Nyårsafton


Jag ser att läsarantalet minskat betydligt idag, gissar att inte så många sitter vid datorn just nu som nördiga jag gör.

Vi har iallafall haft fullt upp idag. Levi har haft det ganska jobbigt.. För det första har han varit vaken väldigt mycket inatt, sen så vaknade jag vid femtiden av att han låg och jollrade och sen hade han gjort ett kalas i brallan. Han brukar aldrig göra ner sig på natten men inte tänkte jag mer på det, bytte blöja och sen somnade vi om till klockan 7. jag och Levi låg på soffan och myste på förmiddagen, jag kollade på en film på family kanalen, och oooj vad jag grinade. Eight below hette den.

Levi bajsade flera gånger på förmiddagen, hela fem gånger innan klockan ens var 12. Vi åkte iallafall in till stan och handlade, sen så bytte jag abbonemang från halebop till telia så det tycker jag att alla ni andra också ska göra, flirt flirt ;) Hem till min mamma iallafall och lämna Levi, och sen vidare till Älvsbyn hem till goda vänner, vi åt en god middag tillsammans också har vi spelat guitar hero och idol karaoke. Det blev en tidig kväll för mig, så jag är hemma hos min mamma nu igen och här ska jag spendera natten. Levi har somnat så jag hann inte säga godnatt till honom, han ska sova med mamma så jag får träffa honom imorgon.

Tillbaka till bajset nu då också, Levi har hitills bajsat mellan tolv och tretton gånger idag (intressant, jag vet). Jag gissar att det är tänder på G.

Nu ska jag och brorsan spela lite sen är det natti natti för min del!



Bilder kommer imorgon

bilder från juldagen





Jag är en riktig linslus ser jag nu :) På bilderna är det iallafall Jag, Sara, Karin och Anki sen får ni gissa er till vem som är vem! :)


hemma igen

Jag har varit så sjukt trött idag. Inte bara idag föresten utan alla dagar som vi varit i Arjeplog.. Chris har fått gå upp med Levi trots att jag lovat honom sovmorgon, imorse mumlade jag visst något om att han måste gå upp och sen sussade jag vidare så sött. I bilen påväg hem slumrade jag till också, trots mina lååånga sovmornar och tidiga kvällar. Levi sov hela bilresan hem också så det är inte bara jag som är trött.

Vi stannade iallafall i Arvidsjaur och åt pizza (oväntat?) Jag börjar vara gode less pizza nu faktiskt. Vi packade upp direkt när vi kom hem och det känns skönt att ha det bortgjort. Annars brukar jag lämna all packning framme och då är alltså allt man använder dagligen nerpackat så då får man gå och leta i en väska såfort man ska ha något.. Jag har iallafall tränat ikväll. Aerobics vart det och vi var hela FYRA stycken på passet. Jag tog korpens vårschema också och jag ÄLSKAR det!! Det finns minst ett roligt pass varenda dag som jag vill gå på, så nu blire träning för hela slanten.. Jag kommer ju troligtvis inte kunna träna så mycket alls på 1½ år sen med start i höst så jag får väl försöka mätta mitt träningsbehov så gott det går.


Nu ska jag och chris mysa i soffan och se en film. Sjukt skönt att vara ensamma för första gången på nästan två veckor tror jag.




Levi har börjat resa sig upp med hjälp av möbler



Såhär gör Levi hela tiden nu;




Han suger på underläppen och det ser så roligt ut!!

bilder

Jag har massor med bilder, vill ni se??




Julafton till nyår

Jag har varit jättedålig på att uppdatera här, men jag har inte haft tid. Jag har knappt pratat med mina kompisar heller för den delen. Vi är i Arjeplog nu och har fullt upp med att umgås med Chris familj, åka skrillor, äta god mat och jaa, bara umgås. En liten resumè iallafall:


Julaftons morgonen gjorde vi oss iordning, åkte iväg till min farmor och åt jul lunch, lämnade julklappar och sa hej till dem som var där och sen gav vi oss iväg hem till min mamma där vi spenderade resten av dagen. Det var ju tänkt att vi alla skulle se kalle men så blev det inte utan vi hade fullt sjå med julmaten. Som väntat så kom tomten och delade ut klappar, Nasti blev helt tokig när tomten kom in genom dörren och skällde argt samtidigt som han viftade på svansen och såg glad ut. Levi skulle ge tomten en kram, men det slutade med att han höll på att rycka av tomten skägget men det blev en snygg räddning där av tomten själv. Vi fick iallafall många fina klappar, om jag ska börja skriva upp allt nu så kommer ni läsare inte komma någonstans på ett tag för jag känner redan nu att detta kommer bli ett långt inlägg så jag tror jag tar en julklappssammanfattning sen. Efter paketöppning osv så lirade jag och brorsan guitar hero som han fick i julklapp och sen var det bara hem å sussa.



Juldagen så låg jag kvar i sängen en timma extra efter att killarna klivit upp. Då var det bara att packa och göra sig iordning också åkte jag iväg till Älvsbyn där kvällen/natten spenderades. Vi förfestade ett tjejgäng hemma hos Karin och sen gick vi vidare till nästa fest innan vi gick ut på Sparta. Jag träffade så himla många som jag inte träffat på jättelänge och det var jättekul. Fick många fina komplimanger av både kända och okända (för mig) människor och dem tackar jag för! Klockan hann bli 3 innan jag stupade i Karins soffa. Skönt dock att jag slutade dricka väldigt tidigt och vaknade upp pigg och fräsch på..

..Annandagen. Jag och Karin satt och pratade i hennes soffa innan jag gjorde mig iordning och åkte in till stan där jag mötte upp mina killar. Vi gick och köpte Chris julklapp från mig och Levi - en iphone, och gissa om det var en lyckad klapp?! OJA. Så roligt att få ge Chris något som han verkligen blev nöjd med, som jag blev över systemkameran jag fick av honom. Iallafall så åkte vi sen till Arjeplog där vi nu fortfarande är.

Lördagen åt vi tacos med hela familjen, drack vin till maten och umgicks. Efter många om och men så gick vi några stycken ut på puben där Chris mamma bjöd mig på både pizza och cider. Vi satt och surrade och bestämde sen att vi skulle vidare ut på medan här i Arjeplog, och där blev jag bjuden på inträdet också så det blev en billig kväll för min del. Var lite tomt med folk där så jag for till Moa som var på en fest i närheten, och sen gick vi ut igen på medan. Fast jag längtade hem efter Chris så det blev en tidig kväll för min del, eller tidig och tidig..

Söndagen tog jag en lååååång sovmorgon, endå till 11. När jag klivit upp och ätit frulle åkte vi iväg till Chris mormor och morfar och hälsade på, roligt roligt. Vi hade bestämt oss för att åka skrillor också så vi passade på att åka och slipa dem i laisvall också. Sen var det bara hem till Arjeplog igen, äta, också vidare till hockeyplan. Vet ni föresten att här säger dom hockeylada till ishallen? haha då tänker jag på ett stall.. Nåja iallafall så tog jag och Moa en kort promenad med Levi där för mina skrillor var ju totalt värdelösa.

Måndag är idag va? Idag så har jag gjort NADA zero noll absolut ingenting. Gick upp med Levi på morgonen och sen när Chris klev upp vid tolv så gick jag och la mig för jag var så sjukt trött. Jag sov i tre timmar och sen gick jag och Moa på en tjugominuterspromenad.. mer då.. jo jag och chris skulle köpa pizza men utbudet här i arjeplog är ju inte det bästa så pizzan var ju förstås stängt så det blev att köpa en färdipizza på ica som vi gjorde i ugnen.. Nu är jag ensammen, dom andra är och åker skrillor men det är jag alldeles för trött för.


Så, det var en kort tänkte jag säga men det blev inte så kort, men en sammanfattning av vad vi gjort iallafall. Ska väl tillägga att vi ätit skräpmat varenda dag och att jag börjar sakna korpen. Man känner sig ju inte fräschast men jag tröstar mig med att det är juletider.



Julafton;





----

Det är dålig uppdatering från min sida nuförtiden. Jag som hade bestämt mig för ett inlägg om dagen, för att jag vill kunna gå tillbaka och läsa om varje dag. Men jag kommer ta igen allt senare för just nu har jag inte riktigt tid.

God jul!


God jul från oss! snart kommer tomten ;)

bloggtips

tycker den här bloggen är så kul!!!


hanapee.blogg.se

dan före dan

Nu är det snart julafton, fast jag kan väl inte direkt säga att jag har så mycket julkänsla. Dagen har spenderats med Becca, min absolut äldsta vän, vi träffades redan på BB. Det har varit bara vi idag faktiskt, Levi fick stanna hemma med pappa. Vi har vandrat omkring i stan och jag köpte en julklapp till Chris från Levi, och efter det åkte vi hem till oss och åt å drack kaffe. Det har varit en supermysig dag med en supermysig kompis.

Nu sover Levi, och jag har lämnat över tvättningen åt Chris. Skönt att ha kvällen fri! Men jag ska ändå gå och lägga mig snart, för imorgon är det julafton och det är en massa saker jag vill hinna, eller, jag vill slippa stressa rättare sagt.

salamipanna

Jag har aldrig haft problem med finnar tidigare, men NU ser min panna ut som en prickikorv!! Någon som har ett superduper bra finntips??

Snart julafton

Gårdagen spenderades inne i stan, jag och Levi tog en promenad dit och strosade runt innan vi träffade Älvsby-brudarna! Var längesen jag träffade alla så det var kul. Vi köpte lite småsaker, Levi fick blandannat en slips (jag härmar dig linda) som han ska få ha imorgn. Sen gick vi hem och jag kastade i mig krubb också hämtade vi upp Malin på vägen till Stina där vi hälsade på.

Natten har varit riktigt bra. Jag har testat en "sovametod" som verkar funka väldigt bra på Levi. Ni får veta sen vad, jag vill först se om den hjälper. Levi bestämde sig för att inte bara sova bra under natten, utan dessutom ta sovmorgon så jag vaknade upp utvilad imorse. Vi klev upp samtidigt hela familjen och åt frukost tillsammans, så mysigt!!


Nu ska jag och Levi ut på äventyr igen. inte en lugn stund här inte!





hellooo

jag är skitdålig på att uppdatera nu men jag har så fullt upp!! uppdatering kommer senast ikväll :)

bilder


helgen

Fredag var vi hos Chris moster och hennes karl, åt mat och killarna bastade medans vi tjejer var med Levi och surrade på.


Lördag gjorde vi ingenting speciellt, Levi sov tokdåligt så jag var helt död hela dagen. Vill ni höra något knäppt? Jag och Levi klev upp kring 7 på morgonen, och efter nån timma somnade vi båda två på soffan, och sen vaknar jag av att jag står i hallen och håller i Levi, jag måste ha gått i sömnen.

Söndag, idag alltså så vaknade jag helt utvilad klockan 8.15. Levi har sovit hur bra som helst och jag hoppas hoppas att det fortsätter så. Jag och Elin gick ut och handlade inför lilla julafton, som vi haft idag tillsammans med Chris pappas familj. Köpte julmat som vi sen lagade och åt tillsammans, också öppnade vi klappar. Levi fick en resesäng, en leksaksvagn, speldosa och en byggleksak plus att vi fick ett presentkort på HM med en rätt stor summa pengar på. Efter julfirandet var över och gästerna åkt hem följde jag och Levi med Elin till bussen, var gode kallt på vägen hem så vi joggade lite.

Nu har jag och Levi stökat undan här hemma och Levi ska snart sova, då ska jag plocka undan ännu mer och se lite tv tänkte jag. Jag älskar verkligen att ta det lungt och se tv på kvällarna.

bilder kommer om en stund för nu ropar ministern

fredag

Jag har sovit såå gott så inatt! Chris har tagit hand om Levi när han vaknat så att jag fått sova ostört, det är lyx! När vi klev upp imorse så gjorde vi oss iordning också åkte vi och hämtade min mormor på busstationen, handlade lite och sen skjutsade jag henne hem till min mamma. Jag och Levi åkte hem och satte igång med att städa. Vi hjälptes åt både jag och Chris så det gick ganska snabbt endå, fast om jag ska vara ärlig är jag inte riktigt klar.

Seb och Elin kommer hit ikväll, vi är bortbjudna på middag och bastu hela högen. Det ska bli roligt. Nu ska jag gå å göra klart det sista.

Älsklingar


Levis farfar

Dagen har spenderats hemma hos Chris pappa, Levis farfar. Vi har byggt ihop lite möbler tillsammans och umgåtts. Vi har varit där hela eftermiddagen/kvällen så vi åt middag med dom också. Vi började inte fara hemåt förens typ 20, så jag kan säga att det var en gode trött liten Levi där på slutet. Vi tog hem Levis julklappar därifrån också, två STORA paket. Spännande spännande ;)

 Jag är också toktrött nu så jag ska gå å kojsa strax. Så säger jag iofs alltid också slutar det oftast med att jag går och ser tv och inte somnar förens flera timmar senare.

Godnatt!

Levi och faster Alexandra



torsdag

Natten var väl sådär. Ganska dålig om jag ska vara ärlig. Tur att man har sån energi endå, det var inte så jobbigt alls att stiga upp imorse. Jag har alla tre karlar hemma idag, så vi ska hitta på något tillsammans idag. Ja.. Jag har inte så mycket att berätta. Jag ska fota idag så det kommer bilder ikväll. Ha en bra dag, KRAM!!

mys

Nu har jag tränat, handlat och duschat. Jag och Chris ska se en film nu. Jag håller tummarna för att Levi ska sova bra inatt, vilket han inte gjort de senaste nätterna. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!!!!

ensammen hemma

Nu är jag ensammen hemma för första gången på jag vet inte hur länge.. killarna är ute och promenerar. Nu ska jag se lite gossip och sen blir det träning.

onsdag

Jag är så dagvild, jag var toksäker på att det var tisdag idag, men det är det ju inte. Tur att man fick reda på det haha. Idag har iallafall Anna och Henke varit här, dom kom så tidigt att jag inte ens stigit upp. Vi gjorde pizza, och så sjukt gott det blev! Jag åt tills jag höll på att sprängas.

Levi har precis vaknat från sin power nap nu. Jag håller på å laga mat igen, ååå vad gott med mat. Jag har kommit i en riktig vräka i mig mat - period. Nu steks körven så vi hörs sen!!

gäsp

haha söten imorse




felringning

Nu när vi satt och åt lunch så ringde det på hemtelefonen, jag svarade:

Jag: Louise
Arg tant: Men lägg av nu!!
Jag: Va?
Arg tant: Men jag vet ju att det är du!
Jag: Haha, det här är Louise, du måste ha ringt fel!
Tanten: Försök inte!!
Jag: Jag tror nog att du har ringt fel!
Tanten: Vem är det jag talar med?
Jag: Jag heter Louise och du har ringt hem till mig och Chris.
Tanten: Men ooooj du lät så lik min dotter!! Förlåt förlåt förlåt!!





Påtal om felringning så ringde dem från hemtjänsten i Älvsbyn, klockan 7 på lördagmorgonen. Jag har ju inte jobbat där på 2½ år så det var ju lite oväntat.

Jag: Louise
HT: Hej det är ***, kan du jobba idag??
Jag: Njaa alltså jag har ju en liten en att ta hand om så det går inte
HT: Jaha för *** är sjuk och (rabblar upp en massa namn på vikarier) kan inte, och jag såg att du ska jobba imorgon, men om du ska vara barnvakt idag så går det ju inte..
Jag: Jag ska inte jobba imorgon?
HT: Nähä, det står ju det här??

Efter många om och men avslutades samtalet och nyvaken som jag var insåg jag att hon har nog ringt till fel Louise. haha barnvakt :P



Levi fick lax till lunch


måndag

Precis som de senaste dagarna har vi inte gjort så mycket idag. Jag har tvättat som ni vet, och jo, nästa gång jag kom ner i tvättstugan så har han passat min tid IGEN och står och hänger upp min tvätt, jag gick upp igen innan han hann se mig.

Vi har varit ute på en promenad i eftermiddags, skönt att vara ute. Sen har vi sett tv och inte gjort så mycket mera. Nu ska jag gå och renbädda i sängen sen blir det att lägga sig och se CSI, alltid CSI på måndagar :)

Förbannad!!!!!!!!!!!!!!!

Nu när jag kom ner i tvättstugan för att hänga upp det som jag tvättat och slå på nya maskiner så möts jag av en man där nere, och gissa vad han gjort?? han har tagit ut min rena tvätt, hängt upp den, hett in min skitiga tvätt i maskinerna och slagit på dem!!!! vem fan vill ha andra människor i sin smutstvätt? jag förstår inte ens varför det var 1½ timma kvar av min tvätttid, så varför går han dit och sköter det åt mig??

Känner mig jävligt irriterad just nu!!!!! Kanske ska tilläggas att det var en utlänning som säkert tyckte att han var snäll som hjälpt mig. Men ändå, fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bingolotto

Ikväll har vi spelat bingolotto. Både chris pappa och Elin ringde under tiden, och båda två undrade hur gamla vi är egentligen. "är ni åtti eller?" Njee men det är ganska roligt att spela faktiskt. Nu har iallafall programmet slutat, jag frågade Chris nyss om vi inte ska gå och lägga oss, nu ifrågasätter han också om jag blivit gammal.

Men jag ska iallafall snart gå och lägga mig :)



promenad

Jag och Levi har precis kommit hem från en promenad. Snutten sov under hela prommisen. Det är perfekt promenadväder ute, lagomt kyligt sådär så det känns friskt ute, men inte så att man fryser. Nasti spydde tre gånger, tror det är för att jag gav honom råa ägg förut idag, ska ju göra att pälsen blir glansig men det var nog ingen bra idè. Nu ska Levi få middag. Han står i soffan och säger "mamamama"medans han tittar på mig, han har börjat säga det ofta nu.



sitter och ser innebandy med pappa


sovmorgon

Så skönt, chris steg upp med Levi så jag låg i sängen till 10. Inte illa pinkat, nu har man tagit igen sig. När jag steg upp gav jag Levi gröt, sen fick han vila lite. Jag har suttit och sett ice age 2 medans, rolig film! Snutten fick ett bad av pappa, han älskar verkligen att bada, tur är väl det! :)

Nu har Levi precis fått lunch, fiskbullar testade vi och det gick väl ner men inte gapade han särskilt stort inte. Nu håller Chris på att laga lunch till oss. Jag tänkte egentligen fara och träna lite men Chris ville att jag skulle vara hemma med dom så det blir så, så mysigt att ha en hel helg tillsammans.

Nu säger Chris lite titt som tätt "tack för att du hjälper till med maten gumman"  så det är nog bäst att jag går :)





Sitter och väntar på badet






lördag

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi tog en promenad in till stan förut idag, Levi fick åka pulka för det är så tungt att gå med vagnen när dom inte plogat. Han satt iallafall bra i pulkan, och kul verkade han ha för han satt å jollrade på. Annars jaa.. Jag gick och la mig på eftermiddagen och vaknade nu ikväll, jag är så dum som alltid sitter uppe lite längre än vad jag borde och sen måste man ha en dag för att ta igen sig, också blir det en dag då vi för en gångs skull är hemma tillsammans.

Nu har vi sett faddergalan en stund. Också lite handboll.. Jag hatar att se på sport, hur tråkigt som helst, så jag har mest suttit och frågat "kan vi inte byta kanal nu". Som tur är så har vi massa godis och chips kvar sen igår så jag ska fortsätta smaska på det. och se lite tv med Chris innan jag somnar igen.



darl


Levi idag;


Smakar på Nastis tass



efter fredag

Nu har vårat främmande farit. Daniel och Kajsa har varit här, vi har ätit god mat, sett på tv och surrat. Blev såklart mycket gravid snack eftersom att dom ska ha barn i april. Daniel är faktiskt en av dom absolut bästa vännerna som jag har och någonsin har haft och det är alltid så kul att få träffa honom och Kajsa. Och vet ni? jag fick känna flera sparkar ikväll. Vi har ju sagt att vi endast ger julklappar till barnen eftersom att jag och Chris har så många familjer, så kajsa och daniel fick en julklapp till magen, blöjor, en mobil och en nappflaska. Jag har haft en supermysig kväll iallafall! Nu ska jag sova så jag orkar upp med Levi imorgon, GOD NATT!



Jag och Danne



festliga fredag

Idag har jag och Levi varit ute, kollade lite i stan å så och sen handlade vi lite mat. Levi sov i vagnen TVÅ timmar hör och häpna, det händer inte ofta. När vi kom hem så röjde jag lite i lägenheten, Levi åt middag också började jag med våran middag. Vi får snart främmande så det blir en sen middag idag. Jag har tänt ljus i hela lägenheten så det är mysfaktor på hög nivå. Men fy vad varmt det blir!


Just nu springer Levi omkring i gåstolen och gör nå lustiga tjutiga brumljud.. Älskebarn!



<3


för en stund sen


Luleå

Igår tog jag och Linda en tripp till Luleå, storhandlade och kollade runt och så, åt på max. Levi var en riktig snackis och skrikit glada skrik som tusan och folk tittade på honom och log, det är inte ofta han gör så när man är ute bland folk men igår fick han nåt för sig.

Malin och Kg kom hit och hjälpte mig sätta upp allt julpynt som jag köpt, det blev tokbra! Tack för att hjälp! Känns som om jag inte ritkigt vet vad jag ska skriva.. Känns ofta så nuförtiden men det kommer väl annars blir det kanske mest bilder.


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, Levi ligger och sover i vagnen just nu. Vi är hemma hela familjen, mysigt!


Levi kollade in granen imorse



tränat

Nu har jag vare på korpen, step.. Gick mycket bättre den här gången, hängde med ganska bra. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv för imorgon ska vi ut på äventyr igen.

godnatt

familjens hus

Idag har vi varit på familjens hus, Levi har lekt och jag har druckit kaffe och pratat med mammor. Vi var på familjens hus i tre timmar, först möttes jag och Linda där och sen kom furunäsets mamma grupp så då stannade jag kvar och var med dem. Levi blev toktrött så då gjorde vi oss iordning och for ut på stan en sväng. Snutten somnade så fort jag satte honom i vagnen.

Idag fick sig Levi nå nya bodys och en byxa. Jag insåg imorse att han måste ha tvärväxt för nästan inga kläder passade, konstigt nog passade dem förra veckan eller så inbillar jag mig.

När vi kom hem så lagade vi mat och så, sen har jag varit ute på hemligt uppdrag, hemligt för Chris. Han vill veta vad jag håller på med och han tjatar och försöker spela sur, men jag ska inte avslöja nåt.






presenter

Ska skriva lite snabbt om presenterna Levi fått, igår fick han ett "godnatt-paket" av anna och henke med en bok i och en cdskiva, perfekt! Sen när vi kom hem till stan så låg det ett stooort kuvert i hallen, och då var det underbara Elin som skickat en lule-hockey haklapp till Levi. Vad ni är snälla!!

dålig på att uppdatera

Jag har inte uppdaterat sen i förrgår ser jag. Iallafall så igår åkte jag och Linda till Älvsbyn och hälsade på Jenny. Hon bjöd på god mat också surrade vi och spelade guitar hero, sjukt kul! Vi gjorde en snabb liten rajd i byn, for förbi Anna en sväng, och sen hem till stan igen. Vi var borta hela dagen tror jag, såfort vi kom hem så var det bara lämna över Levi till Chris också for jag på aerobics.

Efter att vi spelat guitar hero och jag varit på aerobics blev jag så himla sugen på att dansa på dansmattan så jag tog fram den efter att jag sövt Levi. Det är faktiskt ganska jobbigt när man har hoppat runt på den ett tag. Gjorde iallafall fika sen till Chris som han kunde ta med sig på jobbet också gick jag och la mig. Och nu är det morgon igen och jag sitter här. Levi har sovit så bra såå inatt, skönt.

Nejnej nu ska jag läsa nyheterna. hejs




sömnen

Då var natten över. Levi tog lite sovmorgon imorse. Senaste tiden har han börjat vakna sju på mornarna men idag sov han till halv nio. Skönt skönt. Nu han han sovit på soffan i en timma också, Levi är ju himla svår att söva och det har bara gått att få honom att somna i vagnen tidigare, lite jobbigt när man är borta nånstans och inte har vagnen med sig men mamma hjälpte mig igår och tillslut somnade han på deras soffa, och nu idag när jag gjorde samma sak så somnade han utan problem på soffan, inget gnäll alls jag satt bara brevid.

familjeparkering! (?!)

På coop har dom ju en familjeparkering nära ingången där dem som har barn mellan 0-4 år får parkera. Jag tror jag har parkerat där ca två gånger under tiden jag har haft barn, alltså ca två gånger på sju månader. Det är ofta fullt där, finns ju trots allt bara ca 5 platser.

 Det som stör mig är att fullt friska människor UTAN barn parkerar på familjeparkeringen medans JAG får parkera längst bort, och sen bära bilbarnstolen med Levi i över hela parkeringen, och sen tillbaka då med matvarorna i kundvagnen som jag sen måste gå tillbaka med och åter igen bära tillbaka bilbarnstolen till bilen. Bara för att folk är så fruktansvärt lata och respektlösa!

Jag har världens bästa mamma!

Dagen har spenderats hemma hos min mamma, jag och Levi åkte dit på förmiddagen och kom hem nu ikväll. Vi har inte gjort så mycket speciellt, umgåtts, sett tv och lagat mat, hemmagjord pizza, jag tycker det är godare än köpes faktiskt. Fast det beror ju på vem som gör den också.

När vi kom hem dammsög och skurade jag, sen fick Levi gå och lägga sig. Usch vad jag är less på att Chris alltid jobbar.. Känns som om vi aldrig träffas, men snart har han långledigt så jag får se framemot det.





chris påstår att jag tuggar såhär;





Hahah han brukar ju klaga på mitt tuggande men jag tror han tog i lite!!

slut på dagen..

Jag lagade en god middag till oss idag, klyftpotatis och fläskfile i chutneysås. Sen har vi bara myst på här hemma. Nu har jag och Chrisen sett lite tv tillsammans, jag tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll så godnatt!

nasti


lördag

Jag fick sova en timme längre än vad Levi ville imorse, Chris var snäll och var uppe en stund extra efter att han kom hem från jobbet imorse, har inte jag världens bästa karl? Jag steg iallafall upp klockan 8 och sen har jag och Levi varit ute, vi tog en promenad in till stan och handlade och hämtade ut ett paket från buzzador, ätklar gröt till Levi innehöll det, 16 förpackningar tror jag att det var.

När vi kom hem så var Levi hungrig förstås, han fick smaska på en smörgås medans jag gjorde omelett åt honom. Han tyckte det tog länge mellan tuggorna för morsan skulle ju förstås ta kort, så snutten tog saker i egna händer.



sådärja!

Då var bilen hämtad, så nu är bromsklossarna bytta. Linda var som sagt snäll och skjutsade mig och Levi. Efter det så åkte vi till barnens hus, kollade på ett "tak" eller vad man ska kalla det till city vagnen vi har, snutten sitter så oskyddat i vagnen annars och vi använder den endå ganska mycket. Jag tror att han ska önska sig ett sånt i julklapp.

Vi bestämde oss iallafall för att åka en sväng till Älvsbyn, Malin ville följa så vi hämtade henne och sen åkte vi iväg, hälsade på Karin en sväng och sen for vi och åt mat hos min farmor och farfar, jag fick skötväskan fixad av farmor, hon fick väl sy ca tre stygn så det var inget större arbete men det var snällt av henne. Min farfar vaggade Levi i bilbarnstolen och han var så trött så han somnade bums.

Sen var det bara hem hem hem, jag kan säga att Levi var inte det minsta nöjd i bilen påväg hem, jag fattar inte vad han har fått för sig då han inte vill sitta i bilbarnstolen, men förhoppningsvis går det över snart. Malin hade en tid att passa och jag och Levi hade lite att fixa här hemma.

Snutten har somnat nu och jag tänkte gå och se lite tv. Det är så skönt att få lägga sig på kvällen efter att ha varit igång en hel dag!


Ledsen kille





händelserik morgon

Jag vaknade imorse av att Chris kom in och sa att vi har fått tid för att lämna in bilen klockan nio. I öjebyn dessutom.. Skulle ju skjutsa Chris mamma på jobbet också och där skulle hon vara halv nio så det var bara att klä på sig och göra iordning skötväskan också åkte vi iväg.

Jag och Levi har alltså promenerat hem från öjebyn nu på morgonen. Var ganska skönt faktiskt. Nu ringde dom för en stund sen och sa att bilen är klar strax före ett, och vi som kom hem för bara en stund sen. Linda ska iallafall vara snäll och skjutsa oss.





flytthjälp

Levi har sovit jättedåligt inatt, oj vad det har kliat i munnen, jag tyckte så synd om honom. Han låg med en nappflaska med kallt vatten i munnen, det verkade han tycka var skönt. Som tur var så har Chris varit uppe i natt för att vända dygnet nu när han ska jobba natt så han har varit med Levi så att jag fick sova.

Vi klev iallafall upp vid sju, gjorde oss iordning och åkte iväg till Luleå för att hjälpa Anna och Henke att flytta. Så vi har packat och burit. Jag och Henke körde bilen med släp vidare till Älvsbyn sen, och det var inte roligt kan jag lova. Vi fick köra 50 km/h hela vägen för det var så sjukt halt och sen snöade, haglade, regnade och var dimma om vart annat. Levi åkte minibuss med Anna, det kändes säkrare så.


Nu är vi tillbaka hemma. Chris mamma är här och ska övernatta i Levi`s rum. Hon har badat Levi och nu sitter dom och kollar i en bok. Får väl se om vi ser en film ikväll kanske, Levi verkar då trött nu så han får lägga sig tidigt ikväll.



Hemma Onsdag

Jasi, jag har inte så mycket att säga om dagen. Jag och Levi har tvättat lite, lekt, tagit kort och inte så mycket mer.. Jag har knåpat lite i photoshop som ni kanske ser. Sen har vi varit och handlat.. Intressant ja.

Nu ikväll har jag varit på step, och jag var totalt VÄRDELÖS, stod mest och såg på men till mitt försvar så var det inget nybörjarpass utan det var hopp å hej å snurr å runt å jaa.. ni kanske förstår. Men jag ska dit nästa vecka igen, jag kanske fixar nåt steg då.. eller gången efter det. Jaa, nån gång borde jag ju klara det.

Nu när jag kom hem så låg Levi och sov, gullsnutt. Men lika bra är det för imorgon ska vi upp tidigt.



systemkameran

Kameran jag har köpt är en sony A300, med ett 18-70 mm objektiv



julpyntar lite i bloggen

snart är ju tomten här :)





modevisning, pålsträsk och jobb

Efter att vi gjort oss klara för dagen så gick jag och Levi till stan och mötte upp Linda och Harry, sen promenerade vi till källbo för där var det modevisning. Dom hade gjort det himla lyxigt, fått låna röda mattan från havsbadet, hårstudion hade stylat gamlen och massa sånt!

Linda och Harry



Harry, Malin och Levi


Efter källbobesöket kom Chris och hämtade oss, också åkte vi och hälsade på min pappa, hans fru och min lillasyster. Vi åt middag där, köttfärsås och spagetti för dom som var intresserade haha. Levi fick en present av moster Emma, ett jättefint täcke som hon sytt själv, helt otroligt hur duktig hon är!! Vi var tvugna att fara direkt efter att vi ätit för då skulle jag iväg och jobba. Så nu ikväll har jag jobbat tre timmar, Malin jobbade också så efter jobbet vad hon snäll och skjutsade hem mig, men först for vi på coop och jag köpte godis och cheeseballs å sånt gottigott för över 100 kronor, så nu ska jag och Chris se en film och käka karra ;)


Min pappa och Levi



 Min andra hälft, Chris



Levi öpnnar paket (= prasslar med pappret)



.. Smakar på pappret



Emma och Levi




nyvaken

Jag fick sovmorgon imorse, sov ändå till efter 11 så jag var nog tröttare än jag trodde att jag var. Tänkte kasta mig i duschen nu och sen ska vi ut på äventyr ;)


Nyvaken



snutten när han sov igårkväll


det blev ingen träning

Näe inte det inte. Det blev att se tv istället. Jag ångrade mig i sista sekund dessutom kunde jag inte hitta mitt korpen kort, så typiskt så då måste jag väl be dem ordna ett nytt till mig.. Nu ska jag fortsätta fota lite så man lär sig nå :)

Snutten äter majskrok



kräkbild




Mysigt va

första december

Första december idag då.. Vi klev upp samtidigt hela familjen idag, tog en promenad och rastade hunden och sen åt vi frukost. Vi handlade på elgiganten, gissa vad?? en systemkamera såklart!!!!! Så nu är mitt liv komplett haha. Jag har suttit och väntat ett bra tag på att batteriet ska ladda klart och nu har jag äntligen tagit massa kort!

I eftermiddag har jag sett lite gossip girl, Levi har sovit toklänge och det är ovanligt för att vara han faktiskt, nuförtiden brukar han inte sova så länge men han var väl trött.

Ikväll ska jag på aerobics, wihooooooooooo