sanavägen

Igår var vi ute hos Linda och Jonny på sanavägen, solade och badade. Levi plaskade hejvilt och lekte med sanden, så han såg ut som ett litet sandtroll efter en stund.


Killarna kastar freesbee


Linda och Levi leker med sanden/leran

Christian med sin dotter Ebba

Jonny och jag letar sten

Badtime

vilken dag!

Vi har varit igång från morgon till kväll idag, och ändå har vi inte hunnit packa upp all packning som vi hade till arjeplog. Det har verkligen varit stekhett idag, otroligt att Levi har stått ut idag, men han har varit så nöjd och glad så och det tackar jag för! Det är så skönt att vara hemma nu iallafall, även om jag trivs i arjeplog så är det alltid skönt att komma hem.

Näni nu blir det att tvätta av sig och krypa i sängen, blir säkert att vara igång lika mycket imorgon. Godnatt!

torsdag i arjeplog

Igår köpte jag och Frank en glass och tog en promenad med Levi och Nasti ner till hamnen. Det var fisketävlig i arjeplog igår, största fisken som vi hann höra om var 74 cm lång och vägde över 5 kg, den var inte liten!! På första bilden är det helikoptern som övervakade tävlingen



bilder från arjeplog

I onsdags var det en donar-dag då vi var ute å fixade iordning på gården.

Levi

Stefan och Frank

Chris och Levi

Dick

PSG

Idag har vi sett fotboll förstås, Piteå summer games är ju i helgen och det är massor med folk här i stan. Underbara Anna och Henke spenderar helgen i piteå så vi har varit med dom hela dagen, ätit våfflor och myst på. Levi har varit nöjd och glad endå tills han la sig för en halvtimma sen. Imorgon blir det också fotboll för hela slanten, min lillebror ska spela så det tänkte vi se.


Hallå!

Nu är vi hemma igen efter en vecka i arjeplog. Vi har hunnit lasta in allt från bilen och kvällsfika, ska väl snart lägga mig och se tv tror jag. Ni får en bättre uppdatering när det finns tid ! :)

bilder från midsommarafton;


Jag

Chris moster Linda och Jag

Chris styvpappa Stefan

Linda och Jonny

Levi

Chris lillebror Seb

Chris

Nasti

Madde och Anki

arjeplog

I torsdags åkte vi till arjeplog och vi är fortfarande här. Torsdag-lördag spenderades i korsträsk, en by utanför arjeplog där massa från chris släkt bor, blandannat hans mormor. Midsommar var jätteroligt, jag ska lägga upp bilder sen så ni får se. Vi åt iallafall god mat, gjorde midsommar kransar, badade bastu och badtunna och sen spelades det kubb.

Det har varit jättefint väder här hela helgen och det är vi glada för, hör att det inte alls varit lika bra på andra ställen. Levi har iallafall blivit myggbiten i sinne, tror vi räknade till 14 myggbett bara i pannan och runt öronen, stackarn. Man får ju inte ha myggolja på barn under 3 år, men vi har hett på hans kläder iallafall, kanske hjälper lite.

Igår åkte vi in till Arjeplog och som sagt så är vi fortfarande här. Var med Madde både igår och idag, och sen har jag även varit med min mami som är hos min mormor i helgen, mamma är ju också från arjeplog i grund å botten. Min lillebrorsa har varit med Chris lillebrorsa sen igår då vi kom till arjeplog, dom är lika gamla och verkar komma tokbra överens och det är ju roligt.

Nu har karln kommit hem från fisket, det snackas om att se nån film, får se om jag orkar.

Söndag

Dagen har spenderats först med mamma på en promenad på spångarna, det har varit superfint väder! Sen har jag och Levi varit med madde resten av dagen. Även vi for ut en sväng på spångarna för att testa lite olika inställningar med våra systemkameror, och lite klokare tror jag att vi blev :) Lägg märke till Levi´s myggbett i pannan, nu skulle se hur det såg ut i förrgår!!




buskillen :)

Levi tog pappas sko och for å gick omkring. Hans egen idé :)


Lek

Innan det var läggdags så har jag och Levi suttit på golvet och lekt.



Leker med mamma och Nasti


Trycker på speldosan

Lyssnar på speldosan

Vill mamma leka med speldosan?

Dricka lite vatten..

.. Men det var ju slut vatten så då blir vi arga.

Levi och pappa ute i solen




Bilderna är tagna av Linda Wallström


sneak peak från brölloppet

Vigseln var i storforsens kapell, sen fortsatte vi till nystrands byagård och hade trevligt fram till mitt i natten.

Anna och Henke;



Charlie och Kg;

Anna-Lena och Linda

Caroline och hennes karl Lale

jag och charlie rockar lös där baki bruden ;P

bilder från sarahs student


Några bilder från i fredags;




Den här bilden är så typiskt henne, "men röööör mä it!!!"


Jag, Sarah och Anton

levi är i tidningen idag



Här hittar ni artikeln

jag är en vinnare!!

Nu har jag sett desperate housewifes, looove tuesdays!! Har dock fortfarande ont i magen, inge roligt alls.. Fick ont på vägen hem från havsbadet.. Är iallafall dödligt trött.. Mååsssttteee sooovvaaaa.. Både nasti och levi sussar så sött. Såg nu också att vi fått in våra skattepengar, så nu är man rik. rik. rik. rik! Eller så inte..

Jå fan vad tur jag har haft. Det har ju jag inte berättat för er!! Har ni sett den där betsson reklamen på tv? Om man registrerar sig så får man 100 kr att spela för i deras casino. Jag gjorde det och vann FEMTUSENFEMHUNDRA kronor. Inte illa va!! :) Fyfan vilken lycka!

Säg grattis nu, kom igen!!

balen

Idag har jag, Elin och Levi cyklat ändå till havsbadet för att se när min syster gick på balen. Levi lekte i jorden där ett tag så både han och jag var helt jordiga i ansiktet. Tillslut hämtade jag cykelkärran så fick han sitta i den och då satt han minsann still. På hemvägen så somnade han förstås sittande men jag hittade en bra lösning så att man kunde spänna fast honom när han låg i cykelkärran och det gick bra.


Jag och Levi

Styvpappa Jörgen och Lillebror Anton

Elin

Lillasyster Sarah och Christoffer

Nu går han äntligen! :)

Imorse ställde jag ner Levi på golvet, också flinar han åt mig och börjar gå! Stora stora killen! :)

Idag tog jag och Elin en cykeltur hem till Linda. Surrade och tiggde lite kaffe, mmm. Ungarna lekte, hundarna lekte.. Det var inte lika roligt att cykla hem i motvind. Mötte iallafall en gammal klasskompis efter vägen, så vi stannade och surrade ett tag. På vägen hem handlade vi lite, för mat måste man ju ha.

Såå nu ikväll har jag tränat en stund, sen har jag inte gjort så mycket alls. Suttit här och knåpat i photoshop. Börjar ha några designer i min testblogg.  Ska väl gå å duscha, rasta hunden och sen lägga mig och se lite tv innan jag ska sova.

farväl

Nu ska vi göra oss iordning och fara till Linda och Harry.

,

-


lördagkväll

födelsedagskalas. Vi grillade hos Elin med alla hennes syskon och deras sambos.


På bilderna; Elin, Sanna, Evelina och Krister



fredagkväll

På bilderna: Charlotte, Sofie, Elin och Levi


mina skorpkillar

Nasti är som en storebror som knycker godis från lillebrorsan, inte får Levi ha sina skorpor ifred inte


hello

Nåhååå nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen, illaaaa. Idag har jag varit väldigt duktig, har lagat mat i sinne, till Levi. Det är så skönt att ha färdiga burkar när man är ute på äventyr eller när man är lat. Annars äter han ju oftast med oss.

Här är från min och Lindas msn konversation, för jag orkar inte skriva om allt om hur mycket mat jag gjort:


Louise säger: först gjorde jag korvstroganoff och ris, gjorde stroganoff på en hel korvring så det blev ju lite mat om man så säger. men då råkade jag göra aaaaallldeles för mycket ris, så närjag blandat korven och riset var det kvar 4/5: e delar av riset, haha så då gjrode jag en kycklinggryta för att slippa kasta allt ris jag gjort men då var det kvar ris endå.. så då gjorde jag en köttfärsås och blandade med resten av riset, men då blev det över köttfärsås, så då kokade jag spagetti och blandade fatta hru mycket mat jag lagat idag

Sen kom Elin hit, vi hade klätt på oss och skulle just gå in till stan när vi kom på att vi var hungriga, så då var det bara att sätta igång med matlagningen igen. Men sen blev det stan iallafall, och jag hittade en tröja och ett par leggings.


Bra saker;

* kg har kommit hem
* Elin har flyttat till piteå
* korpen har satt in en timmas step på sommarschemat (tror jag)
* återföreningar

och framförallt så är det sooooommmmmmmar


livet känns väldigt ljust!!





möhippa

I lördags hade vi möhippa för våran underbara anna
Har över en Gb med bilder från möhippan men ni får bara några :)