fan passa dig för mig", sen skallar hon mig två gånger, Chris stod bakom henne och försökte få bort henne och tillslut släppte hon taget, han fick undan henne till andra sidan gatan men hon försökte ta sig förbi Chris till mig, sen börjar hon få dåligt samvete "men hon gråter ju jag måste träffa henne" och i nästa stund ska hon slå mig igen.

Efter att hon försvunnit och jag lugnat ner mig ser vi en polis på andra sidan gatan, som stod och pratade med ett ungt par. Vi gick dit och berättar för polisen vad som hänt och då säger det unga paret att dom sett allt hon gjort mot mig och att hon gått på tjejen också, men att hennes pojkvän gått emellan och att han då fått sig en snyting. Polisen frågade om jag skulle känna igen henne och tänder då en lampa i polisbilen som stod en bit bort, och där sitter samma tjej som skallat mig. Hon hade berättat för Chris att hon var 27 år och hade 3 barn, och polisen gick och frågade henne om det stämde och det gjorde det förstås.

Jag gjorde en anmälan och lämnade vittnen, det var många som sett detta då det hände alldeles vid bankomaten där en massa folk stod i kö, och även en av mina kompisar var med och stod väldigt nära mig, hon såg alltså precis allting vilket även taxichauffören gjorde.

Nu såhär i efterhand känns det inte som att själva smärtan är värst, utan att jag blev så jävla rädd, ska man inte våga gå ut en lördagkväll längre?

ut på krogen

vi har ätit en supergod middag, som mäster kocken Micke har lagat. Nu är min syster och hennes pojkvän här och ska vara barnvakt, vi tänkte fara ut och kolla om utelivet i piteå. Hoppas att alla har en bra lördagkväll!

Moa och jag, Min syster Sarah och hennes pojkvän Christoffer




lördag på stan

Nu har vi varit på stan, jag köpte ingenting som planerat, förutom AD-droppar till Levi men det räknas inte. Nu håller Micke, chris kompis, på att laga mat som han ska bjuda på för att vi hjälpte dem att flytta i Arjeplog, grillspett blir det. Levi har spytt massor idag, vissa dagar är så bra och andra är jätte kräkiga, men snutten har varit nöjd och glad för det.



lördag morgon

Jag har sovit sjukt gott i natt, Levi också tror jag för vad jag kan minnas har han knappt vaknat alls. Han har sovit med oss hela natten eftersom Moa och Micke sover i Levi`s rum. Jag och Moa steg upp vid 9 och åt frulle å så, jag har hunnit göra mig iordning och nu håller Moa på att klä Levi. Vi tänkte fara ut på stan en sväng idag och kika omkring, jag borde dock inte köpa något eftersom jag handlat alldeles för mycket den här månaden.



Levi och Moa



friday

Imorse såg jag och Levi topmodel som vanligt, han sov föresten gode bra inatt jämfört med de andra nätterna. Vi steg upp och åt frukost och jag duschade och snutten fick bada i baljan med sina nya badleksaker, skölpaddorna. Sen pratade vi med Anna och det blev bestämt att hon skulle komma och hälsa på.

Jag försökte hålla snutten vaken tills Anna kom, men jag misslyckades, han somnade i bärselen medans vi plockade undan här hemma. Anna hjälpte mig att fixa till lite i Levi`s rum, vi hände upp nå lådor på väggen hans.

Nu ikväll kom Micke och Moa från Arjeplog hit, dom ska vara hos oss i helgen. Jag och Moa har gått en långpromenad nu ikväll, myspys. Det är skönast att gå på kvällen tycker jag. Jag ska snart gå å lägga mig tänkte jag, så jag orkar upp med Levi imorn. Tydligen har han varit igång och vaknat medans jag och Moa var ute, så Chris fick lägga honom i vagnen och vagna, men nu sover han då så gott.



nu har chris kommit hem

Jag har hunnit plugga lite, fattar inte hur jag ska hinna, och ändå är det bara en kurs. Ska gå ner och snöra in det sista i torktumlaren nu och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok som hör till engelskan. Levi fick vara uppe en timma extra ikväll, tänkte att han kanske sover lite längre imorn då, haha, jag vill ha sovmorgon, man kan ju alltid hoppas. Nemen jag gav honom en extra portion mat också, så han kanske sover lite bättre än vad han gjort på senaste, man får pröva sig fram fast jag tror det är mardrömmar det handlar om.



Glad kille med spya på kläderna



ni är så dåliga på att kommentera.

det är ju ändå ganska många läsare men knappt någon som kommenterar, why? :)

detox

Jag sa ju att jag köpte en såndär detox kur, och vet ni vad? det går skitdåligt!
När man kör en sån är ju tanken att man ska avstå från kaffe, rött kött, nikotin, alkohol och så, äta nyttigt. För första gången i mitt liv klarar jag mig inte utan kaffe, och falukorv är ju såååååååååå gotttttt

ruggväder

Imorse låg jag och Levi och drog oss lääänge länge, vi, eller jag kanske jag ska säga, har börjat se topmodel repriserna som går på mornarna, det är bra faktiskt. Snutten är så snäll och ligger brevid mig i sängen å leker med fötterna eller bara tittar omkring, det är sjukt skönt att få ligga kvar två timmar haha. Men men allt har sitt slut och det var dags för frukost för Levi, den andra frukosten alltså för han äter ju ett tidigt morgonmål också där vid 6 tiden.

Sen fick Levi sitta i bärselen också satte vi igång att städa lite. Välbehövligt.. Kan väl inte säga att det ser så städat ut just nu för jag får alltid för mig att rensa och då hamnar allt som jag inte vet vars jag ska he det, i hallen. Så hallen är med andra ord inte städad alls, det slutar väl med att allt blir insnört i klädkammaren.


Annars har vi faktiskt inte gjort så mycket mera. Levi sover i vagnen just nu och jag sitter här, oväntat va. Tänkte beställa nå kort som vi kan hänga upp i hallen, från höstbilderna.







Jag gillar ketchup


källbomamma träff!

Kollade min mobil imorse och hade fått ett sms av Linda, hon frågade om vi inte skulle gå å möta upp källbomammorna, dom (vi) träffas ju varje onsdag och fikar i småstaden. Jag fick springa upp ur sängen och göra mig och Levi iordning också knallade vi iväg mot stan. Alla andra mammor var lite sena så vi trodde att det var inställt, men tillslut kom dem. Kåggan var snäll nog och kom och hämtade nasti.

Efter fikat så gick jag och Linda och åt en supermeal på subland, och supermealen är verkligen stora. Linda orkade inte hela sin så jag åt upp hennes också, tjock som jag är haha. Jag och Levi gick iväg till banken sen och ordnade ett sparkonto till Levi, han blev inte så glad utan han vart ganska grinig faktiskt, fast jag gissar att det inte hade med sparkontot att göra. Vi ska iallafall spara en slant varje månad tills han blir stor, jag fick själv pengar när jag blev 18 och det var himla roligt och uppskattat, att jag kunde ta körkortet på en gång och köpa en fin tv och flytta hemifrån.

Mötte sen upp min pappas fru för en fika på stan, Levi har gnällt, och gnällt, och gnällt. Inget dög, förutom att bli buren. Som tur var gav han sig tillslut. Levi fick en fin overall av henne, det kommer vara välanvänd. Tyvärr så kände jag att den var lite liten, så vi gick och bytte till en storlek större, jag tycker att det är bättre att köpa lite större så han har att växa i. Kläderna är ju trots allt inte billiga. Var förbi Kåggan också såklart och hämtade min älskade vovvsing, han blev glad som väntat. Sen promenerade vi hem. Snutten har tokskrattat åt mig ikväll, jag blir så glad när han skrattar. Min mamma fick också höra genom telefon.

Nu har Levi somnat efter många om och men, var nog inte så smart av mig att liva upp honom på kvällen innan han ska sova, men han är så söt när han skrattar. Jag ska ta å plugga lite nu på min engelska tänkte jag.. Hoppas det går bra för det gjorde det inte igår. Jag fällde tillåme en liten ilske-tår och slet sönder ett papper. BEHÄRSKA DIG LOUISE.

plugg nu.



Lena och hennes son Lias



Harry, Linda och Lias


trött och slut

Igårkväll var jag på aerobics, kom hem vid halv 9 och då tog jag en dusch och sen la vi oss i sängen och såg på CSI. Jag somnade såfort det var slut, det är så skönt att lägga sig tidigt.

Idag har vi inte gjort så mycket.. Försökt plugga lite men jag blir så arg när jag inte fattar nåt, det känns som att jag inte har tid att inte fatta, men jag får väl kämpa. Får plugga mer och sitta mindre vid datorn. Jag somnade iallafall på eftermiddagen och när jag vaknade var jag trött och seg. Nu har vi precis varit och storhandlat, välbehövligt kan jag lova. Jag funderar om jag ska fara på ett pass ikväll.. Det börjar klockan sju så jag måste bestämma mig.

När jag låg i sängen i eftermiddags och precis hade vaknat hörde jag hur Chris och Levi gjorde "tittut", och Levi skrattade hysteriskt, jag har aldrig hört honom skratta så. Han har ju fått en ny hobby också, att suga på tårna, härligt va.




Elins blogg

Jag tror att många kommer kunna finna inspiration!

En blogg om helvetet med att gå ner i vikt


http://foretjugo.blogg.se/index.html

Levi 5 månader

Idag är Levi fem månader, tänk vad tiden går fort..

Vi har varit ute precis hela dagen. Vi tänkte gå till jysk, men då kom vi på att vi skulle äta på pizzeria äljest i öjebyn, så då gick vi dit, ingen kort promenad inte. Var iallafall riktigt gott där, och vilken service, billigt också så det kan jag rekomendera. Sen började vi våran promenad hemåt, gick förbi jysk på hemvägen, jag funderar på att sätta upp lamellgardiner men vi köpte iallafall inga, utan det får bli sen. Jag gick förbi hälsoaffären inne i stan också och köpte en detox kur, Malin hade köpt en så jag härmar henne tänkte jag.

Nu har vi precis kommit hem, jag såg att jag hade fått det jag beställt från baresso men dom hade skickat fel schampo och hårinpackning, jag skulle ha för färgat hår men dom hade skickat för skadat hår så jag ska skicka tillbaka det till dem. Jag beställde ju också dust it, så nu ska jag testa om det är lika bra som alla säger att det är.

Levi står i gåstolen nu, han har inte riktigt förstått hur den ska användas än, utan han äter mest på gubben. Jo när han blir arg föresten, då kan han förflytta sig i gåstolen, ni vet han spänner sig med hela kroppen och då flyttas stolen bakåt, men det är såklart inte medvetet.


Nu ska jag dricka kaffffffe.



höstbilder - har ni någon favorit?









bilder




underbara vänner!

Dagen har spenderats mestadels ute. Jag och Levi steg upp och åt frukost och la in tvätt. Sen kom Malin, Linda och Harry hit och vi promenerade in till stan, först till Coop och åt på subway, och sen gick vi och hälsade på hemma hos Kåggan, och hon hade köpt presenter till Levi, ett par vintertofflor, badleksaker och engångshaklappar, och allting var perfekt, vintertofflorna där har jag funderat på länge och badleksaker hade jag tänkt köpa men inte hunnit ännu, haklapparna kan man ha ute så han inte spyr ner overallen.




Jag, Linda och Malin promenerade sen hem till oss, pratade lite och så och nu har brudarna farit hem för en stund sen. Snutten har varit så duktig hela dagen, inget gnäll här inte. Och imorse vid 7.30 hörde jag hur han låg i sängen och jollrade, åååh nej tänkte jag inte måste vi väl gå upp redan, men nejnej jag somnade då om och han också tydligen så vi klev inte upp förens 9, sköönt.

Levi sitter vid datorn

han gjorde ett fräscht avslut va




jag fattar ingenting men..


Följ min blogg med bloggkoll




tror jag måste fråga Carro om detta.. tror jag frågar henne om allt, men det är för att  kan så mycket babe ;)

Älvsbyn

Har inte haft någon lust alls att sitta vid datorn, därför har det blivit dåligt med uppdatering!

Imorse bestämde jag att vi skulle till Älvsbyn. Vi körde först hem till min mamma och lämnade Nasti där, han blev såklart lycklig för han älskar ju att vara där. Vi for först hem till min syster och var där ett tag, jag hämtade hem en gåstol därifrån till Levi, min systers mamma har en ettåring så vi får ärva det mesta, perfekt. Jag fick ockås en klädpåse med finfina kläder och ett par oanvända skor. Efter visiten där så for vi hem till Danne, och vet ni en sak? DANIEL OCH KAJSA SKA HA BARN!!!!!!!! jo här har dom gått runt och sagt att dom inte alls är redo och att dom ska ha hus först, jåjå! Nu tror jag iallafall att jag får skriva det här på bloggen, danne sa nämligen att jag får säga det till vem jag vill nu så :) Vi for även förbi och träffade Elin en snabbis, och slutligen hem till min farmor så att jag fick nå mat i magen, och jag lovar, hos henne behöver man aldrig gå hungrig!

Påväg hem från Älvsbyn fick jag för mig att fara förbi Linda, dom var inte hemma men jag väntade utanför som den stalkern jag är sen så färgade jag hennes hår medans hennes sambo kollade barnen.


Levi hittade föresten en rolig leksak på gåstolen, en gubbe med knottror på som han suger på hela tiden. Föresten så nu medans jag kommer ihåg ska jag skriva att natten inte alls varit rolig, snutten har vaknat alldeles för många gånger. Jag frågade Syrrans mamma hur hennes snutt sov och hon sa att han vaknar också flera gånger varje natt. Men hon sa att han säkert har mardrömmar och kanske ont i benen, och det stämmer säkert. Dom tar ju in mycket intryck så.

Nu ikväll gör vi inte så mycket. Jag har sett en film och nu ska jag uppdatera bloggen lite snabbt (det går inte så snabbt) så Chris kan ha datorn sen. Jag har en liten drink som Chris blandat, också har jag både cheese balls och sourcream onion chips, gott va?

som den snälla flickvän jag är så ska jag låta Chris ha datorn nu, hoppas att ni alla har en bra lördagkväll, kram


Levi och Systers lillebror bekantar sig




chris

han är finast. Jag lovar!

natten

Det gick bra inatt faktiskt, fast snutten vaknade kring tretiden och var lite smått hysterisk, var tvungen att ta upp honom ur sängen för att lugna honom och då insåg han även att han inte sov med oss, det slutade med att jag la honom i vagnen som vi ställt brevid hans säng också vagnade jag en stund och sen sov han så gott ändå till morgonen.

Nu ligger han och sover igen, i vagnen. Jag försöker få upp Chris ur sängen vilket inte är det lättaste. Vi ska på möte på komvux snart och sen ska vi möta upp underbara Elin i stan. Jag har verkligen fullt upp idag.. jag och Malin ska fara på pass på korpen i eftermiddag och sen är det ju som kväll. Nåja jag uppdaterar ikväll för nu har jag inte tid att sitta här längre. Ha en bra dag alla!

Första natten i eget rum

Vi har ju flyttat över snuttens säng från vårat sovrum till hans rum, så nu inatt är första natten han kommer att sova där, hoppas det går bra. Också slipper jag vakna såfort han rör sig.





tradera

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=74682001

ingen rubrik alls..

Imorse fick jag sovmorgon, världens sämsta sovmorgon för jag hade svårt att somna om då jag vaknat när Levi ville upp. Sen har jag hunnit med ett Afrodance pass på förmiddagen, kände mig gode slut i slutet av passet då jag var på gymet igår och idag har jag träningsvärk, men roligt var det iallafall.

Sen bestämde vi oss för att fara ut och kolla i affärer.. Köpte ett flaskställ på barnens hus, fråga mig inte varför jag inte gjort det tidigare för det är ju jättebra att ha istället för att flaskorna ska ligga i en skål. Sen har Levi fått äta lax och potatis och det var ingen höjdare direkt, haha, så vi fick ge lite banan till och då gick det minsann ner. Snutten har då mest varit nöjd och glad hela dagen, roligt roligt. Nu är han jättetrött, han har knappt sovit nå idag så han somnade nyss i Chris famn men han vaknade till då vi la honom ner. Jag vill att han ska vara vaken en stund till så han sover gott inatt.

Nu ikväll håller jag på att tvätta, jag blir så irriterad för en av tvättmaskinerna tvättar inte kläderna alls. Jag har ringt och klagat och dem skulle kolla den imorse så jag antog att den var okej nu, men icket, jag kunde skrapa bort smuts med nageln från kläderna. Det finns en ny och en gammal maskin och alla bokar ju den nya såklart,, vore ju bra om man hade två maskiner då vi är ganska många hushåll som delar på dem.


såhär tycker Levi om laxoch potatis



Godnatt från Levi


dåligt med uppdatering

Lite dålig uppdatering nuförtiden känner jag, men jag har verkligen inte haft någon lust att sitta vid datorn just nu, känns som att jag har så mycket annat för mig. Förhoppningsvis kommer blogg-suget tillbaka snart men minst ett inlägg om dagen kan jag garantera :)

dollarstore och luleå

Planen var egentligen att jag och Chris skulle stiga upp samtidigt när Levi vaknade så att jag kunde sätta igång med städningen, men Chris bad så snällt om sovmorgon så jag och Levi bestämde oss istället för att traska iväg till dollarstore och handla lite, vi gick förbi Malin också så hon följde med oss dit.

När vi kom hem väckte vi pappa Chris, som sagt skulle jag städa men istället hamnade jag vid datorn och letade skolböcker, hittade på blocket så då blev det en impulsresa till Luleå för att köpa dem, Linda och Harry följde med mig och Levi, vi hämtade böckerna och sen for vi förbi hos Anna och Henke och hälsade på.

Nu är det en pigg snutt som sovit i bilen, och en trött mamma. Snutten har varit så nöjd och glad hela dagen nästan, jag blir på så himla bra humör när han är glad. Det har ju varit en himla grinperiod nu ett tag men den verkar ha gått över, peppar peppar.


Nu ska jag mysa med killarna innan snutten ska sova igen.

trafikolycka

Idag ringde Malin och frågade om vi inte skulle träffas på stan, jag Malin och Linda. Så jag och Levi gjorde oss iordning, eller jag kanske ska säga att JAG gjorde oss iordning också gick vi ut. Jag fyndade bra mycket mer än jag borde men allt var ju sånt som jag behövde, blink blink. Vi åt en macka var på subland, sjävklart tog jag ett supermeal och var tjockast medans de andra åt ett meal.

Efter många om och men så for Linda hem och Malin följde med hem till oss. På vägen hem till oss såg vi att brandbilen och polisen hade parkerat med blåljusen mitt på vägen, oj oj tänkte vi vad har hänt här då så nyfikna som vi var snabbade vi oss dit och det var visst en tjej som vurpat med sin moppe och låg där mitt på vägen. Ambulansen hade inte hunnit komma än men vi hörde hur det tjöt, men dom kom inte närmre utan dom hade visst fastnat baki tågbommare, bra gjort!

Väl hemma gjorde jag och Malin hamburgare och strips. Den där fritösen kommer göra mig tjock!! Men så sjukt gott så inte kunde vi hålla oss. Levi satt som en liten fågelunge och ropade, han fick smaka lite dressing och då gjorde han sina "mmm" ljud, men det var omöjligt för mig att få äta ifred så tillslut fick han sig lite gröt.

Nu ikväll har jag och Malin varit ute med Nasti, vi bestämde oss för att få ihop 1500 steg så tillslut gick vi här utanför runtrunt bara för att få de sista stegen. Fågelserien skulle börja om fem minuter och jag hade inte nattat Levi så det slutade med att vi sprang runt härute, haha, grannarna måste ha trott att vi var knäppa, men vi fick ihop stegen, fixide det där!


Levi somnade iallafall direkt vi la honom, trötten. Han har varit så himla glad ikväll, jag har pussat honom på magen och han har skrattat, jag blir så glad när han skrattar, det är verkligen lycka :)

Nu ska jag gå å pussa på Chrisen och sen ska jag lägga mig och sova, är gode trött vill jag lova.









Fem generationer

från vänster: min mormor, min gammelmormor, Jag, Levi, min mamma



CSI

Sådärja, då var det kväll igen. Dagarna går så sjukt snabbt, men jag gillar när det är kväll, så mysigt att sitta framför tv:n och när man är trött vet man att man kan gå och lägga sig. Också får ju jag och Chris en stund för oss själva på kvällarna, det är en av höjdpunkterna på dagen.

Vi gick som sagt ut idag, mötte upp kåggan och for runt och gjorde lite ärenden. Kallt som tusan efter ett tag så då snabbade vi oss hem. När Levi kräks så blir ju allting blött, inte lätt att hålla honom varm då för att spyan fryser ju och nu snackar jag inte nån liten kräk-fläck utan hela overallen var typ blöt idag.


Nu håller jag och Chris iallafall på att se CSI, jag har skrivit här i pauserna, jag är dötrött så jag tänkte stupa i säng så fort det slutar.

hemresan

Vi tog oss hem igår iallafall. Vi körde via Älvsbyn och for förbi Chris pappa där vi bjudit in oss själva till middag. När vi skulle fortsätta därifrån så var det spö i backen, jag körde inte fort kan jag lova. På vägen mellan Piteå och Älvsbyn såg jag en stoooor blodfläck på vägen, måste vara något djur som blivit träffat, typ en ren eller nå.

 Levi var iallafall riktigt ledsen på vägen hem, törstig skulle jag tro men han ville inte ha vatten, vi brukar blanda i lite pärondryck i vattnet för att det ska smaka lite men nu hade vi den i kofferten så vi fick he i en skopa ersättning och då gick det bra, snutten drack och sen somnade han.


Nu sitter jag och väntar på att Levi ska vakna, så att vi kan gå ut en stund. Jag har hunnit lasta ur bilen medans han sov, borde gå och göra iordning skötväskan nu också annars blir det bara kaos sen..

precis som jag trodde..

.. så blev jag chaffis igår. Dock körde jag dem bara till krogen, inte hem därifrån alltså. På natten ringde det folk och ville ha skjuts hem men då tackade vi nej trots att vi blev erbjudna ganska mycket pengar. Kände inte att vi ville börja stiga upp och kanske råka väcka Levi och så, han sover ju med oss när vi är här.


Idag fick jag en lååång sovmorgon. Först gick Chris upp med Levi och efter ett tag steg farmor Anette upp och tog hand om Levi så både jag och Chris fick sova, vilken lyx va. Det var ju meningen att vi skulle ta oss hem tidigt idag, men det har hänt lite tråkiga saker så dom andra har farit upp på sjukan här i Arjeplog, dom andra är alltså Seb och Elin, dom ska åka hem med oss så vi kan inte åka förens dom är klara.


Nu har jag börjat längta hem ordentligt faktiskt, så jag hoppas vi kan åka snart. Är ju en bit att köra också och nu regnar det så jag hoppas vi tar oss hem innan det blir kallare, så att det inte fryser på. Vi har ju bara sommardäck än..

Ska gå å umgås med Chris familj nu ett tag.

Mmmmm..

Levi har börjat göra "mmm" ljud när han äter








Myser med kattungarna


lördag i arjeplog

Igårkväll var vi hos Micke och Moa och bara var, roligt fakiskt. Madde kom dit en sväng också så vi fick träffas ett tag. Vi spelade musik och bara pratade, vi kom väl hem kring 2-tiden och då stupade jag i säng och sov så gott. Levi sov med farmor Anette och såfort han började grina hörde jag förstås det endå till deras sovrum och då sprang jag dit och tog honom, min snuttplutt, hade ju saknat honom massor!

Idag har vi varit ute på marknaden, Levi har suttit så nöjd i vagnen och tittat på allt folk. Jag och Chris har ätit ute nu både lunch och middag, dessutom åt jag en panpizza till mellanmål, nyttig dag va, eller så inte.

Nu ska alla här ut på galej, varken jag eller Chris hade någon lust att fara ut så vi blir hemma båda två, lär väl säkert vara någon som vill ha skjuts så vi får väl agera chaufför. Marknadshelgen här i Arjeplog är en riktig festar helg så det är knappast många nyktra nu.

Moa och hennes bror Andreas, BästElin och Jag, Jag och min baby


marknaden

Dagen började med att Jag, Elin och Levi åt frukost och gjorde oss iordning, också mötte vi upp min mormor och gick ut på marknaden. Det var riktigt kallt och dröjde inte länge förens jag började tokfrysa om fossingarna och ångrade att jag inte tog med mina vinterskor. Efter marknaden gick vi hem till min mormor och drack kaffe, sen gick vi hem och där var Chris låtsas syster Malin som fick en flicka för 2 månader sen, lilla Svea, hur söt som helst och pytteliten, hon vägde bara 1695 när hon föddes så ni kan ju tänka er.

Jag och Elin for ut och gick spångarna idag också, härligt härligt. Gick hem och gjorde middag och nu har vi precis gjort oss iordning och ska iväg till Micke och Moa, Farmor Anette ska vara barnvakt ikväll, snäll som hon är.

Levi har precis suttit och tittat på kattungarna som är här, tre sötpluttar. Chris tog ett fint kort på dem så det kanske kommer upp imorgon, för just nu får jag tydligen inte lägga upp bilderna då Chris ska ha datorn innan vi far iväg.


Ha en bra lördagkväll!

sötsnutt



Första snön

Tidigt imorse när jag vaknade och tittade ut snabbt genom fönstret så såg jag att det snöade, inte små flingor heller. Kallt som tusan är det här i Arjeplog idag, tur att jag tog med mig vinterjackan för det behövdes verkligen. Jag och Elin har nyss kommit hem från en långpromenad på spångarna, kallt har det varit men man blir superpigg av att vara ute när det är kyligt.

Idag har jag och Chris ätit lunch och druckit kaffe hos min mormor. Levi sov under hela tiden vi var där, och vaknade lagom tills vi skulle gå.

Vi var på konsum och skulle handla lite, såg att dom hade halva priset på utgående sortiment barnmat från 5 månader så jag köpte en hel låda burkar, är nästan värt att köpa enbart för burkarnas skull, superbra att ha när man gör egen barnmat. Levi har ju börjat få banan efter varje måltid, funkar bra mot hans kräkningar eftersom bananen lägger sig över ersättningen och då spyr han inte upp allt.


Nu kommer Chris mormor snart hit, jag ska följa henne och handla också ska vi göra tacos, mumsmums. Sen ikväll tror jag vi ska förbi Micke och Moa, om vi nu hinner vill säga.


Frasses

Jag och Chris for och åt på frasses med Chris kompis Johan, mums. Dom hade en stripskrydda, eller inte bara en, men iallafall sourcream onion. Jag älskar verkligen den smaken men tyvärr passade den inte så bra till strips.

Annars har vi inte gjort så mycket ikväll, nu ska jag och Elin se fågelserien som går på 4:an, alltså med Maria Wern eller vad hon nu heter, det gick ju egentligen igår men vi hann inte se det då eftersom vi hjälpte till att flytta. Levi har fått ligga naken på sitt täcke, och nu krälar han snart, han putade med rumpan och tryckte ifrån med fötterna som att han försökte ta sig framåt, vi lockade med saker framför honom men tyvärr tror jag att täcket sinkade honom, och jag ville inte ha honom naken på kallgolvet så vi får testa igen imorgon.

Nu ikväll tryckte jag i snutten megamycket välling och en hel banan, och otroligt nog spydde han ingenting alls, hoppas han sover gott inatt då så det inte blir en repris av förra natten då han vaknade flera gånger.


Nåja, nu ska jag och Elin se serien.



Flyttgubbar

Vi kom hit ganska sent igårkväll, stannade i stan och åt på subland och så så vi var inte framme förens vid 20. När vi kom fram så hjälpte vi Micke och Moa att bära upp lite saker till deras lägenhet, gick riktigt fort när vi var fyra som bar.

Idag då.. Vi har hjälpt till att bära idag också, och att packa upp. Elin har varit med Levi och liten snutt har varit nöjd och glad hela tiden. Inatt däremot så sov han inte så bra alls, men det kompenserades med sovmorgon endå till halv tio så jag är utvilad för det.

Nu funderar vi över vad vi ska äta.. Blir väl nåt snabbt.. Sen ska vi tillbaka till Micke och Moa tror jag.


När jag kom ut till bilen och skulle lasta in det sista av packningen hade Nasti hoppat in i bakluckan




Snutten fick testa moas träskor som hon hade när hon var liten