inställt

Aerobicspasset var inställt ikväll.. istället var det styrkemix.. inte alls lika roligt så jag gick efter halva passet. Men jag hann iallafall testa mina nya skor, loovelyy :)

Nu ikväll har jag testat FURminator kammen på Nasti, helt sinnessjukt!! Fick hem den i brevlådan idag och det var verkligen värt pengarna, hur mycket päls kan en hund ha egentligen?? Rekomenderar den verkligen, finns att köpa på djuraffär för ca 400 kr, eller på tradera, där köpte jag min.

Jaja,.. kanske man skulle umgås med karln.. eller duscha..



webcam

kopplade in camen tidigare ikväll, visst är vi söta :)



kom precis hem..

.. från stan.. Har varit med Linda och barnen. Först lunchade vi på thaigarden och sen har vi gått runt i affärer. Jag hittade ett par jeansshorts på gina som jag köpte, och guess what, aerobics skor! Det borde jag verkligen köpt för längesen men bättre sent än aldrig, får hoppas att dom är sköna nu, det vet man ju inte förens man testat dom och när man väl testat får man ju inte lämna tillbaka..

Nu borde jag verkligen ta tag och gå å se om det finns tvättid.. åå så skönt om man hade tvättmaskin hemma.. Men det finns inte draget här och isfl måste vi själv stå för det, någon som vet vad det kostar och hur omständigt det är? Chris kanske vet :)

Nåja.. Nu måste jag ta tag i detta. hade

dåligt med uppdatering

illa illa. Nu är iallafall karln min äntligen ledig igen.. skönt :) ska tydligen bli tokfint väder till helgen, så himla härligt, då blir det att vara ute heela helgen. jag har inget att skriva.. ingetinget inget.. nää.. det var nog allt. ciaooo

bilder från harrys ettårskalas;


arga killar!

Haha snacka om krokodiltårar! sötsnuttar


hahahahhahapppyyyyyy

lucky me ;)





skorptjuven

Vi har fått en hel påse med skorpor av min pappa, och när jag satt i soffan hörde jag hur det prasslade från köket, och vem var det som var framme om inte min lilla skorptjuv ;P


åker rutschkana

Levi älskar att åka rutschkana :)




Såhär arg blir han när mamma inte orkar lyfta upp honom på kanan längre ;



GRATTIS underbara Harry på ettårsdagen!



(bilden är klickbar)

hemmakväll

Det blev ingen promenad ikväll, lika bra var väl det . C har slingat mitt underhår, också har vi spelat lite yatzi, som vanligt kanske man ska säga. Hon vann första vändan, och jag andra. Hon är en superdålig förlorare och satt hela tiden och intalade sig själv "jag vann iallafall förra gången"

Nu börjar snart nåt bra på tv.. tror det var "2½ men" så det ska jag se.. måste rasta hunden först.. och borsta gaddarna. Då vet ni..


Hehe, C har ju gått 7 dagar över tiden nu.. När vi kom hem från stan så sa chris till henne "jaha så du är gravid än". Uppmuntrande :)



Jo föresten, måste berätta om Elin`s snilleblixt när vi körde efter e4:an från skellefteå;

Elin: Endel brukar cykla här, backen är ju skitlång, jobbigt!
Jag: men får man verkligen cykla efter e4:an??
Elin: VA?! vadå? vem gör det??

onsdag

Levi tog värsta sovmorgonen idag, eller värsta och värsta, men en timma extra sovtid är alltid skönt. Så klockan tio steg vi upp och gjorde oss iordning å gick in till stan för att göra lite ärenden. När vi kom hem ringde pappa och sa att dom skulle komma förbi, så vi har suttit här ute och fikat å så. Och presenter fick både jag och Levi, jag fick en klänning och Levi fick en t-shirt och billabong shorts, från när min styv-mamma och lillasyrra var i thailand.

Levi fick äta själv idag, gissa om han var nå kladdig när han ätit färdigt, så nu har vi en nyduschad kille här. Jag funderar om jag ska ta en promenad nu ikväll, det är så skönt ute.. Kanske Levi får följa med.


Jag blev smygfotad igår när jag tog min PN.



igår åt vi grillat;


Saybia - the day after tomorrow

En av mina absoluta favvolåtar :)


Saybia - the second you sleep



utmanad

Utmanad

Vad heter ni? Louise och Chris
Hur träffades ni? Via internet
Hur länge har ni varit tillsammans? drygt 3 år
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Det har vi gjort sen vi träffades
Har ni barn? Ja
Har båda körkort? Ja
Isåfall, vem kör bäst? Måste nog säga Chris :)
Kommer du ihåg er första kyss? Njao, i hans soffa var det nog iallafall :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han
Vem är äldst? Chris är två år äldre
Vilka stjärntecken är ni? Jag är stenbock och Chris är Oxe
Håller ni i handen på stan? Ibland
Vem är längst? Han 
Vem sjunger bäst? Jag tror jag, men chris sjunger roligast för han ändrar på låttexterna och blir sur om man rättar honom :P
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej
Vad har ni gemensamt? det hetsiga humöret. Som tur är är ingen av oss särskilt långsynt!
Blev du kär i första ögonkastet? jo typ
Har ni någon speciell låt? Ja.. Lifehouse - hanging by a moment
Har ni några "frikort"? Verkligen inte!!!
Har ni stora framtidsplaner? Ja:)
Har ni gråtit i varandras armar? jo
Har ni varit utomlands tillammans? Om finland räknas så
Vilket är ert bästa minne? Vi har så många fina minnen, jag kan inte välja ett.
Vem lagar bäst mat? Chris lagar bäst, jag lagar mest.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi brukar se tv, eller ta en promenad.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jo oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? ca 25 mil.
Blir du lätt svartsjuk? Jag har nog aldrig haft en anledning till att känna mig svartsjuk
Brukar ni bråka? Sällan nuförtiden faktiskt, men det händer.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer.
Haha Vilken är hans finaste kroppsdel? Om jag nu måste välja så blir det rumpan :)
Brukar nån av er prata i sömnen? Han
Vilka utmanar du? Elin, Johanna, Sofie och Carro

Skellefteå och jogging!

Imorse steg vi upp tidigt och åkte till skellefteå.. Jag steg upp halv åtta, riktigt jobbigt när man är van att sova längre men jag vet att jag inte ska klaga! Iallafall så var vi på jakt efter nått att ha på oss på brölloppet som vi ska på i juni. Chris hittade till sig själv, bara skor som fattas där. Jag hittade en söt klänning på bik bok, så jag la undan den, ska se vad jag hittar här i piteå imorgon och om jag inte hittar något bättre får E åka och köpa bikbok-klänningen.

Den som fått mest idag är Levi, och det behövs. Lite mer sommarkläder å så. Stora killen har ju växt massor så nu är det 86 som gäller. Jag köpte Dove`s brun utan sol så jag tänkte smörja in mig ikväll, fint att vara lite sommarbrun.


Nu ikväll har jag varit ute och joggat, Chris och Levi cyklade brevid. Jag har verkligen underskattat min kondition, det gick så himla bra och det hade jag verkligen inte väntat mig. Andra joggingturen hitills i år och fler ska det förhoppningsvis bli! Men jag känner redan av vaderna, nästan så att man känner hur dem drar ihop sig. Tänk om man kunde slippa träningsvärken, fast det är endå lite skönt att känna att man gjort något.

Nåja, nu ska lillen strax lägga sig, ska gå och säga godnatt till honom.

bilder

Bilder från idag. Levi och lillfaster Alexandra.







Nu är kalaset slut

Nu är Levi`s kalas slut, får man säga äntligen? :) vi har haft gäster här varenda dag nu sen i onsdags, tack alla ni som kommit och firat Levi på hans stora dag! Nu ikväll tog vi ner alla ballonger och serpentiner. Levi har ätit kaka och tårta varenda dag tror jag, han lär väl få socker abstinens nu till veckan för nu blir det inte mera godsaker än på ett tag! :)

ettåringen;



Levi med sin nya "bobby car"


Lördagen med Daniel, Kajsa och Sally.

Igår kom finfolket hit, och deras lilla har blivit större minsann, men hon är ju fortfarande plutt såklart. Vi fikade och sen gick vi in en sväng till stan och köpte mjukglass, mmm ;)


På BB;

Levi 11 timmar gammal


Levi 1 år!

För ett år sen låg vi på BB med världens finaste lilla pojke! tiden går så fort, min lilla bebis är inte bebis längre!! Tack alla underbara som gjort Levi`s födelsedag minnesvärd genom att ni närvarat på ett eller annat sätt! Kalasandet fortsätter resten av veckan :)


förra veckan:


bilder från idag:


då var denna dagen över

Vaknade imorse med ont i halsen och lite hosta, då bestämde jag mig för att det fick bli en hemmadag, så vi har knappt vart ute något alls. Tänkte kurera oss så att vi inte blir sjuka nu när det blir kalas, för då vill nog ingen komma. Så var har vi gjort då.. byggt ihop klätterställningen och lekt lite i den, sen har jag och C spelat yatzi, så mycket yatzi som vi spelar så har vi snart tärningar till ögon, hehe.

Jag for förbi barnens hus en sväng och hämtade mina pengar, gick snabbt och smidigt, tack för den!


Nu ikväll har vi inte gjort något alls, tagit det lungt bara. Levi lyckades spy på soffan så jag har fått skrubba ena dynan. Nåja nu började CSI om.

hejs

Ännu en design


måndag

efter många om och men så ringde jag och pratade med barnens hus, så nu får jag köpa borgen till halva priset, perffa. Så nu är det bara köpa superlim och fixa rutschkanan och hoppas på att den funkar bra sen, fast det ska nog inte vara några problem.

Nu ska jag ta och laga nå mat, har inte ätit frulle än, ovanligt för att vara mig. Levi struttar omkring i lägenheten med gå-vagnen, runt runt runt.. Nåja, vi hörs sen!


där har ni den:




dagen

Har inte gjort mycket idag.. Tror jag håller på å bli sjuk, jag har hosta och är snorig, inte så farligt nu, tänkte kurera mig så kanske jag slipper åka dit ordentligt. Idag tog jag och Carro en promenad in till stan, kollade runt lite och handlade på kvantum, köpte blekmedel så nu har jag ljusat upp slingorna mera, blev en jämnare färg, får väl se hur länge jag är nöjd nu då.

Ikväll har min mamma, jörgen och lillebrorsan varit här och grattat chris, han fyllde år i tisdags. Vi har fikat och surrat å så.. Jag och Levi tog en liten promenad med Nasti efter att dom farit, och nu har jag förstås hamnat här. Jag som hade slutat sitta vid datorn, verkar ha fått data lusten tillbaka. Periodarn :)


Föresten, jag måste berätta något gulligt. Igår när Levi låg och sov ute i vagnen, så satt jag vid datorn. Också hörde jag hur någon ropade "PAPPAAAA".. Hmm tänkte jag, är det någon unge här ute eller? Så jag kollade ut, och där låg en vaken Levi och ropade på pappa. Så sött, speciellt när han bara sagt pappa ett fåtal gånger.

Nåja, nu ska jag börja röra mig mot sängen. Godnatt

photoshop

gjorde en design lite snabbt, visst är det snyggt när det är enkelt? Fast nu har jag ju inte skrivit något eller så så den kanske var lite väl enkel



stina skickade en bild på levi till mig, från erics dop


vilken dag!

Idag promenerade vi in till stan och köpte en harry eller heter det harryboy kanske? Pappa ringde imorse och frågade om vi skulle spela tillsammans, fast i slutändan blev det jag och lillsyrran som delade. Dom kom hit i eftermiddags och for nyss hem. Vi kollade travet kl 18 och vi VANN!! hehe inte nån storvinst direkt, 19 kr, men ändå, VI VANN!!!!!

Efter v75 for vi till öjebyn och käkade pizza på äljest, mmmm. Och trevlig ägare är det. Han frågade mig om Levi kan prata, nää sa jag. inte än. då sa pizzaägaren "nää men han pratar nog ändå inte blatte-svenska" :P

Nåja.. blir en tidig kväll för min del, de senaste kvällarna har jag suttit uppe alldeles för länge och sett tv..


JAG HAR GÅSHUD ;)

barnens hus

Börjar bli jävligt less på barnens hus i piteå alltså, dom lever verkligen upp till sitt rykte. Idag for vi och köpte en lekborg till Levi, fick ta mammas bil för att borgen var så stor. Tror ni att den var hel då? NEJNEJ, trasig som tusan. Som vanligt så tjorvar allt med barnens hus!! Kan för fan inte ens sälja hela saker och det är minsann inte första gången! Nu måste jag på nått jävla sätt få tillbaka borgen till barnens hus och sen fara till luleå eller skellefteå för att köpa en ny för dom hade bara trasiga kvar i piteå.

haha, facebook


illamående

Jag mådde ju illa och spydde nästan varenda dag fram tills vecka 15. Kanske man hade nåt för det då ;)


http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5094595.ab

the fray - you found me


tiden går fort

För precis ett år sen hade jag BF, på min morfars dödsdag dessutom.. Tiden går så fort

posarn


en såndär låt som man blir glad av :)






tjabba

Sönnadänna. Nu har jag och Levi precis varit ute på en långpromenad. Gick förbi kvantum och skulle handla nå småsaker, och när jag står i kassan inser jag att Chris har tagit mitt visa-kort. Jippi.. Men efter att jag rotat bland alla kvitton så hittade jag en rabattcheck (kupongmorsa, jaa) och en tjuga. Så jag kunde handla iallafall.

Vill ni höra nå kul? Idag när jag letade efter mitt löshår, så kollade jag i korgen som hänger ovanför toastolen, där vi har alla rullar med toapapper. Där i ligger det en snusdosa (?!) Chris snusar ju inte men jag fattade förstås att det var hans, så jag tänkte testa honom lite, och gömde snusdosan på ett annat ställe. Sen när jag jag hällde ut det som var kvar av lättölen han drack igår, så låg det en prilla däri, hehe busted. Han är inte så bra på att dölja saker.

Nu när jag och Levi for ut och gick så förstod jag att han skulle gå och leta efter dosan, och när vi kom hem sa han förstås ingenting (han skulle gå runt och veta att jag vet, men låtsas som att han inte vet att jag vet, och jag skulle gå runt och låtsas som att jag inte vet, fastän jag vet. Det är Chris i ett nötskal :) )

så nu efter att vi gått runt och fånat oss ett tag så sa jag:

Jag: Det var så lustigt, för idag när jag hällde ut ölen du drack av igår så var det en snus däri.. Vem kan det vara som kommer in till oss och lägger en snus i din ölburk?
Chris bara flinade ett sånt där "nu är jag påkommen flin" och var tyst.
Jag: också var det så konstigt, för någon har lagt en snusdosa i korgen ovanför toaletten också.
Chris: Jaa det måste väl vara Levi.. *fliiin*
Jag: Jaa då får vi väl ta ett snack med honom imorn då!
Chris: jamen föresten, vars är snusdosan nu då??

24 år och tjuvsnusar.

betyget

jag fick VG. inte illa pinkat av en trähäst, möhö

ÄNTLIGEN!

Seg som fasiken har jag varit, men nu är jag äntligen klar med engelskan. Nu slipper jag tänka på det mera, skönt.

Vill ni veta något sjukt? Någon har stulit min ryamatta. så förjävligt.. den hängde ute på mattställningen.. Alltså om det hade varit en mobiltelefon, eller en dator eller nå., Men min matta??! kan man inte lämna nånting ute nuförtiden? Jag har däremot en misstänkt.. Tänk om man bara kunde gå in hos andra och titta runt, men det går ju inte.. Och det ger ju inte direkt något att fråga, för vem skulle erkänna.

Hoppas iallafall att mattan börjar ruttna, den hände nämligen ute för att en hund pinkat på den, inte lite heller. Sen har Nasti spytt på den. HOPPAS DEN RUTTTNARRR UPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!

Söndag

ut på promenad
,


valborgsmässoafton

Några bilder från valborgs. Vi grillade hemma hos oss och sen gick vi till badhusparken och kollade på kanalsimmet.