helikopter

Idag har polisen cirkulerat med helikopter ovanför piteå, tänkte väl att det kanske hörde ihop med detta. Obehagligt!!

Idag har jag jobbat hela dagen, har varit en väldigt tung dag då det är personal som är sjuka och hemma från jobbet. Chris och Levi kom iallafall och hälsade på mig på jobbet, Levi sprang runt som en vilde och kollade läget, fick åka rullator och dricka lite saft.

När jag slutade gick jag en sväng på stan med Levi, sen hem och dona på, umgåtts med grannarna och nu tänkte jag snart kojsa, jag är jättetrött.

moi


Tisdag hos Maria :)

Dagen har spenderats med mina och Levi`s kompisar, vi är ett litet "gäng" som träffats hemma hos Maria och fikat å lekt.


Levi och Nora

Arvid

Linda och Levi

Levi myser hos Linda

Harry och Arvid

Levi och Maria

Harry

Levi i regnet

lördagkväll, vi trotsade vädret och gick ut endå, var visserligen uppehåll medans vi var ute men blött var det endå så regnkläderna åkte på.


sovmorgon

Så härligt, jag fick en lång sovmorgon på min lediga dag. Men nu har Levi vaknat så jag ska gå och ta upp honom.

slut på arbetsveckan

Nu har jag jobbat klart för denna vecka, är visserligen bara en dag kvar av denna vecka.. Idag har jag jobbat hela dagen, jag och Linda hade samma tur, fast i olika "hus" så på lunchrasten gick vi ut på området och kollade omkring, köpte en oxfilerulle till lunch också.

Dagen har gått så sjukt snabbt, har haft det ganska stressigt på jobbet och det gör att tiden bara rinner iväg, nivet då man verkligen känner att man har alldeles för lite tid. Fast det är endå skönt att ha fullt upp, för man har aldrig tråkigt, dock jobbigt när man måste stressa, Men som tur är har man superbra jobbarkompisar som inte är sena på att hjälpa till när det behövs och det tackar jag för <3

eftermiddagen/kvällen har jag spenderat tillsammans med min underbara lillunge, gissa om jag har saknat honom efter 5 dagar helt utan han. Dom överaskade mig igår, snacka om det. Chris ljög och sa att han var kvar i arjeplog, och när jag kom hem efter min kvällstur på jobbet så var dom redan hemma. Chris har iallafall farit iväg på galej, och jag sitter här.. känner inte för att göra något alls, förutom att sooooova så det blir nog sängen alldeles strax.

Nåja, dags att rasta hunden och göra sig klar för sängen, ha en bra kväll allihopa!




barnvakt

ikväll är jag barnvakt.. har varit förbi och hälsat på Sandra en sväng ikväll. Annars har jag jobbat hela dagen, nästan nio timmar blev det. gick alldeles utmärkt förutom att det är rätt tungt att stiga upp på morgonen. Nu ligger jag i sängen med den lilla killen brevid mig, ska försöka få mig lite sömn tänkte jag. Nåja godnatt gott folk!

ett kvällsinlägg

Dagen har varit väldigt lugn, har mest legat i sängen å sett på tv å surfat. Tog en powernap och sen for jag och Elin ut på en promenad, gick förbi kvantum och handlade lite, och sen hem för att göra matlåda till imorgon då jag ska jobba.

 Nu har jag precis sett en film på trean, ser att det är dags att sova nu.. Jag har haft jättesvårt att somna i tid på kvällarna nu när jag har jobbat, börjar ju sju på morgonen så det är lite svårt att ställa om tiderna, är ju van att vara vaken lite längre och även få sova lite längre. Nåja man ska väl vänja sig nångång förhoppningsvis.

Nåja, nu ska jag stänga ner datorn och försöka sova. Godnatt!

tisdag i piteå

Kom hem från jobbet för en stund sen nu.. Skönt endå att bara jobba några timmar på morgonen och sen har man hela dagen fri. Killarna är fortfarande kvar i Arjeplog, så jag är själv hemma för tillfället, får väl se när dom kommer hem.. Resten av veckan blir det iallafall jobb, så ingen sovmorgon för mig.. visserligen är det mest förmiddag jag jobbar så jag kan ju vila hela dagarna annars.

Nåja nu ska jag fortsätta äta min tidiga lunch och sen tror jag att jag ska lägga mig och vila, jag hade så svårt att somna igårkväll nämligen så jag är inte sådär jättepigg nu. Dessutom så är det ju endå skitväder ute så det är ju itne så att jag missar något,,. jaja ha en bra dag alla!!

Snutten fick glass i söndags :)

Glassigt värre ;)


en bild från lördagkväll

Mamma ville låna Levi från lördag till söndag så vi passade på att festa med alla andra. Vi var med massa härliga människor och hade kul :)

Dick och Elin. Vi tre spelade kubb och J A G vann överlägset!!! en mobilbild som ni kanske ser



två bilder från dagen i lördags

i lördags gick vi till tivolit en sväng

Chris och Dick

elin


fredagkväll:

micke


min lillebror anton kom förbi en sväng
'
chris jag och Lena på ett litet hörn

Elin och Moa

fredag på eftermiddagen:


sms från mamma:

mamma: har fiskat, grillat och ska nu basta. Anton har en egen båt så han har själv varit ute och fiskat. Kram mor

Jag: Vad härligt! :) okej inte min båt hoppas jag!! :) kram

Mamma: Din båt har tyvärr farit med stormen, den är borta.

kolla så duktig han är!!

Micke som spelar, sjukt duktig!!


Levi diggar dragspel

På filmen; Micke moa och Levi


godisgodis

Idag har Levi gått runt med en hink med hundgodis i, gissa om Nasti följde efter honom?





Elias

Idag när det regnade gick vi in till oss, och våran lillgranne Elias blev lite purken, kolla vad söt han är med surläppen :)


i måndags;

Levi gungade med farbror seb. Bilderna blev tyvärr inte så bra då det var motljus..


Lördagen som var

I lördags så ville min mamma låna Levi, så han fick sova över hos dem. Tanken var att vi skulle gå på bio men det var så fint väder ute så vi bestämde oss för att fara ut till chris mosters hus uti havet och basta och bada, var dock bara jag och Elin som badade, och vattnet var riktigt kallt! Vi hade iallafall en jätterolig kväll, och här är några bilder som vi tog medans vi väntade på att bastun skulle bli varm;



onsdagen

Den här kommentaren gillar jag. Kan ju hoppas att det stämmer :)




Idag har vi mest bara varit hemma, har varit här ute på innergården, Levi älskar verkligen att vara ute och han blir sååååååå arg när det är dags att gå in. Sen har jag tvättat hela eftermiddagen, också ett step pass nu ikväll, roligare än så har vi inte haft. Nu har jag massor med bilder på kameran som jag ska lägga upp här på bloggen, jag har blivit så himla lat när det gäller att koppla in usb sladden å blablabla, höjden av lathet.. för sen ska man ju bara trycka på några knappar och hippsvipps är bilderna uppe. Nåja, det kommer iallafall.



Det blir många egobilder framöver :)

jajaaa

jag är toknöjd med min nya dator. jag måste ju komma in på utbildningen nu, när jag har köpt en dator alltså.. ni på antagningen, visst då??!



kolla vad jag köpt ;)

Idag fick jag ÄNTLIGEN hem min laptop, och inbyggd webcam har den dessutom, NAJS ;) Anledningen till att jag köpte den är för att jag ska plugga till höst, och då känns det som att en laptop var en bra investering. Kom föresten som 2:a reserv i luleå, förskollärare på distans så jag hoppas verkligen att jag kommer in. Annars blir det troligtvis att läsa upp betygen och söka in igen nästa år. Men andra reserv känns ju endå som att det inte borde vara något problem..



sovsnutten när vi var i arjeplog


en bild..

.. från i helgen, fler kommer sen!

Jag och elin




torsdagen i älvsbyn

Igår tog jag Elin, Chris och Levi en tripp till älvsbyn. Vi hälsade på min farmor där det bjöds på fika, sen for vi en sväng till Sofie, också vidare till njallejaur för att hälsa på Chris pappa med familj. En bra dag :)


Charlotte, Emma, Levi och Sofie


Jag och Levi gungar utanför Sofies lägenhet

Snutten fick åka fyrhjuling med farfar

Elin

Casper och Chris ska köra crossare

PANIK!!!!!!!!

Idag har vi varit med Linnea, vi bestämde oss för att ta en promenad, så vi tog med zelda och nasti och gick brevid vattnet efter en stig. När vi gått en rätt bra bit så vi mötte vi några hundar, och tänkte att då är det bäst vi kopplar våra vovvsingar. Zelda kom snabbt som blixten men Nasti var det värre med.. Jag kunde verkligen inte hitta honom, och där vi var var det en stor yta med högt gräs, alldeles utmed vattnet och skogen var inte heller långt bort. Vi sökte och sökte, tillslut fick jag sån jävla panik att tårarna bara sprutade, vi hade då letat i ca 45 minuter och jag kunde verkligen inte hitta nasti.

Tillslut så ringde jag chris och bad honom komma och hjälpa oss, och vi började gå tillbaka samma väg som vi kom från, då ringer chris upp och säger att nasti sitter på uteplatsen våran!! lycka!! fy tusingen vilken panik jag kände idag alltså, säkert nasti också, han blev nog rädd när han inte hittade oss och sprang väl hem istället..

måndagdagen

Dagen har spenderats med Carro. Efter lunch gick vi ner med hundarna till vattnet, Nasti är ju en riktig badkruka men Carro´s hund Zelda älskar att vara i vattnet, helt sjukt vad hon sprang!

Nu i eftermiddags/kväll har vi rensat våra rabatter, jag och Carro bor ju grannar och har uteplatserna brevid varandra. Det tog oss ett tag men nu är det färdigt och vi är väääldans nöjda med vårat jobb. Jag har precis tagit en dusch och ska snart gå och lägga mig. najtii


ny design

Nå, vad tycker ni?



Är däremot inte riktigt klar ännu

skönt med sovmorgon!

Både igår morse och nu imorse har Levi sovit ändå till 11, och endå har vi lagt han vid 19.20 på kvällarna. Härligt härligt med sovmorgon, speciellt nu såhär på helgen då man sitter uppe lite längre.

Idag har vi iallafall inte gjort något alls, vi har haft en hemmadag och gått runt i morgonrock och blöja (levi stod för blöjan då alltså). Just nu har jag inte sådär supermatchande kläder, ett par rosa shorts och ett turkost linne, hehehhe. Jag har varit toktrött hela dagen, tror även Levi har varit ganska trött, för trots att han sov till 11 så sov han 1½ timma nu på eftermiddagen, tillväxtperiod måntro?

Har fått lite sådär smått panik också, om inte ens TVÅ MÅNADER börjar min lilla pojke på dagis och jag ska efter 1½  års ledighet sätta mig i skolbänken igen. Samtidigt som det är tråkigt att jag inte ska vara hemma med Levi längre känns det roligt och spännande att göra något annat, vi har ju även kvar föräldradagar så man kan vara hemma lite sen också :)

Nåja det var kvällens funderare. Nu ska jag klicka runt lite här innan jag ska lägga mig och se tv.


Ungefär såhär har vi sett ut idag :p



lördag med Becca

Igår kom Becca till piteå så vi umgicks hela dagen, har inte träffat henne på mer än ett halvår så det var tokroligt. På dagen gick vi en vända på stan, sen hem till oss och bara umgicks också  grillade vi på kvällen och mös på innan hon for vidare.


fredagkväll:





igårkväll:

Alexander, Jag och Isabella


hej hopp

Jag har gått å blivit förkyld, inte roligt i sommarvärmen. Idag vet jag då däremot inte hur varmt det är, vi har nämligen inte varit ute än. Spenderade morgonen med att plocka undan, skura och dammsuga så nu är det rent. Medans jag städade och var duktig så passade Levi på att pinka i soffan, han tyckte väl att jag hade för lite att göra kanske.. Det var på divanen dessutom, den största dynan så nu har den blivit tvättad också.

Får se vad som händer idag då.. Vi ska agera chaufför i eftermiddag, till Luleå blir det och skjutsa Chris moster Linda som ska med tåget. Annars vet jag då inte vad som händer..

Fick erbjudande om jobb i helgen och jag hade gärna velat ha det.. Men chris jobbar och det var dåligt med barnpassning så det blir inget jobb för min del.. Nåja det kommer fler tillfällen :)

Nu ska vi hitta på något.

onsdagkväll

Vilka dagar nu va, fint väder som tusan. Igår åkte jag och Chris till ikea, barnfria tillåme, Levi fick stanna hemma med chris moster Linda, så vi hade en heldag för oss själva. Handlade lite välbehövliga saker, inget onödigt denna gång faktiskt :) Blandannat så köpte jag tyg så ikväll har jag sytt mina egna gardiner, det tog bara typ två timmar, pust. Så nu har vi nya gardiner i kök och sovrum.

Idag har vi varit ute på havsbadet och solat och badat, jag glömde tyvärr kameran så några bilder blir det inte. Å vad Levi tycker om att vara på stranden, vi tog med strandleksaker så han har lekt med dem och plaskat i vattnet. Vi cyklade till och från havsbadet, så vi har som varit ute hela dagen.

Nu ikväll var vi bjudna på grillat hemma hos min mamma, mummmms, jag var tokhungrig när vi kom dit så maten smakade extraextra gott. Levi har fått hoppa på morbrors studsmatta också och det tyckte han var skoj!

Lägenheten är ingen fager syn just nu, men på dagarna prioriterar vi att vara ute och ikväll har jag sytt gardinerna så imorgonkväll får jag ta och röja undan här hemma. Då vet ni att vi inte vill ha nå besök förens i övermorgon, hehe


Nåja nu börjar snart 2½ men så det är dags att göra sig sängklar! Godnatt