nu far vi till arjeplog

Jepps, Chris har tagit ledigt resten av veckan så när han kommer hem åker vi till Arjeplog. Vi ska hjälpa Micke och Moa att flytta nu i veckan och till helgen är det marknad där.

imorse vaknade snutten halv sju. Tack och lov så låg han och pratade med sig själv och lekte med fötterna och tillslut somnade han om, tur för mig va! Vi, eller jag rättare sagt, har försökt packa hela förmiddagen. Snutten var inte så hjälpsam, han ville mest bli buren på, så jag fick passa på när han somnade. Nu har vi precis kommit hem från stan, jag var tvungen handla lite innan vi åker .


Nu parkerade Chris bilen här ute så nu ska vi lasta.

inget speciellt har hänt

Inte alls. Vi har mest varit hemma idag, tog en liten promenad imorse, så jag skulle vakna till, sen har vi inte gjort så mycket alls. Nu ikväll har jag varit och tränat, testade aerobics idag. Roligt fastän jag är sämst! Nu har jag och Chris precis sett CSI, och jag ska gå och lägga mig för jag är jättetrött så godnatt!

Titta vad jag fick från mina killar


På kortet stod det: "Tack för att du finns Mamma från Levi och pappa"



HAHA

knivlisa

ikea..

.. Är anledningen till dålig uppdatering. Linda ringde imorse och meddelade om ikearesa, så det var bara att göra sig iordning. Chris har varit med Levi hela dagen, jag hann inte säga godnatt, buhu.

Jag köpte iallafall mest saker till Levi, tänkte inreda hans rum nu. Det kommer bli vitt, blått och grönt. Har även funderat på att flytta in hans säng i hans lilla rum, börjar bli dax. Dom hade utgående nå typ "luftelement" på ikea, nedsatt till 149 från 399, så ett riktigt kap. däremot så fanns inte själva överdragen till dem kvar, förutom två visningsex, och oj vad jag och Linda kämpade, men vi fick varsin efter många om och men





Vi var även in på skopunkten där jag fyndade ett par pjucks. Linda och hennes syster köpte också sånna, dom var fodrade och allt så nu kommer jag förhoppningsvis inte frysa i vinter.

Som sagt så hann jag inte säga godnatt till Levi, så jag var tvungen gå in och titta på honom så fort vi kom hem.




kvällsvälling

Jag och Malin tog en promenad till Kvantum och köpte kvällsvälling till Levi, och hårfärg till oss själva. Eftersom Levi vaknar flera gånger på natten och är törstig tänkte jag testa ge honom en välling istället, kan inte ge honom ersättning för det står han sig inte på, och gröt blir han som sagt törstig av. Gav honom vällingen vid 19 tiden också fick han för första gången smaka banan, tänkte att det kanske lägger sig över välling då så att han inte spyr så mycket, och det funkade faktiskt. Banan var dessutom mums mums och Levi gapade stort!


Kolla killen som gapar stort och vill ha banan



Sen la jag Levi strax före 20, och han låg i sängen å tittade på sin mobil i över en timme, sen somnade han! Han har verkligen ALDRIG varit så nöjd på kvällen. Han brukar vara nöjd, han är ett kvällsbarn, men inte såhär nöjd och speciellt inte då jag lagt honom när han inte är särskilt trött, så det var himla roligt.

Jag och Malin har färgat hår, Malin blev brunhårig och mitt löshår blev svart. Har ju inte använt löshåret på hur länge som helst så jag tänkte att nu är det dax, har ju trots allt betalat massor för det. Nu ska jag gå och se på tv med Chris. Kram

Idag då?

Har inte gjort mycket alls. Jag och Levi har suttit i soffan och kollat på tv på morgonen och när Chris steg upp så gjorde jag egen barnmat till Levi, potatis och majspure, mums tycker Levi.

 Det går inte att ge honom ersättning längre, det bara rinner ur honom.. Ska det verkligen vara så? Alltså kräkbarn okej men såfort han ätit färdigt så bara rinner det, frågan är om han får behålla något då han bara får 90 (!!!) ml.. Inte konstigt att han varit grinig på sistone, då BVC bara säger att jag ska minska och minska maten, det är sen dess han varit kinkig tycker både jag och Chris. Nejnej aldrig mera ska jag lyssna blint på BVC. Nu framöver kommer vi nog ge honom bara fast föda så får vi se hur det går.


Jag har iallafall tränat en stund, hade ingen motivation alls så det blev väl ett halvseriöst träningspass. Malin kommer hit om en stund så vi får väl se vad vi hittar på. Jag är då så trött att jag inte vet vars jag ska ta vägen, trots att jag sov i eget rum inatt, med öronproppar dessutom. Jag sov himla bra också men jag är trött för det..

Vet ni? :)

Jag har blivit så bekväm med Linda att jag inte kommer ihåg att stänga toadörren när jag ska uträtta mina behov, haha



.


Dagen med Linda och Kåggan

Nu har vi tagit massa fina kort. Kåggan är så duktig så på att fota! Levi var, hör och häpna, glad hela tiden som vi var ute. Sen for vi hem till oss och la in alla bilderna på datorn och kollade igenom dem lite snabbt, och det var faktiskt riktigt fina bilder.

När tjejerna for hem så körde jag till kvantum och handlade så att vi kunde göra hamburgare och strips igen, fritösen är min favorit just nu. Levi ville såklart smaka, men icke sa nicke! Han hade ju varit vaken nästan hela dagen så han vart rätt kinkig efter ett tag och då blev det sängen och snutten slocknade fort fort!


Nu har jag och Chrisen suttit och lekt lite med photoshop, så vad tycks om designen?





Höstbild


vill ha mat!

Idag tänkte vi fara ut och ta lite höstkort på Levi och Harry. Och mig och Linda då också förstås!

Var meningen att jag skulle träna nu på morgonen men jag var helt död så det blev inget av det. Det går verkligen inte bra för mig att träna varannan dag, haha, blir snarare var fjärde typ.

Nu ska jag göra mig iordning så att vi kan fara ut.


Snutten imorse, blir arg när han inte får äta våran mat




Tjejkvällen

Nu har jag och Linda varit i stan på tjejkvällen. Det var mycket folk, men det gick ändå rätt bra att ta sig fram med barnvagnarna. Levi har varit himla grinig, vilket han oftast är nuförtiden känns det som.. Några glada stunder har han förstås haft men.. jaa.. vill helst bli buren och det funkar ju inte alltid.. Han somnade iallafall lagom tills vi skulle gå hem, typiskt att han ska vara grinig när morsan vill shoppa.

Glömde förstås min börs hemma, tur att jag har Linda som lånade ut pengar till mig, måste föra över pengar till henne på en gång, jag gillar inte att vara skyldig. Jag fyndade iallafall ett par mjukisbyxor, tjocksockar till Levi och ett leave in balsam.

Nu är jag helt trött och slut. Ska gå och lägga mig rätt snart.. Satte igång en tvättmaskin så jag måste vänta tills den är klar men sen är det sängen på en gång!


Harry påväg hem


header

Nu har jag och Kåggan varit ute på en liten promenix. Jag går ju med stegräknare och det är verkligen beroendeframkallande, jag blir så nöjd när jag har mycket steg och nu när jag haft den några månader känns det helt meningslöst att gå utan den, då vet jag ju inte hur många steg jag gått.

I slutet av promenaden blev Levi såklart ledsen. Han är ofta ledsen nuförtiden, tråkigt värre men alla har vi ju våra perioder, jag vet att jag tjatar om det men jag tror verkligen det är tand på G. Vi gick iallafall hem till Kåggan också la jag upp en header som hon gjort på hennes blogg.




Nu är jag hemma, mamma och lillebror har precis varit här en snabbis, och nu sitter jag och väntar på att Linda och lilla Harry ska komma hit så vi kan promenera in till stan på tjejkvällen.

Mamma och Lillebror



främmande

Jag och Chris har hunit vara hos en syo idag, Chris vill också plugga. Studiematerial är ju sjukt dyrt har jag märkt, men så kan det vara. Man hade det bra på gymnasiet som fick alla böcker bara sådär.. Eller fick låna.

Nu har vi precis ätit mackor från subland, Benny, Chris pappa är här och hälsar på. Jag ska väl pinna iväg till kåggan snart tänkte jag, vi ska trixa lite med photoshop och förhoppningsvis ta en promenad.

NENE nu ska jag packa skötväskan. ciaooo

Vacker vovve







Tupperware och grinig Levi

Jag och kåggan gick en promenad idag, letade lite ställen där vi kan ta kort på småsnuttarna, Lindas Harry och Levi alltså. Jag blev så colasugen så sen gick vi och köpte dricka på kvantum innan jag pinnade iväg hem. Levi sov nästan hela tiden i vagnen.



Träffade Chris lite snabbt när jag kom hem, sen for jag och Levi iväg till Linda, hjälpte henne få ordning på nya vagnen hon köpt, Malin kom också dit också gjorde vi oss iordning lite, Levi kräktes 314 liter och sen begav vi oss till tupperware partaj. Snutten var förstås jättegrinig, värre än vanligt och såklart då jag mest av allt ville att han skulle vara glad. Jag blir så obekväm när det är runt människor man inte känner, men det är ju lite svårt att styra över när ett barn ska vara ledset. Beslutade mig iallafall för att fara hem efter ett tag, och så fort vi kom utanför dörren så var allt frid och fröjd, snutten var glad igen. Samma när vi kom hem, lekte i babygymmet och stå i hoppgungan, nöjdnöjdnöjd.

Nu har han somnat iallafall. Jag tror det kliar i munnen så mycket, att det är därför han är ledsen, och det kan man ju förstå. Fick ett tips om att man kan stryka på lite flytande alvedon med en tops på tandköttet, så jag ska testa det. Han gnager på allt han kommer åt, stackarn.


Imorgon är det tjejkväll, jag och Linda ska gå å kolla tänkte vi. Måste verkligen köpa ett balsamspray till mitt hår för det är omöjligt,, jag tappar hur mycket hår som helst och det jag har kvar bara tjorvar trots massor med balsam.. hormoner är inte så roliga ibland.

Nu är jag helt trött och slut, tänkte gå och lägga mig, borde ha gjort det för längesen men det är så mycket man vill göra.. Nåja, godnatt världen


Malin och Levi



Linda, Levi, trött mamma




föresten..

..så har jag en jävla träningsvärk!!

morgonfrämmande

Då var natten över. John, en kompis från Älvsbyn har varit här och hälsat på mig, vi drack lite kaffe och surrade, var säkert ett år sen jag såg honom senast, säkert längre!

Undrar vad som ska hända idag då. Chris bad så snällt om en ensamkväll, bara sitta å spela sitt wow å se på tv, så det tänkte jag att han ska få. Man behöver verkligen egentid ibland, speciellt när man har barn. Nuförtiden är det en himla lyx att bara kunna dumsitta bort tid vid datorn, eller se på tv en hel kväll. Samma med sovmorgon, eller att få sova hur länge man vill utan att bli väckt, jag har inte sovit en hel natt utan att vakna sen jag var i  typ 7 månaden, jag minns inte ens hur det känns. Tack och lov så har man som mamma en himla energi, tur är väl det!

Tänkte höra med Linda om hon kanske vill ha främmande idag. Jaja nu roppar liten pojke!

Det finns inte bättre!


Levi har tagit prover

Idag har Levi tagit prover, ringde imorse och fick tid på eftermiddagen. Dom sticker ju i huvudet på bebisar för att det syns bättre där, och det bara sprutade blod, snutten fick blod baki skallen och på kläderna. Före vi var på sjukan så var snutten på bra humör, nöjd och glad, men jag kan säga att resten av dagen har han varit ganska ledsen.

När vi kom hem så fick Levi en dusch, han hade spya över hela sig så.. Trött och grinig snutt somnade vid 18, omöjligt att hålla honom vaken längre men sen vaknade han och åt gröt och nu har han precis somnat igen, han fick somna i våran säng ikväll, han har varit så himla ledsen och jag kände att jag inte vill göra honom upprörd igen nu när han ska sova, han verkar vilja vara nääära nära.


Jag då.. Jag har varit på mitt första pass på korpen så superlänge.. säkert 2 år sen jag senast gick på ett pass. Testade på "afro power dance" och det var superkul! Jag som verkligen har världens sämsta kordination, men det gick bra faktiskt. En himla bra instruktör också och det är ju viktigt. Jag trodde inte alls att passet skulle vara så jobbigt som det faktiskt var, jag känner att jag kommer få träningsvärk i hela kroppen! Kanske att jag går imorgon också om jag nu orkar, också var det dedär med tiden.. Hur får alla andra sin tid att räcka till?


Nu känner jag mig helt slut, tror jag ska gå å lägga mig på en gång! Chris jobbar natt såklart..

Sleep wäll cykelställ

PS: HENKE SÅG DU FÅGELSERIEN???






Arg kille



Såhär glad blev Levi när kvällsgröten tog slut;




Becca

Har hjälpt min underbara barndomsvän Becca med en design. Jag är ju inte direkt något proffs men jag är endå ganska nöjd, ska be Chris om lite hjälp i photoshop sen för headern ser lite stel ut, men jag fattade inte hur man gjorde vissa saker. Det är faktiskt ganska kul att göra designer! Men det tar ju tid när man är amatör..






stackars Nasti

Nu har vi varit hos syon, så jag ska börja läsa till veckan. Vi har inte gjort så mycket annat.. Chris hade dammsugit och skurat när vi kom hem, kunde ju inte göra det igårkväll.. kväll som sagt och folk sov väl..

Men så hemskt, jag vet inte vad jag fick för mig idag?! Först gick jag in på apoteket, när jag kom ut så gick jag som bara iväg, förbi Nasti som jag totalt missade.. Tur att han kan gnälla haha. Sen gick vi till coop, samma sak där, jag vandrar iväg och reagerar inte förens jag hör ett välbekant gnäll. Gick in på Kvantum sen då det jag skulle ha inte fanns på coop, och sen vandrar jag ut därifrån, går över vägen i mina egna tankar och då hör jag gnället igen, jag höll på att glömma Nasti TRE gånger inom loppet av en timme, SÅ HEMSKT.

Vi hittade en rolig bok på coop, där man kunde få höra hur djuren lät







Nasti hittade en pinne



så trött?

Levi somnade om.. han sover då mycket nu..

Vakna

Jag spenderade resten av gårkvällen med att prata i telefon, pratade med Karin i sammanlagt 3½ timmar, också städade jag samtidigt så, nytta med nöje!

Levi sov en timma längre imorse än vad han brukar, så klockan 9 hörde jag hur han låg i sin säng och jollrade. Vi har inte hunnit göra så mycket än.. Levi har iallafall fått gröt också har vi startat en tvätt och varit ute med hunden. Ska på möte med en syokonsulent idag och anmäla mig så jag kan läsa Engelska B. Snutten får följa med mig för jag tänkte att Chris skulle få sova ut ordentligt då han ska jobba natt i veckan.


Nu har liten snutt vaknat så jag ska börja klä på han så vi kan bege oss till syon.

GAMLA BILDER

Emma skickade dom här bilderna, då hade jag och Chris bara träffats i typ 3 veckor. Bilderna är från Maj 2006






långpromenad

Filmen igår var bra, som väntat, jag hade ju sett den förut. Vi åt kex med ost och drack en cider, myspys. Malin är alltid så smart;

Malin sitter och försöker få ut skivan ur dvd spelaren

Linda: Men Malin, ska du inte spola tillbaka filmen?
Malin: Vaaa men hur gör man det då?

Alltid lika smart haha.


Idag låg jag och Levi kvar i sängen ett ganska bra tag, snutten fick gröt i sängen, vilken lyx va, sen somnade vi om en timme till. När vi vaknat så gick vi ut med hunden och då kom Micke och Moa från Arjeplog som var på genomresa i stan, surrade en stund och sen gick vi till industriområdet, köpte en fritös på dollar och lite smågrejs till Levi`s vagn på barnenshus, han har tur Levi, oftast när jag köper något så är det till honom.

Nu när jag och Chris åt middag var Levi helt tokig, sträckte sig efter våran mat och gnällde å gapade, så fort han fick chansen hade han händerna i min tallrik, han var nämligen så grinig att han inte ville sitta i sin stol, så han satt i mitt knä medans vi åt.

Nu ikväll har jag hunnit städa Chris mosters bil som tack för att vi fått låna den. Har precis badat snutten, han ska snart få gå och lägga sig och jag tänkte se lite tv.




vill ni höra något hemskt?

En tjej som jag känt sedan hon föddes har råkat ut för något hemskt. Hon skulle åka med bussen till skolan, hennes pappa körde henne till busskuren, klockan var strax före 7 på morgonen. När hon stod där och väntade körde det förbi en vit volvo 740. Bilen vände och körde tillbaka till busshållsplatsen där tjejen stod och väntade, ut steg flera män och ställde sig i en ring runt henne och började gå runt, pratade en massa på utländska (lettiska kanske då det förmodligen var bärplockare?), helt sjukt. De närmade sig henne hela tiden och hon vågade inte röra sig utan stod där och grät med busskortet i handen. Som tur var så kom bussen och männen flydde.

Hur sjuka kan man vara? Och detta i en by utanför lilla Älvsbyn. Vart är världen påväg!?

nu far jag

Nu ska jag bege mig hem till Malin. Emma har varit här en stund, hon var påväg till umeå. Åå hur kan bara avståndet göra så mycket? bara för att jag vet att hon är mycket längre bort så blir det att jag saknar henne mer än vad jag gör om hon är i Älvsbyn.

Tacopajen blev lyckad, hör och häpna (wihiiii)
NU PYSER JAG, CIAO





lovely day

Levi vaknade klockan 8 och sen låg vi kvar i sängen ändå till 11 och myste, såg lite tv och lekte. Tänkte göra en annan variant av tacopaj till middag, förra blev ju totalt misslyckad så vi klädde på oss och gick och handlade lite som behövdes till pajen.


Nu har mamma, mormor och lillebror varit här och passat Levi medans jag har tränat, blev snabbträning på typ 45 minuter, men lite träning är bättre än ingen träning alls, kände att jag ville hem och umgås med dem medans dom var här. Nu har dom iallafall precis farit, ska väl snart sätta igång med pajen så kanske den blir klar lagom tills Chris kommer hem från jobbet. Levi ligger och vilar nu, trötter

Ikväll ska jag Malin och Linda se film, tänkte se "ps i love you" igen, dom har aldrig sett den och jag tyckte den var så bra så jag vill se den igen.


Inatt så ringde det på min mobil typ vid 2.30.. "sover du?!" "öö jåå vad tror du, det är mitt i natten?" så typiskt att jag blir så nyfiken när det är ett okänt nummer så jag var tvungen å svara..

Nejnej nu har jag inte tid att sitta här mera.

Kattunge

I flera dagar har en liten katt försökt smita in hos oss medans vi haft dörren till uteplatsen öppen, och idag när vi kom hem var den också här och nu lyckades lillkatten ta sig in, skulle just be Chris ta ut katten när jag såg att den gick runt och letade och så fort den fick syn på Nastis mat så sprang den dit och åt, säkert jättehungrig så jag gav den en skinkbit också. Kanske dumt, katten kan ju börja leta sig hit när den vet att det finns mat här..

Men den var så himla söt :)



Alltid fullt upp

Min dag började klockan 8, hade ställt alarmet då och Levi var trött så han sov vidare en timme till. Jag tror aldrig förut jag uppskattat saker som att göra mig iordning och få äta frukost i lugn och ro, såsom jag gör nu. När Levi vaknade så fick han gröt och sen snabbade vi oss iväg till Chris moster Lindas jobb och hämtade hennes bil som vi ska ha över helgen, sen for vi och hämtade min mormor som kom med bussen också for vi och handlade så att vi kunde göra baguetter, ååå så gott det blev, smakade precis som sublands!

Min söta mormor och Nasti



Efter lunchen åkte vi iväg och hämtade upp lillebror på skolan också skjutsade jag mormor och brorsan hem till mamma. Stannade och drack kaffe och tittade på kort och sen for jag och Chris in till stan. Vi svängde förbi barnens hus en sväng och jag var ju bara tvungen att härma Linda med hoppgungan, så vi köpte oss också en sån och Levi stortrivs i den.

Chris




Mammas katt, Chappe


Nu på kvällen har jag tvättat, vikt tvätt, skrubbat kläder, och bara gjort sånnadär tråkiga saker. När jag var nere i tvättstugan så såg jag nåt jag något i ögonvrån så jag tittade dit och där satt det en liten groda. Nu tycker säkert många att jag är äcklig men jag tycker att grodor är lite söta. När jag var liten så fångade vi alltid grodyngel och sånnadär smågrodor.

 Hade sett fram emot hela dagen att se CSI som är nu men jag missade första kvarten och då känns det meningslöst att se, den serien måste jag som följa redan från början av avsnittet för annars fattar jag inget alls..


Levi har precis somnat i sin säng, duktigsnutt. De två senaste kvällarna har han varit helt tokig och inte alls velat somna själv i sin säng, inte i våran säng heller för den delen.. Men tack och lov så gick det bra ikväll!



Snuttens alldeles egna hoppgunga. Haha på förpackning stod det; detta är ingen leksak. vad är det då?


Så fin


hos Linda

Malin kom och hämtade upp mig, Levi och Nasti också for vi och hälsade på hos Linda. Hundarna fick busa och vi umgicks. Levi fick pröva en såndär hoppgunga som Linda hade köpt, han fattade väl inte riktigt vad han skulle göra så han stod som bara i den, men han verkade himla nöjd så vi måste nog kanske investera i en sån.

Hundarna busade hur mycket som helst, Linda har ju skaffat en liten valp och Nasti är ju inte sen på att busa, men tillslut blev han dock less och sa ifrån, gammgubben.




vi skriker


Nu är det verkligen höst


bvc besök

Idag har jag och snutten hunnit vara på bvc. Levi har gått upp 190 gram sen förra månaden och växt 0,5 cm, så nu väger han alltså 7460 gram och är 64,5 cm lång.

Snutten har blivit förkyld, jag vaknade inatt av att han gnällde och då var han alldeles täppt i näsan, som tur var hade vi näsdroppar hemma till honom så det fick han. Nu idag så är han röd i ögonen och det rinner från både näsa och ögon, han är lite grinig också men inte så jättefarligt.

Efter BVC tog vi en promenad till konsum i munksund för att hämta ut minneskortet till kameran, på vägen dit så mötte jag två stycken som frågade efter vägen och jag tror jag visade båda två lite fel.. Jag är inte så haj på munksund, hittade knappt hem om jag ska vara ärlig.

 Nu har vi precis kommit hem, jag skulle äta och tog fram en tallrik, och när jag tagit fram tallriken och ställt den på bänken tänkte jag att hmmm, det var nåt jag skulle göra.. också gick jag till skåpet och tog fram en till tallrik, haha, men jag insåg ganska snabbt att jag redan tagit fram en, tankspridd.

Snart kommer Malin och hämtar upp mig och Levi, vi ska fara och hälsa på hos Linda.


inte så glad



en film

Tyvärr blev minneskortet fullt ganska snabbt




Barnens hus

Idag har jag och Kåggan gått till barnens hus där vi träffade Linda. Kollade omkring ett tag, blandannat på en ny bilbarnstol. Tror inte Levi kommer rymmas i sin stol sen när man ska på med vinteroverall så det är ju lika bra att köpa en ny nu för den stolen kommer han ju kunna ha tills han är 4 år typ.

Ringde till komvux idag, jag ska läsa några kurser så att jag kan söka in på universitet och börja plugga när jag varit hemma färdigt.. Tiden går så himla fort, jag önskar att jag fick vara hemma med Levi för resten av livet eller nå. Jag har redan varit hemma över ett halvår, det känns inte som det. Iallafall så skulle det gå bra att läsa några kurser på distans, blir ju perfekt när jag kanske inte kan gå på alla lektioner.


Kom hem till en städad lägenhet nu för ett tag sen, har inte jag världens bästa karl? Nu har vi precis käkat och jag ska iväg och hämta ut ett paket, ett minneskort till nya kameran.




gottegris

Jag tror jag har ätit sen jag steg upp. Anna, Henke och Oskar kom hit idag, vi hämtade upp kåggan också for vi och handlade så vi kunde äta tacos, också lite godis och chips till filmen som vi tänkte se som vi aldrig såg. Levi har varit supergrinig och hållt på med munnen hela dagen, stackarn, det kliar nog mycket nu.

Jag blir så himla trött och seg av att sova länge känner jag, har inte orkat aktivera mig särskilt mycket alls idag. Men jag har iallafall lagat morotspuré så nu ska vi byta från broccoli till morot och se hur det går. Han äter ju broccolin utan problem nu, sötsnutt!


Levi somnade helt utmattad för ett tag sen, tog inte länge från det att jag la honom i sängen tills han somnade. Anna, Henke, Oskar och Kåggan for precis hem, Oskar somnade sittande i soffan, tänk att barn kan sova hursomhelst.


Nu ska jag och Chris se en film och sen blire väl sängen.






älsklingarna


lååång sovmorgon

Jag vet inte ens när jag steg upp, men kanske för en timme sen.. Så sjukt skönt det var med sovmorgon! Skulle ju träna idag, men jag har verkligen ingen lust.. känner snarare för att äta något onyttigt, haha, det går inte så bra för mig med min träning men jaja.


Levi har varit supergrinig hela förmiddagen har jag hört från sovrummet. Inte det minsta nöjd. Chris försökte få honom att somna i vagnen men icket!

Föresten så hade Chris ringt till BVC imorse och frågat om det fanns något som hjälpte mot alla kräkningar.. Dom visste ingenting. Det tycker jag är konstigt med tanke på att både Chris och Seb haft problem med magmunnen som små och då fanns det minsann sånt som hjälpte, men inte nu, 23 år senare?? Jaja vi ska dit på torsdag så jag får väl fråga då också och säga att nu får dem fan göra något, jag kan ju inte ens sitta i soffan med honom för att han kaskadspyr så mycket.



Sjukt

Vill ni veta en sak som gör mig förbannad? För ca ett år sedan la jag ut en annons på blocket om att jag ville para Nasti för att jag ville ha en valp efter honom. En tjej ringer på annonsen, hon hade en hund av samma ras och ville para av samma anledning. Hundarna parades och det blev två valpar.

Vi hade dumt nog ett muntligt avtal, som löd så att vi skulle få en valp var. OM det skulle bli en ljus valp så skulle det bli min. Det blev som sagt två valpar varav den ena var ljus, precis som jag hoppats på. Och då frågar tjejen mig om inte hon kan få behålla båda valparna då hon är osäker på vilken hon verkligen vill ha. Okej sa jag, det skulle gå bra.


För några veckor sedan tar denna tjej kontakt med mig och berättar att hon och hennes sambo har separerat, hon har fått en lägenhet på 20 kvadrat och ska alltså bo i denna lilla vrå med 4 (!!!) hundar, och säger att hon funderar på att lämna ifrån sig en av valparna, sen hävdar hon att jag är den enda som hon skulle kunna lämna en valp till. Jag sa till henne att jag gärna ville ha valpen som egentligen var min, och vi bestämde att det skulle bli så.

Josefin säger att hon vill ha lite tid med hunden som heter Charlie, och vi bestämde att jag skulle komma och hämta honom imorgon, alltså tisdag. Jag frågade henne imorse om det inte går bra att jag kommer idag istället då det skulle passa mig bättre. Jodå säger hon, det skulle gå bra. När vi kommit till Luleå skickar Josefin ett sms och säger att hon ångrat sig, och jämför det med att lämna bort LEVI?!?!

Så fort jag fått smset ringer jag upp till Josefin, och vem får jag prata med? Hennes mamma skulle jag tro att det var som var allmänt otrevlig, sa att Josefin kostat på hunden pengar under tiden hon haft den, jag sa att jag kan betala Josefin pengarna hon lagt ut på hunden om det är det de handlar om, men nej då det handlade inte om det då tydligen, fråga mig inte varför hon tog upp det. Jag sa att jag och Josefin hade ett avtal, att jag varit snäll som låtit henne ha hunden så pass länge, och vad säger hennes mamma då? "synd för dig då att det inte var ett skriftligt avtal". Jo jävligt synd för mig! Tillslut la hon på luren, väldigt resonlig va.

Efter samtalet med hennes mamma så skickar Josefin ett sms till mig där hon skriver att Charlie är det enda hon har kvar efter mammahunden, och då undrar jag; vars är den andra valpen? Josefin sa nämligen till mig för ett tag sen att "du är den enda jag skulle kunna lämna hunden till", snacka om att jag blivit lurad?! Hon har ju uppenbarligen lämnat bort den andra valpen då.

Aldrig mera ska jag lita på någon sådär, jävla bedragare. Jag förstår inte hur man kan ha samvete till att lura folk sådär, jag hoppas att hon får vad hon förtjänar!


föresten så är denna tjej 25 år, kan man tro det?

en tripp till Luleå

Imorse for jag och gjorde ett litet bil-ärende vilket innebar att jag fick gå hem en gode bra bit, hade med mig Nasti, och tror ni vi hade något koppel? NEHEJDÅ. Men det blev en bra träning för Nasti, han lärde sig gå fot och det gick riktigt bra faktiskt, han lyssnade på mig och sprang inte iväg för att det kom andra hundar, vilket tibbar annars kan vara bra på. Promenaden tog väl en timme och han var så duktig och gick brevid nästan hela tiden.


När jag kom hem så åt jag och Chris lunch, och sen kom Malin hit. Vi bestämde oss för att fara in till Luleå, sagt och gjort. Levi fick sig nå nya bodys och jag fick mig ett par träningsskor, vi gick inte omkring så länge så mer än så blev det inte. Efter minishoppingen for vi och hälsa på Anna, Henke och lilla Oskar, Anna var så snäll och lagade mat till mig också, inte är det illa!

På bilderna; Levi, Malin, Jag, Charlotte och Anna




Vi kom hem för ungefär en timma sen.. For förbi Linda på hemvägen så nu har hon lånat min vagn som hon ska testa då hon funderar på att köpa en. Jag älskar verkligen vagnen, hur bra som helst och billig var den också! Men då är det klart, jag har ju inget att jämföra med men endå, skönt att vara så nöjd med något som man använder så mycket. Jag har iallafall precis sett klart CSI, jag hatar när man inte får se hur det löser sig, utan att det kommer i nästa avsnitt, men jaja jag får väl se till att se det då..


Levi har lagt sig för en stund sen, han verkar ha somnat nu efter att ha legat och snackat för sig själv en stund. Igår ville han inte alls somna själv utan Chris fick sitta och hålla handen ett bra tag, tur att det gick smärtfritt ikväll.


Nu kommer Chris snart hem, mysälskling ♥

Hemma igen

Nu är vi hemma igen.. Har haft fullt upp med att träffa folk i helgen.

Idag blev vi bjudna på lunch/middag på pizzerian, inte nyttig helg det här har varit. Åt ju massa godis och glass igår , plus pizza då också och idag hade Chris mamma gjort en supergod tårta som vi smaskade i oss. Nåja man lever bara en gång :)

På hemvägen svängde vi förbi hos Chris pappa i vissträsk så dom fick gulla med Levi lite. Chris pappa pratar om nå gaviston eller vad det nu hette, som man kan ge lillen mot alla dessa kräkningar, tydligen lägger det sig som en hinna i lillmagen.. Jag är verkligen superless på att han spyr så mycket.. men det har jag väl sagt förut.



Det är så tråkigt när man inte hinner uppdatera varje dag för alla dom där smådetaljerna om Levi försvinner som.. Sa jag att jag har minne som en guldfisk?

Han är iallafall helt tokig i sin grodan tallrik och gapar så fort han ser den, då vet han att det är mat!




bilder från i helgen;







fredag och lördag

Igår kom Elin till oss och tog hand om Levi så att jag kunde packa och städa undan hemma, det är så himla mycket man ska tänka på att ta med sig nu när vi har snutten. När Chris kom hem från jobbet så for vi direkt till Älvsbyn hem till min farmor och åt medans vi väntade på att Seb skulle sluta jobba så att vi kunde åka till Arjeplog. For förbi Emma och Dick också som just skulle köra iväg flyttlasset till Umeå, buhu buhu

Jag, Chris och Levi har lånat min mormors lägenhet i helgen, då Seb och Elin också följde med blir det så trångt att bo alla hos farmor Anette. Iallafall så for vi alla förbi hos Anette en sväng och sen for vi till lägenheten och lastade in alla grejor och packade upp.


Idag vet jag inte riktigt vad jag och Levi ska hitta på.. Det låter som att de andra ska iväg och fiska så vi får väl se vad som händer. Vi ska iallafall snart iväg till pizzerian och äta, jag är vrålhungrig! Levi ligger och sover just nu, får hoppas att han vaknar lagom tills vi ska gå.


Jag får se hur mycket jag kan uppdatera nu, har ju inte tillgång till dator hos min mormor så det kan bli lite knivigt.

bilder från idag






EMMA




I helgen flyttar min bästaste Emma till Umeå, beuheeeuu

vilken dag!

Himlarns vilken dag.. Jag har försökt hålla Levi vaken och det har faktiskt gått bättre än förväntat, han har varit lite grinig men inte så farligt endå förens nu på kvällen men då fick han såklart lägga sig. Har ju blivit lite mer att bära omkring på honom än vanligt men det gör ju inte så mycket.

I eftermiddags gick vi till stan och mötte upp Karin, träffar ju inte henne så ofta så det var jätteroligt. Vi gick omkring i affärer och letade det som hon sökte och så.. Jag har ju gått i stan ganska mycket nu på senaste så jag försökte att inte köpa något, men det misslyckades så jag köpte ett armband också tänkte jag köpa en mössa till Levi men då ville Karin köpa den till honom snällt nog. Jag träffade massa folk jag kände också vilket var roligt, men då hann man ju såklart inte stanna och prata så länge för affärerna stängde förstås och vi var tvugna att rusa.


Nu håller jag på att tvätta och packa för fullt, vilken panikkväll.. Vi ska åka till Arjeplog imorgon och det är ju så mycket man ska ha med så jag har skrivit en packlista så jag inte glömmer något, men det lär man väl göra endå. Chris har åkt och hämtat en bil som vi ska låna, en kombi så att vi ryms när både chris bror och hans flickvän ska följa med. Levi har lagt sig och han har då inte vaknat något än så länge så det funkade nog att hålla honom vaken idag, får hoppas att han sover hela natten nu då.


Men gud vad skönt det var att sätta sig ner några minuter nu, jag har verkligen varit igång precis HELA dagen, det känns! Nu måste jag vänta på tvättstugan och sen blir det sängen för min del, är sjukt trött.

Stan med Malin och Linda

Imorse fick Levi ligga kvar i sängen och leka lite för sig själv medans jag gjorde mig iordning, varför har jag inte gjort så förut? Han är ju så nöjd med att ligga och jollra för sig själv i sängen, men jag brukar annars ta upp honom då jag stiger upp vilket resulterar i att man inte kan göra sig iordning i lugn och ro.

Morgonmys bakom mammas hårskalle



Vi gick in till stan och mötte upp Malin, Linda och lilla Harry. Vi har alltid så mycket att prata om, tiden räcker aldrig till. Malin for och jobbade och då gick jag och Linda runt i affärer och kollade omkring. Levi fick nya vantar och en halskrage eller vad man ska kalla det, istället för halsduk iallafall, och jag fick mig en ny tröja.



Lovely time med Malin, Levi, Linda och Harry





Vi gick hem och lagade mat och oj så gott, jag hade hoppat över lunchen och åt middag vid 17, lång tid utan mat för att vara mig. Sen tog jag fram dammsugaren och dammsög medans Chris gick efter med skurmoppen, det går sjukt fort när man är två.

Nu ikväll har jag varit och tränat, skönt som vanligt. Hämtade upp pizza på hemvägen också.. Nu har Chris ordnat med en film så Levi ska lägga sig strax så att vi kan sätta oss ner i lugn och ro. Han har sovit gode mycket idag så vi får väl se hur han sover nu inatt, pratade med mamma och hon tror att han sover så dåligt om nätterna nuförtiden för att han sover så mycket på dagarna, och det låter ju logiskt (varför har jag inte tänkt på det?) så jag måste ta en dag då jag underhåller honom hela dagen så att han inte får sova så mycket..

Sover..



Nåja nu väntar Chris på mig så det är väl bäst att jag sätter fart mot soffan. Har verkligen varit en kanondag med underbart sällskap, lustigt hur man kan trivas så sjukt bra med vissa personer! :)




ingenting alls

Ingen träning, ingen promenad.. Ganska skönt endå, vi har suttit och sett på tv istället. Levi somnade kring 20-tiden, tröttsnutt. Jag ska gå och lägga mig snart och ta igen lite sömn sen förra natten.. Borde lagt mig då Levi somnade egentligen, varför sitter jag alltid uppe lite längre än vad jag borde på kvällarna?

dagens dagensdag

Idag har vi som vanligt nuförtiden inte gjort mycket alls. Gick in till stan och handlade lite så att jag kunde göra en misslyckad tacopaj minus paj för jag vet då inte alls vars pajdegen for? spårlöst borta. Levi fick äta broccolipurè i stan, han tyckte inte om det idag heller. Men det tar ju 10-15 gånger innan man lär sig en smak så vi fortsätter kämpa på.


Nu har jag precis putsat fönster. Chris kom hem för en stund sen och det låter som om han klipper naglarna på snutten nu. Jag är himla sugen på att fara på "afro power dance" idag men det känns så tråkigt att fara själv så jag stannar nog hemma och städar lite istället, roligt va? NÄ. Kanske att jag får med mig karlarna på en promenix om jag har tur.

hälsningar från Levi

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz´p.........................----nbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbm

barnskrik

Levi har vaknat flera gånger inatt och tokskrikit, helt hysteriskt! Han brukar inte vara svår att trösta men inatt var han riktigt ledsen. Som vanligt när han inte beter sig såsom han brukar göra så börjar jag analysera.. Kanske var det för att jag gav honom mjölk igår till gröten, han kanske fick ont i magen?

Men alla har ju sina perioder, ibland är det bara jobbigt och skillnaden mellan ett barn och en vuxen är väl att vi vuxna inte gråter inför alla andra när vi är ledsna utan helst gör det för oss själva.

Ett kvällsinlägg

Det har inte hänt mycket alls idag. Jag har varit och tränat en stund nu på kvällen, kikade in när dom körde ett Body jam pass och himlarns vad roligt det såg ut, måste ragga en träningskompis nu för kåggan verkar banga!!

När jag kom hem gav jag Levi gröt, mums, och sen hoppade jag i duschen. Jag löser fortfarande massa hår, så himla tråkigt. Nattningen av Levi gick väl lite sådär, han skrek och skrek och skrek, men tillslut fick jag honom lugn och nu sover han så sött. Det märks verkligen att han har blivit äldre för han är med mycket mera nu, och han fattar att om han skriker så kommer vi göra nåt åt det. Men ikväll vann mammsen!


Nu ska jag gå å se nån film som går på Tv1000 family, chris surrar om att den är så bra så jag måste väl gå å se vad det är för nå. Föresten så har vi världens äckligaste proteinpulver, så om någon vet nån proteindryck som inte smakar skit så får ni gärna lämna en kommentar!

Vad tycker ni om designen?


broccolipurè

Vad sjukt enkelt och snabbt det går att göra egen barnmat.. Det tog mig ca 10 min att göra broccolipurè, tar ju längre tid att fara och köpa färdigjord!

Snutten fick smaka det för första gången idag, och vilka grimaser han gjorde. Jag filmade med filmkameran så att Chris ska få se. Kanske kommer upp här i bloggen också när jag lär mig hur man får in det på datorn.




gårdagen

Jag somnade på soffan igår på eftermiddagen. Var helt trött och seg hela dagen, tur att Chris var hemma så jag fick vila. När jag vaknat gick vi ut på en promenad, välbehövligt! Handlade lite och sen gick vi hem. Levi fick gröt också fick han lägga sig sen.

Jag och Chris såg en bra film och käkade popcorn igårkväll, kom inte ihåg vad filmen hette men det var om sexualförbrytare iallafall. Och i en scen i filmen vaknade en tjej av att det stod en varg brevid sängen och morrade. Gissa vad jag drömt om inatt???! Jag blev så tagen av filmen att jag började skrika "men skjuut hon då för fan" i en scen, högt skrek jag, jag tänkte mig inte för, både Levi och grannarna låg ju och sov.



Snutten badade i diskhon



Titta vad vi såg på kvantum!






sovmorgon

Idag fick jag sova huuuuuur länge jag ville, så himla skönt. Jag låg och drog mig i sängen ett bra tag innan jag steg upp. Det enda dåliga just nu är väl att jag är seg.. när jag sover länge på dagen så blir jag som seg men det går väl över förhoppningsvis.

Bella, grannflickan har suttit här och sett toondisney ett tag, hon gick precis hem. Så söt tjej alltså. Också har hon hittat gräslök i våran rabatt här utanför så det smaskar hon på. Har försökt skrämma med att hunden kanske har kissat på det, men det funkar inte för hon äter det endå.


Levi ligger i gymmet och jollrar på, snyggsnutt. Hans gröt har tagit slut så nu måste vi köpa ny. Ska pröva nån annan gröt den här gången så han får testa nån annan smak.



Soliga lördag

Härligt väder idag va? tyvärr har inte jag njutit så mycket av det som jag borde.

Vi brummade iväg till påle i eftermiddags på grillfest för Emil. Det var ganska mycket folk där men vi for därifrån ganska snabbt, Levi skulle ju äta kvällsmat och det var lite för mycket folk med tanke på att han ska varva ner på kvällen. Vi körde iallafall till Älvsbyn och hälsade på Seb och Elin, myspys. Elin skojade med Levi och oj vad han skrattade. Alla är tydligen roliga utom jag.


Folk på grillfesten



Elin, Levi och jag. Kolla på bilden när jag pussar honom, vilken argmin va :)



Snutten med stora ögon



Min lillebror och hans flickvän som jag aldrig träffat tidigare kom förbi en stund, så himla härlig tjej han skaffat sig! En sån som man känner sig bekväm med redan från början, hur söt som helst! Vi for från Seb och Elin samtidigt som dom for, och kom till stan för snart en timma sen. Vi for och köpte skrov som vi nyss har smaskat i oss, ååå så gott det var!


Levi har varit god och glad mest hela dagen. Nu har han precis somnat och jag å Chris ska slötitta på tv och kramas. Ibland önskar jag att det fanns mer tid så man hann med allt som ska hinnas. Föresten så skrubbade jag Levis kläder med galltvål idag för att få bort plommonpurèn från hans kläder, så nu blir det inge mer plommon förens han slutar spy. Men galltvål är nåt jag rekommenderar, himla effektivt det tog som inte länge alls att få bort fläckarna.


Snutten somnade sittande i sin stol medans han åt






Främmande

Imorse kom Micke, Moa och Carro hit. Vi åt frukost och sen for vi till stan och shoppade lite. Jag fyndade en vinterjacka, en tröja och vantar. Säkert nåt mer också men det var nog ointressant eftersom jag inte kommer ihåg det. Moa blev så inspirerad av min volume master så hon köpte en till sig själv, dom är himla bra faktiskt!

Efter shoppingrundan gick vi hem till oss och tittade på tv. Jag har varit i valet å kvalet om vi skulle till Arjeplog i helgen men nu har jag bestämt mig för att det får vänta, vi har ju varit där ganska mycket på senaste och det är ju inte direkt gratis att köra dit. Emils mamma ringde dessutom och bjöd in till grillkväll imorgon, alla Emils kompisar skulle visst samlas och umgås, så det blir nog att fara dit.

Levi har spytt hur mycket som helst idag, jag börjar verkligen vara less. Jag kan inte ge honom plommonpurè mera för det går inte bort från kläderna och han spyr hur mycket som helst, trots att jag minskat MASSOR på mängden mat han får så måste jag testa minska ännu mera, det känns helt hopplöst just nu och jag vet inte vad jag ska göra! Men det går väl över såsmåningom, jag får tänka så.


Våra gäster for hem kring 17 och efter det har jag och Levi torkat spya, myst i soffan också har snutten fått bada i diskhon. Sen har han ju förstås ätit kvällsgröt också, mums.



Nu har Chris precis kommit hem och nu har han helg, äntligen! Ska gå å mysa med världens finaste underbaraste pojkvän nu ♥

Design

Har suttit och knåpat lite med designen nu ikväll, jag är väl inget proffs direkt men det är ganska kul att sitta och testa olika saker. Vet inte alls hur jag ska göra och jag måste nog lära mig photoshop så att man kan göra en fin header. Chris är ju duktig på det men jag vill kunna göra själv, känns lite roligare. Nåja ni får nöja er med detta tills vidare :)

fredagmorgon

Jag steg upp för en timme sen när Levi vaknade, men han somnade om igen så jag fick göra mig iordning i lugn och ro. Nu sitter jag här med en kaffekopp och inväntar dagen. Snutten har visst vaknat igen, han ligger och pratar för sig själv, HÖGT. Härligt att han kan ligga och vara nöjd för sig själv på mornarna, då får man som en mjukstart.

Idag kommer några kompisar från Arjeplog hit, vi ska ut på stan och kika omkring, men först ska vi äta frukost hemma hos oss. Myspys.



Föresten så igår när jag var på Barnens hus, gissa vad jag glömde? Jo, det jag for dit för att köpa - ett regnskydd. Jag kollade inte ens efter ett glömsk som jag är, guldfiskminne, visst? Nåja jag får väl fara dit idag om jag hinner.

Nu ska jag gå å väcka mina killar så att dagen kan börja på allvar.

HEMSKTTTTTTT!

VET NI? jag tappar hår. Tussar, stora tussar släpper från hårskallen. Mitt älskade håååår.. Tydligen blir det så när man fått barn.. VARFÖR?!?! om det då var håret under armarna eller nå..

då var dagen slut

Jag gjorde min favorit kycklinggryta hemma hos mamma. Alla tyckte det var jättegott och i slutet åt vi bara för att äta! Levi var för det mesta nöjd och glad. Han har sovit mycket idag och varit himla trött, han somnade supertidigt ikväll också. Efter visiten hos min mamma följde min lillebror med in till stan, han skulle på lasergame så jag skjutsade honom dit.


Anton matar Levi, Levi somnade i bilen påväg till mamma



Väl hemma så fick Levi gröt och sen gick vi ut på en promenad. Snutten somnade förstås i vagnen vilket jag inte ville att han skulle göra då det var lite tidigt för honom för att lägga sig för natten. Men han sov då under promenaden och nu ligger han i sin säng och sussar, himla trött-snutt.

En pyttepytteliten kattunge som vi träffade på promenaden, Levi sover-igen



Jaa.. Nu är det väl bara för mig att gå och lägga mig också, får ju främmande imorgon så då ska vi gå på stan.

färdigtränat

Det är så sjukt skönt att träna, när jag cyklade från gymet kände jag mig som världens mest sunda människa. Men det är jag nog inte. Jag såg på gymet när dom körde ett "Afro power dance - pass", det såg sjukt kul ut, jag gillar ju inte gruppträning men det där vill jag testa.  Väl hemma krubbade jag och sen in i duschen, Levi gjorde mig sällskap så han fick sig också en dusch, så nu är vi båda rena och fräscha. Nu ska vi börja bege oss mot min mamma, ska som sagt in en sväng på Barnens hus först också skulle jag plocka upp lillebror från skolan när jag ändå kör förbi där.


Ha en bra dag alla!

sovit gott

Jag har sovit så sjukt gott inatt! Levi också tror jag. Han vaknade halv nio imorse och då studsade jag upp ur sängen, så pigg var jag, det är sjukt skönt att inte gå som en zombie första timmarna när man vaknat. Levi har ätit gröt nu på morgonen och jag har hunnit dammsuga och skura, nu ligger han och sover igen brevid Chris i sängen, jag har hunnit vara ute med hunden och nu ska jag äta frukost och sen fara och träna.




Dagens planer annars då? Vi ska fara förbi barnens hus och köpa nå leksaker jag blev tipsad om, också behöver vi ett nytt regnskydd till vagnen då det vi har är värdelöst, det följde med vagnen nör vi köpte den. Sen ska jag bjuda mamma och dom på middag hemma hos dem så då åker vi dit. Annars vet jag inte, en promenad skulle behövas för både mig Levi och Nasti så det ska vi försöka hinna med. Man har som fullt upp varenda dag tycker jag.

Frukost nu då.

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Carro

1. Vilken mat äter du ofta?
Fiskpinnar, Köttfärsås och Spaghetti, Makaroner och korv


2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?
Jag brukar faktiskt vara den som hjälper till, alltid tror jag.. Annars får jag dåligt samvete.


3. Var sitter du helst när du bloggar?
Helst skulle jag sitta i soffan men det är lite svårt när vi har stationär dator..

4. Köper du ofta triss?
Nej typ aldrig, Chris köper då och då å hoppas på en vinst men än har han då inte vunnit nå


5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Jag har inte varit på semester sen jag var liten, och då var väl Kreta den bästa semestern då det var första och enda gången jag har varit utomlands (om man räknar bort norge å finland). Dom hade goda Chips i kreta minns jag.

6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?
E! och 5:an

Jag utmanar följande:

Kåggan

Anna

 


källbomammor

Imorse kom Linda hit med Lilla Harry och deras 8 veckor gamla hundvalp. Chris fick vara hundvakt medans jag och Linda gick in till stan och mötte upp 4 andra som jobbat på källbo och nyss fått barn. Vi gick och lunchade allihopa, jätte trevligt. Äldsta barnet som var med var 10 månader, och yngsta var bara 3 veckor gammal. Vi var 6 stycken alltså, alla jobbat på källbo och är föräldraledigt. Det saknades 2 källbomammor och sen är ytterligare 2 i väntans tider. Helt sjukt, vi är alltså 10 stycken från ett jobb som har fått/väntar barn. Hitills har alla fått pojkar, utom en.

Linda och Harry, i bakgrunden sitter Åsa och Albin, på andra bilden är det Maria och Linus



Efter lunchen gick jag och Linda hem till oss och det hade gått så bra med lilla Kajsa, som valpen heter. Sen bestämde jag och Linda oss för att fara och hälsa på på källbogården, alltid lika kul att komma dit för både gamlen och personalen blir så glada när man dyker upp. En jobbarkompis tog Levi och gick och hälsade på gamlen med honom, när hon kom tillbaka sa hon att han var "sååå snäll och nöjd hela tiden" och undrade om han alltid är så, och ja, oftast faktiskt. När Levi är missnöjd vet man oftast vad det är och då är det lätt att göra något åt det.

Vackra gravida Stina



Nu ikväll har vi inte gjort så mycket. Levi har vilat en stund och jag har vikt ihop och lagt in all tvätt sen igår, sen har jag väl mest suttit här och pratat med kompisar på msn och pratat i telefon. Levi har precis fått kvällsgröt så nu är han mätt i magen, han sitter här brevid mig i sin stol och leker med leksakerna. Chris tror att Levi kommer växa fast i stolen, haha, men han är ju så nöjd i den!

PruttSnutt






Det tog mig ca 3 timmar att skriva detta inlägg, läget är nu förändrat, Levi sitter inte i sin stol längre utan nu ligger han i sin säng. Godnatt hälsar världens finaste Levi.

smart?

Chris kom just hem och har sett vad jag har handlat. Citron på flaska och snabblösande bitsocker. Han tycker att jag är osmart!

Jag älskar Dig




en städarvecka

Jag fortsatte städa idag, är det inte sjukt att man kan städa i evigheter? Det tar ju aldrig slut! När jag var liten och var hos mamma varannan helg så brukade inte jag behöva städa mitt rum så ofta, då vi hade så lite tid tillsammans tyckte mamma att vi kunde göra roligare saker än att städa när vi väl fick vara med varann. Det tycker jag att hon hade rätt i! Jag har tvättat alla täcken och kuddar nu också så det kommer bli så gosigt att få kojsa i alldeles renbäddat ikväll.

Vi tog en promenad till Kvantum också för att handla lite av det som Chris missade igår. Det var en sån söt liten pojke på affären, kanske 1½ år, när han såg barnvagnen ropade han "bäääbis" också fick han kolla in i vagnen. gullplutt. Jag minns när jag var höggravid och hade en bamsemage, då var det en unge som ropade hööööögt på coop  "kolla mamma hon ska ha en bebis" och det var massor med folk som vände sig om och kollade på mig och log, haha.

Påtal om när man var höggravid.. Folk man aldrig ens sett förut började prata med mig och fråga när det skulle vara dags, och hur jag mådde å så. Hela världen var som intresserade. När man var på affären kunde folk börja le åt en och de flesta kollade först på magen och sen tittade dem upp i ansiktet på mig. När jag tänker efter gör jag nog samma sak själv, det är så fint att vara gravid. På alla utom mig då förstås för jag tycke inte alls jag var fin, jag var bara stor och otymplig!




alla dessa skräpmejl

Usch vad jag är less på dem. Jag har nu 50 mejl i inkorgen, bara skit typ. Jag är en typisk papperssamlare, orkar aldrig rensa varken bland mejlen eller vanliga papper. När man väl letar ett viktigt papper som man behöver så tar det år att hitta det.


Jag slocknade som en klubbad oxe framför tv:n igårkväll, tydligen hade jag pratat i sömnen då, sagt till Chris att "du måste gå och torka av Levi för det är gröt överallt", haha. Levis vaknapånatten-period är nog över nu, jag tror inte han vaknade en enda gång inatt, skönt. Jag funderar på att snart flytta över hans säng till hans rum också, men jag vill som veta att han sover hela nätterna först.


Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra. Handla troligen. Chris handlade igår men såklart missade han listan som var på kylen så inget av det blev handlat. Måste ju hämta ut skatten också, glömde helt bort det igår när jag var på banken. Jasi, nu ska jag gå och väcka karln min tror jag, lillkarln ligger i vagnen och sover men han vaknar nog närsomhelst.


Titta så liten han var här, bara 3 dagar gammal




det kliar!

Nu är jag helt säker på att det kliar i munnen på snutten. han är helt tokig och gnuggar mitt finger mot tandköttet hur hårt som helst, han skakar som med huvet , det ser jättekul ut! Nästan så att han tar i med hela kroppen.. Får väl se då om det blir tand snart.


Idag har jag städat och tvättat. Ibland känns det som att hur mycket man än städar så blir man aldrig klar. Det är väl sant också..


Jag är inte alls på blogghumör idag.

bra natt

Levi sov 11 timmar utan mat i natt, tror det är första gången så länge utan mat. Fast han är ju ganska stor så han klarar sig bra iallafall. Sen steg vi upp och åt gröt, både jag och snutten. Ökade grötportionen lite men inte var han nöjd för det, han mumsade i sig allt i ett nafs och blev jättearg när det var slut så han fick lite ersättning också, det är däremot inte så lätt att veta hur mycket man ska ge när han är kräkbarn och gärna äter mer än vad han orkar, så gissa om jag vart nå nerspydd sen när vi var ute med hunden? OJA. jag hade kräk över hela ansiktet och i håret!


Vi har hunnit vara ute en sväng på förmiddagen, for förbi banken och bytte batteri i internet dosan så nu har jag betalat räkningarna. Har massa saker jag måste göra idag men jag har ingen lust alls. Ska försöka gå ut en sväng, vi har inte vart ute å gått på jättelänge känns det som och snutten tycker det är så skönt att vara ute.


Jaja vi får väl se vad vi hittar på.