Vi har hälsat på Stina Daniel och lilla Eric

Min killar kom och hämtade mig också åkte vi och hälsade på Stina&Daniel, när vi var påväg dit kom jag på att dom har ju flyttat så jag var tvungen att ringa och fråga vars dom bodde. Guuud vad liten lilla Eric var, också har han ju sina små gny ljud som nyfödda har, det låter så himla mysigt! Levi blev ju så stor i jämförelse. Såklart så spydde han ju ner typ sitt tredje par kläder så då hade vi inte packat ner fler bodys i väskan så än en gång var Stina snäll och lånade ut en body till Levi.

Chris och lilla Eric



Efter att vi for därifrån åkte vi till coop och handlade godsaker, Levi hade tur och fick en "rock star baby" nappflaska av farsan sin. Som att han inte har nog med flaskor :) Nu sen vi kom hem fick både jag och Chris ett städil så vi har dammsugat och skurat, vi fick ett surroundsystem till datorn av Stina och Daniel (TACK!!!) så Chris håller på att koppla in det nu.



Busungen drar i lådor medans morsan städar




Det är då tyst från Levi`s rum nu så jag tror att han har somnat, lillspjuvern. Jag ska läsa mina favvo bloggar nu och sen ska jag se lite tv tänkte jag.

slutjobbat för denna vecka

Då var jag hemma igen. Jag fick lov att promenera hem idag eftersom att mina killar har farit till Älvsbyn, men det gick fort att gå hem också var det ganska skönt. Killarna har inte kommit hem än men jag tycker det är ganska skönt att vara själv ett tag speciellt efter en hel dag med jobb..

Såå, idag var det första advent men det har inte jag märkt av så mycket.. Skyltsöndag var ju  under tiden som jag jobbade så den missade jag, förutom när jag gick hem genom stan fast då höll dem ju på att plocka bort alla stånden och så.

just nu håller jag på att steka min andra hamburgare, jag var tokhungrig. Fast det är inte så konstigt för man är igång i princip hela tiden på jobbet, dessutom så tar jag alltid trapporna istället för hissen, smygmotionist som jag är haha.

I

hemma

Nu har jag jobbat färdigt min delade tur, jag kom hem för en stund sen och nu ska jag gå och göra mig sängklar strax för jag börjar jobba 7 imorgon igen. Tydligen så är det skyltsöndag imorgon också men det missar ju jag då, inte för att det är så mycket att se kanske men det är som roligt att träffa folk ändå.

Vi tog föresten julbilder på barnen idag hemma hos Linda, dom fick ha en liten tomtedress på sig. Så söta så, det kommer bilder på det sen men korten är på Lindas kamera just nu. Och idag hemma hos Linda så satt jag och skröt om hur bra det är med en såndär som man sätter på huvudet deras som jag köpt till Levi, så att dom inte skadar skallen om dom ramlar. Linda frågade  "men om han ramlar framåt då med ansiktet mot golvet?" Sjäklart gör Levi det då bara någon minut efter att Linda sagt det..

nejnej nu blir det sängen och förhoppningsvis bättre uppdatering imorogn.

vi har sovit borta

Jag och Levi har sovit hos Linda och Jonny inatt, eftersom att dom har varit barnvakt nu på förmiddagen då jag har jobbat. Igårkväll blev det till att agera chaufför till älvsbyn eftersom bussarna var försenade och Elin som var påväg till Älvsbyn blev lämnad i piteå eftersom bussen hon skulle byta till åkt utan henne. Jag lämnade av Levi och Nasti hos min mamma efter vägen och hämtade upp dem på hemvägen. Sen såg vi lite tv igårkväll, jag kom i säng i tid för en gångs skull, men jag vill lägga mig tidigt när jga vet att jag ska upp och jobba, så slipper man gå som en zombie.

Nu är jag hos Linda, hon har farit och hämtat sin familj som var ute på vift så jag sitter här och väntar, Levi sitter på golvet och leker med leksaker. Föresten så kröp min snutt två steg igår ;)

fredag

Imorse steg vi upp och åt frukost också gick jag och Levi ut. Vi har kollat i lite affärer å så och sen gick vi hem. Är gode tungt att gå med vagnen ute nu för det är inte ens plogat på många ställen, dåligt! klockan är redan snart halv tre, tiden går så fort. Jag ska snart väcka Chris så att jag kan fara och träna, känns som om det var år sen.

Levi går omkring i sin gåstol och greppar allt han får tag i. Blomman har han varit på så det har jag flyttat, sen fick han tag i mottagaren till Chris trådlösa xboxdosa och sen har han spytt i, hoppas hoppas hoppas den kommer funka sen.





vilka gulliga kommentarer du skriver Eva :)

Eva kommenterar massor, vad roligt!!! fast du skickar de flesta anonymt haha! Ni andra borde kommentera mer!!


Idag då, Jag och Levi låg och såg tv i sängen imorse, jag tycker det är skönt att ligga kvar och dra mig och snutten är då så nöjd på mornarna så. Vi åkte in till stan och storhandlade på kvantum, kåggan var snäll och hjälpte oss och sen åkte vi hem till oss och lagade mat och så.

Efter många om och men bestämde vi oss för att gå in till stan och kolla runt i affärer så på med kläder och iväg. Jag har bestämt mig för att inte frysa i vinter så jag använder täckbyxor flitigt nu. Jag fyndade iallafall en tröja på gina som Kåggan råkade få med sig hem förstås. Men det var egentligen rätt åt mig för jag glömde kåggans väska på en bänk, panik vi fick men vi hittade den tillslut.

När jag och Levi kom hem väckte vi Chris som fortfarande sov också kom min mamma och lillebror hit, så vi har mest myst på ikväll. Levi har somnat nu och jag är återigen ensammen. Jag brukar egentligen inte vilja skriva när chris jobbar och jag är ensammen, jag är paranoid och tror att någon ska komma hit och bryta sig in.. men nu vet ni iallafall. Tänk om det skulle komma nå ungar och spionera, då skulle jag svimma..

onsdagen i Luleå

Jag och Levi åkte hemifrån klockan 9, hämtade upp Malin och sen for vi hem till Linda där hon och Harry höll på att göra sig klara. In med vagnarna i bilen och iväg. Vi shoppade förstås en hel del också åt vi lunch på Bantai, snuskgott! Dom hade buffe med 5 olika rätter man fick välja bland men friterad kyckling var förstås det jag åt mest av. Levi var så snäll så hela dagen, nästan inget gnäll alls förens på vägen hem för då kan jag berätta att då var det en ledsen kille!

Levi fick sig iallafall en vinterjacka, mössa, vantar, tjocksockar, skallskydd för när han ska ramla här hemma, strumpbyxor och dreggellappar. Han fick säkert nåt mer som jag glömt av nu. Jag köpte mig nå tröjor och ett par skor, och chris fick en skjorta och underkläder, summan av kardemumman blev väl att Levi var den som fick mest! :)


Vi kom iallafall inte hem förens SJU på kvällen, så vi var borta heeela långa dagen och jag var gode trött och slut när jag kom hem, Levi också för den delen. Vi hann säga hejdå innan pappa Chris for och jobbade och sen satt jag förstås uppe liiite längre än vad jag borde ha gjort, konstigt nog känner jag mig så himla pigg iallafall och det är sjukt skönt.



Malin



Linda



Malin och jag



En glad Harry :)



Harry kan också hålla flaskan själv!



Levi provar nya vinterjackan med pappa





jag uppdaterar imorgon

Jag är så himla trött, måste sova så vi hörs imorgon!

tisdag med Linda och Harry

Idag har jag och Levi spenderat dagen med Linda och Harry. Vi for dit på förmiddagen, jag lämnade som bara av Levi och Nastivovven också åkte jag tillbaka till stan till komvux och gjorde ännu ett prov, och gissa vad? jag fick VG på det också. Jag känner mig duktig. På vägen tillbaka till Linda handlade jag lite och sen lagade vi en god lunch tillsammans, kycklinggryta blev det.

Vi tänkte att vi skulle ut och gå en stund, när vi klätt barnen och oss själva så inser jag att bagageluckan på bilen går inte att få upp, alltså fick jag inte ut vagnen. Så det blev en liten special idag, dom fick ligga båda två i Harrys vagn, finns det hjärterum så finns det stjärterum. Dom sov då båda två under hela promenaden så det var kanske inte så obekvämt iallafall.

Nu har jag varit och tränat en sväng, förkylningen har blivit lite värre men jag tyckte träningen gick bra endå, man behöver ju inte ta i mer än man orkar. Jag var föresten på aerobics för dem som undrar.

Nu ska jag snart se lite tv i sängen tror jag, och sen sova för imorgon ska vi till Luleå och shoppelishoppa lite ;)



Äter majskrok

Chris har fått Levi att masa, och fort gick det. Han kan alltså när han vill! Chris la en majskrok på golvet, en bit framför Levi. Behöver jag säga att han är matglad? :)



städ/plugg - dag

Jag och Levi klev upp imorse och såg att snön yrde ute, inte direkt en bra dag att vara ute då när snutten är lite förkyld så vi tog en städar och plugg dag. Vi har städat när snutten vart vaken, och jag har pluggat när han sovit. Jag har fixat till i Levi`s rum massor, hängt upp kort på väggarna och ställt iordning lite, så nu är det jättefint därinne, ska lägga upp bilder när jag är helt färdig.

Nu är jag iallafall redo för ett engelska prov som jag ska försöka få tid till att göra imorgon, jag vill verkligen ha engelskan bortgjord så man kan ägna sig åt annat sen, känns som om det hänger ett stort svart engelska moln ovanför skallen på mig, haha. Som börjar regna varje gång det var längesen jag pluggade.

Föresten så har min snutt varit så duktig idag, han har lekt själv nästan hela dagen medans jag har städat, också har han ju börjat bli så duktig på att sitta, så han har suttit i sitt rum (med en kudde bakom sig förstås) och lekt med leksaker, nöjd och glad. Nejnej  nu är det dags att hämta upp tvätten.

Levi är förkyld

Det blev en tidig kväll igår, jag tror jag somnade före Levi för jag hade sån himla huvudvärk, men det var bra för jag kände mig riktigt utvilad imorse när jag vaknade. Däremot så misstänker jag att Levi blivit lite förkyld, han hostade litegrann imorse sen så har han småhostat nån gång då och då idag, och nu ikväll när vi la honom så vaknade han efter en stund och hostade och då rosslade det i halsen på honom, så nu har han fått näsdroppar och en panodil, de resurserna vi hade, måste till apoteket imorn och se om dom har nå slemlösande. Jag känner också av lite i halsen, men jag har tagit echinagard hela dagen så jag hoppas att jag slipper nån dunderförkylning.


Vi har inte gjort så mycket idag, vi gick in till stan och handlade på förmiddagen, hem och gjorde lunch och sen lagade jag mat till Levi, hela 12 burkar blev det så nu har han för några dagar framöver, torsk potatis och majs. Sen kom Malin hit, hon for hem för en stund sen. Jag tänkte gå och lägga mig om en stund, det kan ju hända att det blir en jobbig natt om snutten ska hosta, usch vad jag tycker synd om honom!

lörtag

Imorse vaknade snutten 7 vilket innebar en trött mamma, han har vridit och vänt på sig i natt och jag vaknar ju av ingenting så jag har inte sovit så jättebra. Chris sov i Levi`s rum så att han fick sova ostört då han skulle upp och jobba imorse.

Kring lunch fick vi besök, först kom Karin hit och sen anlänge Anna Henke och Oskar. Vi har mest myst på hela dagen. Karin har åkt hem men de andra är kvar, så vi håller på att kaga en god middag, jag älskar våra mysmiddagar!!

Snart kommer Chris hem, så då kommer maten stå klar på bordet så då ska vi krubba. Hoppas alla har en bra lördagkväll!


Levi, Söt Anna och sist men inte minst, köttet


ett kvällsinlägg

I förmiddags for jag och Levi runt lite, hörde med en sömmerska vad det kostar att fixa dragkedjan på hans jacka, TVÅHUNDRAÅTTI kronor plus vad dragkedjan. Näddu det betalar jag inte. Sen pumpade vi däcken till den nya vagnen, lustigt nog hade inte shell en cykelpumpventil så det blev OK.

Sen har vi varit och hälsat på Linda. Vi har gullat med snuttarna och sen tog vi en promenad med barnen och hundarna, kallt kallt kan jag lova men skönt att vara ute endå. Levi somnade när vi var påväg hem till oss igen och sov i nästan två timmar. Efter middagen så gick vi en till liten promenad, blev bara korta promenader idag för jag tyckte att det var för kallt. Iallafall så somnade Levi igen, men bara en kort stund.

Nu ikväll håller jag på att tvätta. Jag tror jag alltid tvättar på fredagkvällar.. Är väl för att ingen annan vill tvätta då så då är det ledigt iallafall. Nu ligger Levi i våran säng och ska sova, vi har suttit i sängen och sett CSI. Jag känner mig rätt trött och slut så det blir nog sängen för mig snart också.

fredag hela veckan

Jag tycker att det nästan jämt är fredag, men det är ju bra så jag ska inte klaga. Jag slocknade iallafall på soffan igårkväll, jag älskar att somna på soffan, fråga mig inte varför. Jag har sovit som en prinsessa inatt, Levi har endast vaknat 2 gånger inatt så jag kände mig riktigt bortskämd, senaste tiden har han ju vaknat ett X antal gånger varenda natt, men nu har han sovit riktigt bra några nätter, peppar peppar

Får se vad som händer idag då? Jag känner att jag verkligen skulle behöva en promenad, men nu när det är så kallt ute har jag svårt att ta mig ut.. och ändå är det bara några minusgrader ute nu. Jaja vi får se.. som sagt

sötnöt

Igårkväll när jag lagt Levi hörde jag hur han låg och pratade med sig själv, så efter ett tag gick jag dit och tittade till honom och såfort han såg mig fick han vääääääärldens smajl, han var så bus-söt :)




STOLT - engelska B




en fråga?

Vad tycker ni om min design?

potatis, köttbullar, sylt och morötter

Det har jag ätit till middag. Jag har jobbat sen sju imorse och kom hem för bara en stund sen. Det har gått bra att jobba, som väntat, men det har varit fullt upp kan jag lova.

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt, om vi ska ta en promenad hela familjen och hämta ut gåvopaketet från libero, också måste vi lämna in Levi`s jacka till en sömmerska som kan fixa dragkedjan som är paj. Nu har jag iallafall helg efter att ha jobbat tre dagar.. Men egentligen kan man ju som säga att jag jobbar dygnet runt!

 Förut innan jag fick Levi och folk sa att småbarn är ett dygnet runt jobb tänkte jag jåjå, dom sover ju massor inte kan väl det vara så jobbigt, men att ha barn är verkligen DYGNET RUNT! Visst är det underbart, hur underbart som helst att få vara hemma med gullplutten men när man vaknar för typ 10:e gången på en natt så känns det inte så underbart alltid, haha

Nä nu ska jag vara med Chris medans Levi sover middag.

hemma från jobbet..

.. slutade för en halvtimma sen, men jag börjar om klockan 7 imorgon så det blir att gå och lägga sig på en gång också upp och jobba såfort jag vaknat. Det har varit pubafton på jobbet ikväll, riktigt bra ordnat faktiskt. Nejnej sängen nu!

Familjens hus

Hela våran lilla familj steg upp samtidigt idag också åt vi frukost tillsammans. Jag och Levi gjorde oss iordning och gick ut med vovven, och sen knallade vi iväg till familjens hus. Det var första gången som vi var där idag, sjöng sånger också lekte barnen. Vi kunde förstås inte stanna så länge för pappa Chris har ju lagat god lunch och jag ska iväg och träna innan jobbet, så nu ska jag strax fara iväg men jag tänkte hinna uppdatera lite snabbt här först.

Jag fick precis ett mms av Linda där det stod;

Gissa vem jag träffar nu,

 också var det en bild på stinas nyfödda Eric.

matvrak


hemma igen

Nu har jag och Malin tränat, skööönt. Jag har bara sliskat hela helgen och inte rört mig mer än jag vart tvungen så jag kände mig inte så fräsch om man säger så, men nu är jag en fräsching igen! :)

Levi har fått bada ikväll, det gillar han. Däremot gillar han inte att komma upp ur badet men man kan ju inte sitta i en balja hela kvällen. Nu ska jag kojsa för det är full rulle dagarna framöver, jag har fått mer jobb nämligen. Ska dock jobba kväll imorgon så jag har dagen fri.


Plaskarn


färdigjobbat för idag.

Jag kom hem för ungefär en timma sen, har gått riktigt bra att jobba idag, Chris har uppdaterat mig med bilder på snutten under dagen och då blev jag lycklig förstås. Snutten har börjat masa framåt för fullt nu, han är så duktig. Men han blir lite arg över att det går så sakta och sen när man sätter honom i gåstolen så blir han överlycklig för att han tar sig fram så snabbt.

Ikväll ska jag och träna med Malin, blir nog aerobics ikväll och efter det ska jag hem och sova, jag var dödligt trött imorse när klockan ringde, jag hade tidig tur, Chris gjorde iordning en termos med kaffe till mig och det uppskattades på jobbet när personalkaffet tog slut, haha.

Bilderna från idag;


nybadad

nu har Levi badat, han har börjat plaska tokmycket så hela jag är nedstänkt! Vi sitter och ser på Vänner (blir man någonsin less?) men nu är det reklam så då passar vi på att skriva lite här. Det blir en tidig kväll ikväll för jag är som sagt jättetrött och imorgon ska jag upp och jobba, tidig tur dessutom. Jag skippade aerobicsen idag och istället har jag och chris köpt godis.


Haha ni ska höra Levi nu, sitter och "skrik-jollrar", söttttt

plugg måndag och sovmorgon

Jag hade tur och fick sovmorgon imorse, ändå är jag jättetrött, att snutten sover så dåligt tar verkligen ut sin rätt. Tänk dom som är ensamstående och aldrig har någon som kan ta hand om barnet på morgonen eller på natten, fyy vad tufft dom ska ha det!!

Jag klev upp kring 11, kände att jag inte kunde sova längre fastän jag hade behövt det, så jag satte mig och pluggade lite och sen promenerade vi iväg hela familjen till komvux, både jag och Chris gjorde prov. Efter att jag gjort mitt prov så fick jag veta att jag fick VG på mitt förra prov, det kändes ju bra!

Snutten äter och leker medans vi väntar på komvux






Vi promenerade till coop sen och handlade, dämparna på vagnen gick typ i botten efter det, haha. Nu har vi kommit hem för en stund sen, jag och Chris har ätit skrov och Levi sover ute i vagnen. Han har sovit så länge nu att jag var tvungen gå ut och kolla så att han andas, och det gjorde han förstås.





Vi vann!

Vi vann hundra kronor, jag som hade hoppats på en bil eller nå, haha, dessutom så köpte vi ju tre lotter så jag tycker vi borde vunnit mera. Nää vad jag är negativ, vi vann ju!! Det var faktiskt roligt att spela, bara bingon då.. Det är så gjort för äldre folk tycker jag och det är lite tråkigt. Det var roligare när Leif loket olsson ledde programmet, jag brukade spela bingolotto med min farmor och farfar när jag var liten.




Levi låg så snällt i sitt gym iallafall, sen under en paus så fick han gå och lägga sig och han somnade nästan direkt, inte konstigt med tanke på att han var vaken ganska mycket förra natten. Han har iallafall gnällt till i sömnen några gånger, undrar vad en sån liten drömmer om?


HAHAHAHA:


rantar-söndag

Chris pappa kom hem rätt tidigt imorse så vi packade ihop våra grejer och åkte till min farmor och hälsade på. Åt lunch och drack kaffe å surrade med dem. Efter det for vi och hälsade på hos mina småkusiner, drack kaffe och var med dem. Vi fick en säck med leksaker till Levi, och en barnvagn, helt perfekt! Det är en jättesmidig sittvagn och jag trodde inte att vi skulle kunna använda den än på ett tag, men nu när jag kom hem så prövade jag lägga i en åkpåse och en filt, och det funkar perfekt, han satt jättebra i den! våran vagn som vi har nu orkar jag inte lasta in i bilen själv, så den lastar vi bara om vi ska bort över helgen osv, men sittvagnen vi fick nu blir hur liten som helst när man fäller ihop den så den tar ju ingen plats alls och är jättelätt. Annars när jag och Linda farit någonstans med barnen har vi ju fått turas om om en vagn, blir ju bra nu när vi kommer rymma båda vagnarna.

Doris, Tim, Isa och Levi sitter i bilbarnstolen



 Jaja, nog om vagnen. Vi åkte vidare hem till min mamma som har varit hundvakt i helgen, tacktack för det! Min mormor var ju också där så då hann vi träffa henne också. Vi var gode less sen så då blev det raka vägen hem, förutom ett stopp för att handla lite, vi köpte bingolotter så ikväll blir det bingo för våran del, hoppas vi vinner en miljon!


Levi kollar in sina nya leksaker






mysig tjejkväll

igår var jag på tjejkväll hos Karin som fyller år idag, ååå vilken god mat hon hade lagat och bra sällskap var det! Jag var först att fara därifrån hem till Chris och barnen, köpte lite godis och chips innan jag åkte tillbaka till vissträsk, och det blev ju chris småsyskon nöjda över.

Värdinnan - karin



Efter stjärnor på is fick barnen gå och lägga sig, och då sov alltså alla tre. Jag och chris tog med chipsen och godiset ner till bastun och bastade, åååå så mysigt och så längesen vi gjorde nåt tillsammans förutom att se film då. Jag blev iallafall toktrött av att basta så jag somnade på soffan framför tv:n sen.

Killarna myser i soffan


Nu är vi i Älsbyn..

.. Eller i vissträsk rättare sagt. Vi klev upp tidigt imorse och gjorde frukost och fixade oss, också åkte vi hit, vi ska vara barnvakt till Chris småsyskon idag och en stund imorgon. Levi springer runt i sin gåstol och faster Alexandra håller honom sällskap, alexandra har fått mata Levi och det gick sååå bra.

Annars vet jag inte, vi ska väl mest ta det lungt och ikväll blir det tjejmiddag i Älvsbyn. Jag och chris tänkte basta ikväll och mysa på när barnen har somnat, det ska bli mysigt. Hoppas ni har en bra lördag!

fredag med mina killar

Idag har vi hunnit med mycket! Dagen började med att jag steg upp och åt omelett som min andra hälft gjort, läste lite på mina favoritbloggar och sen for jag iväg och hämtade upp min mormor på busstationen, vi åkte och handlade lite och sen skjutsate jag henne till min mamma. Jag hade tokbråttom för vi skulle iväg till BVC med Levi, och snutten väger nu 8290 gram och är 67,5 cm lång, fast det där med längden är jag tveksam till, för jag stod ju brevid och jag såg 69,5 cm så jag tror inte att det hon skrev stämmer, tror jag ska testa mäta honom här hemma.



Vi gick iallafall hem sen och packade skötväskan och promenerade in till stan i regnet. Strosade runt en stund också åt vi lunch ute, mysigt. Gissa vad som hände när vi kom hem då? Joo, Levi masade framåt för första gången, duktigkille! Chris hämtade sin mamma och nu är också Chris lillebror och "farfar" Stefan här, dom sitter och ser en film i soffan nu.

Kvällen har jag spenderat med att tvätta och plocka undan lite här hemma. Också har jag knåpat lite i photoshop, det är verkligen beroendeframkallande. Nu tänkte jag krypa till kojs brevid Levi som sover i våran säng. Vi hörs imorn.




jag måste bara få visa..

Titta vad jag hittade i webbisarikivet, är han inte vacker? Stina och Daniels lilla pojke, jag längtar tills jag får träffa dem!!

länk





titta på mig!!!

Hittade dom här bilderna på Jenny`s blogg, men jag har skämts för mycket för att visa dem förens nu :)
Hahha titta på mig, jag såg först inte att det var jag!!! ca 2 veckor innan Levi föddes

Jag, Emma och Sara


Chris och Jag


torsdag

Levi tog en sovmorgon idag, till halv tio, oooj så skönt! Vi steg upp och åt frulle och sen for jag och tränade medans Chris och Levi (mest chris) fixade i Levi`s nya rum. Jag hann bara hem från gymet så åkte vi och hämtade Chris mamma som ska sova här inatt, också skjutsade vi Chris till luleå på hockey. Jag, Levi och Anette for och åt på max och sen for vi tillbaka till piteå, handlade lite och sen hem.

Nu ikväll har Chris moster Linda också varit här, så jag Anette och Linda har suttit och surrat mest hela kvällen, druckit kaffe och ätit mackor. Levi har suttit i sin stol och snackat han också, myssnutten. Nu ligger han i sin säng och sover, jag ska strax lyfta över honom till våran säng så farmor Anette får sova ifred i Levi`s rum. Ska bli riktigt skönt att få lägga sig och sova för jag är supertrött.



Imorse - snutten tittar på första snön


Levi 6 månader

Förstår ni att min älskade lilla pojke är precis 6 månader idag?!




Såg ni insider igår?

det var så hemskt att jag hade svårt att sova efter det! Det handlade om folk som hade sex med djur, i det här programmet var det hästar och höns. En häst var så illa tilltygad, hade fått in ett vasst föremål bakifrån och var alldeles traisg på insidan så hästen var tvungen att avlivas. När polisen gjorde utredningen så hittade dem sperma från en 42 åring på en låda som stod i boxen, fattar ni så sjukt? Hans förklaring var att någon stulit papprena som han använt för att torka bort sin sperma när han onanerat, och planterat ut det som bevis, han hade även spån från hästens box i byxfickan.


Det handlade också om en kvinna som förlorade sin hund för att en gammal väninna ville jävlas med henne, vänninan hade anmält henne till polisen som kom mitt i natten och hämtade hunden som beslagstogs. Kvinnan fick rätt till sin hund i domstol, och betalade 100 000 kronor i rättegångskostnader, men hunden var redan såld vidare och hon får aldrig mera träffa den, fattar ni? HUNDRATUSEN, hon måste verkligen älska sin hund och den nya ägaren lät henne inte ens se hunden.






Grattis Stina

Grattis till Stina och Daniel som fick en pojke igår!!


Daniel Stina och lilla Harry



inne-onsdag

Idag har vi bara varit hemma. Jag har tvättat, städat och lagat mat till Levi, ett stor sats så nu har han mat för många dagar framöver. Efter lunch kom min farmor och farfar och hälsade på, dom har aldrig varit hos oss förut eftersom min farfar är allergisk, men nu kom dom hit en stund iallafall, för att dom skulle få se hur vi bor och det var ju roligt.

Levi har börjat med riktiga glädjetjut, också brummar han som en bil. Och jäklar vad det går undan i gåstolen nu, han färdas och drar ut kökslådorna och sliter sönder våran blomma som står på golvet, aja baja. Nu sitter han i pappas knä och äter majskrokar och ser på tv, myspys.

Jag hade tänkt gå ut med Levi en stund nu ikväll, men det blev visst för sent ser jag.. Jag tycker ju egentligen att man ska vara ute en stund varenda dag men nu blev det visst inte så idag. Jag tror jag ska plugga lite ikväll och sen är det sängen som gäller, jag älskar verkligen att bara ligga i sängen och titta på tv på kvällen, en lugn stund för sig själv.




vet ni vad levi gjorde ikväll?

han ställde sig i kypställning!!! duktigkille men jag tror det är ett tag kvar än endå. Han masar ju åt sidorna runtrunt och bakåt, men inte framåt så det är väl nästa vi väntar på. Nu har jag precis varit och tränat, skönt! Jag och Chris ska lägga oss och se tv, Levi har precis somnat så nu får jag äntligen träffa min älskade pojkvän i lugn och ro!

hemma igen

Jag och Levi tog en promenad till kvantum och köpte fika, jag betalade fikat också gick jag på toa, och när jag kom ut därifrån ropade tjejen i kassan och frågade om jag inte skulle ha fikat, jovisst hade jag glömt det på bandet. Jag tog fikat och glömde givetvis ballerina kakorna som jag köpt, det märkte jag förstås när jag redan gått en bra bit därifrån och då skämdes jag för mycket för att gå tillbaka, jag har verkligen blivit virrig alltså!

Vi gick som sagt till källbo och såfort det kommer en bebis dit så börjar förstås alla att prata bebisspråket, haha. Vi stannade inte så länge utan vi längtade hem till Chrisen, han har ju jobbat så mycket att vi knappt hunnit träffas. Nu är vi iallafall hela familjen hemma, jag har ätit middag och ska iväg och träna ikväll och sen ska jag vara med mina killar, ska bli så mysigt att få sova tillsammans med Chris inatt, han har ju jobbat natt i en vecka..





tisdag

Då var det tisdag.. Jag och Levi har hunnit äta frukost och se på tv. Levi har inte alls sovit bra inatt, legat och sparkat och vaknat hur många gånger som helst, så nu sover han i vagnen för andra gången denna morgon, det lär bli många powernaps för han idag. Vi tänkte fara och hälsa på på källbogården idag, köpa med lite fika, om jag känner dom rätt lär det  bli uppskattat haha. Nu ska jag packa skötväskan och vänta på att liten pojke ska vakna.

Några bilder från igår


jag är en virrhöna

Idag har vi varit ute på promenad, skönt men kallt, snutten var alldeles röd om näsan när vi kom hem. Vi har hunnit flytta om alla möbler nu också så nu har vi bytt sovrum, och jag måste säga att det blev mycket bättre att ha vårat sovrum i det mindre rummet, mycket mysigare. Vi är inte riktigt färdiga än för Chris for och jobbade natt, sista natten nu sen får jag ha min älskling hemma i TIO dagar, lyx va!

Ikväll när jag skulle ge Levi mat så räckte jag mig efter en haklapp samtidigt som jag pratade med Chris, och sen knäppte jag fast haklappen på mig själv, haha. Jag vände mig om och kollade på Chris och frågade "vad gör jag?" och han sa bara "ja det undrar jag med". Tänk så fel det kan bli. Nu har jag just tagit mig en dusch också har vi rastat hunden. Jag och Levi ska lägga oss i sängen och se CSI och sen ska vi sova.

Bilder från dagen kommer imorgon, Godnatt!

ut på promenad

Nu har vi klivit upp. Levi sov ändå till halv tio imorse, inte illa, det var längesen han sov så länge. nu ska vi iallafall äta frulle och sen ge oss ut på en promenad, välbehövligt efter denna helg för jag har ätit fika, godis och chips sen i torsdags.

Linda har börjat blogga

Lindas blogg

fars dag

Fars dag idag, och vi har såklart firat Chris. När vi klivit upp och ätit frulle så gick jag och Levi ut och handlade. Vi köpte fika och trisslotter till Chris, såklart vann han ingenting, det gör vi aldrig. Levi ville också äta kaka, och han kämpade och kämpade för att få tag i en, och tillslut fick han sig en kaka som han smakade på, och blev sen i sinne när vi tog den av honom.

Jag köpte en vagnreflexväst till vagnen idag, man sätter fast den på själva sufletten. Igårkväll när vi var ute och körde bil så såg jag en som var ute med en barnvagn, och som hade nå småreflexer lite här och var på vagnen, precis som vi har, och jag såg inte vagnen förens jag kom riktigt nära så då fick jag mig en tankeställare, det är verkligen värt att man syns i mörkret och nuförtiden blir det ju mörkt så himla fort.

Levi har precis somnat i våran säng, han var så orolig och grinig tillslut så vaggade jag honom och sjöng en visa och då slocknade han ganska så fort, näranära mig låg han. Jag sitter å håller på å fixa å trixa i photoshop, synd bara att man inte fattar nåå, jag önskar att jag var jätteduktig, haha.






mysälskling


Bilder från dagen






då var det kväll - igen

Då var denna dag snart över. Jag gjorde som sagt palt idag, och tro det eller ej men den blev jättebra! Chris pappa kom hit, han hade med sig lite grejor till Levi, ett bord och två små stolar, en klätterställning som man fäster på väggen och en växa säng. Jag funderar på om vi ska byta sovrum med Levi, vårat rum är större än hans och han är 6 månader och rymmer inte ens alla saker han har.

Efter att vi ätit palt och druckit kaffe så for farfar Benny och barnen iväg, och jag och Chris fixade lite här hemma, i Levi`s rum blandannat. Sen for jag och skjutsade Chris moster Linda och efter det for jag och Levi och tittade när Chris lillebror/Levi`s farbror spelade hockey.

Levi och farfar på hockeyn



uppstigna

Nu har jag och Levi klivit upp. Eller nu och nu, för två timmar sen. Jag har hunnit ta mig en dusch, också har vi ätit frulle båda två. Vi tänkte gå och handla lite, men det regnar visst ute så det får bli senare isånnafall. Levi har somnat i vagnen, så nu ska jag gå och fixa till mig lite tänkte jag.


Idag kommer Levi`s farfar, faster och farbror hit, jag tänkte pröva på att laga palt för första gången i mitt liv, vi får väl se hur det går. Hoppas att den går och äta iallafall, dom har ju beställt palt så då måste dem ju få det också, haha. Dom var föresten på ikea igår och då beställde jag lite saker med dem, så då får jag det idag, wihooooo


Jag och Levi igårkväll



med majskrok på näsan


snygg tröja va? :)


tråk-dag

Levi sov en timma längre än vanligt imorse, men då somnade han ju en timme senare igårkväll också så det säger sig ju självt, skönt tyckte jag iallafall. Vi har inte gjort mycket alls idag, lagade mat och plockade undan, sen gick vi och handlade litegrann i eftermiddags. När vi kom hem ringde Malin och frågade om hon fick komma förbi så vi har sett lite idol och så, hon har precis farit hem. Levi somnade för en timma sen, och nu ska jag strax gå och lägga mig för jag är toktrött.




Vill ni se något roligt?

Det gick verkligen inte att få en bild när Malin tittade!! Tillslut frågade hon om man inte kan stänga av blixten :) Jag har föresten inte frågat henne om jag fick lägga ut domhär bilderna så vi får se vad damen säger när hon ser detta! :)



älskling


Då var dagen över

Sådärja, nu ska jag snart gå och lägga mig. Vi var som sagt och fikade hos Stina idag, gott gott. Linda följde med mig hem så jag skulle slippa gå själv, så vi lagade lite mat hemma hos oss. Annars har vi inte gjort så mycket idag. Levi ligger i sin säng nu, han vill verkligen inte somna, och jag har ingen aning om varför han håller på på nätterna. Han är jättesvår att söva även på dagarna, och på natten vaknar han som sagt flera gånger. Jag hoppas att det går över snart, är ju svårt att veta också varför han inte vill sova, om han är rädd, eller om han har ont eller vad det nu kan vara..

Malin, Harry och Jag hemma hos Stina



stinas födelsedag!

Idag fyller stina år, så vi ska dit och gratta henne. Malin ska komma hit och äta frukost/lunch med mig och sen kommer Linda också och då ska vi traska iväg till Stina.

Levi har sovit jättedåligt inatt, åå vad jobbigt det var att vakna imorse, men vi låg kvar i sängen över en timma å drog oss. Jag hatar verkligen att stiga upp på mornarna om man nu inte har något speciellt att göra alltså. Förut var jag en riktig morgonmänniska men den tiden är nog tyvärr förbi. Jag känner också av ischias, precis som jag hade under dom 10 sista veckorna när jag var gravid, inte skönt med andra ord och jag fattar inte varför det kommer nu, hoppas det går över.


v.31



en bild


jobb och tacopaj

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, dumt nog, jag hade ju bestämt mig för att uppdatera minst en gång om dagen men jag har inte hunnit eller haft lust. Igår så var jag med mina killar hela dagen, förutom då jag for till komvux och gjorde ett engelska prov. På kvällen for jag och tränade, först aerobics och sen afro, men jag tror inte jag ska gå på nåt mera afro pass, jag har blivit less tror jag.

Idag har jag jobbat, en kort tur på källbogården. Det var roligt att träffa alla, som alltid, och alla go-gamlen. Jag tog på mig en till tur lite senare den här månaden, en heldag. Alltid bra med lite extra pengar. Efter jobbet gick vi ut, jag, Levi och Nasti. Efter att jag hade varit på gallerian gick jag ner till HM, kollade runt lite och när jag kom ut därifrån funderade jag vars jag skulle gå vidare, och då tänkte jag "men vars är Nasti?" jååda nog hade jag glömt honom utanför gallerian, jag kände mig som världens sämsta matte!

Nu i kväll har jag gjort en tacopaj, sen så har Linda och Harry varit här och hälsat på. Dom for precis hem och Levi har lagt sig för kvällen, och det ska jag snart också göra.


Buspojken idag



jag älskar dig

Det finns ingen större mening med livet





god natt

Nu har jag varit och tränat, hade ingen energi alls så det gick inte så bra. Jag har iallafall precis druckit min gainomax och nu ska jag och Chris lägga oss i sängen och titta på CSI. Sov gott allihopa!

dålig dag

Jag har en jättedålig dag idag, vet egentligen inte varför men jag känner mig helt nere. Levi har sovit jättedåligt inatt, kanske därför, också känner jag att plugget inte alls går som det borde, jag måste verkligen skärpa mig.

Imorse steg vi upp och åkte ut till Chris moster Linda. Min syster åkte väg med en kompis till dem som skulle köra till stockholm. Jag och Chris stannade kvar ett tag efter att din farit och drack lite kaffe, Levi låg på golvet och lekte, otroligt att han kan vara så nöjd med tanke på hur dåligt han sover.

Sen åkte vi in till stan, tvättade bilen och handlade lite. Nu på eftermiddagen har vi bara sett film och tagit det lungt, jag har pluggat litegrann också. Levi sitter i sin stol och leker och vi ska väl sätta igång å laga nå mat. Jag ska iväg och träna ikväll, aerobics blir det.

Dom ringde från jobbet idag och frågade om jag vill jobba en kort tur på onsdag, och jag tackade ja. Egentligen har jag inte tid men jag känner att det kan vara skönt att göra något annat en dag, sen är det ju alltid bra med lite extra pengar.

Lördag och söndag

Gårdagen började med att min lillebror Anton kom hit, och sen kom även Anna, Henke och Oskar. Vi åkte till nimbys värld och lekte där, jätteroligt men jag tycker endå att Leos lekland i Luleå är bättre. Barnen var då helt svettiga när vi åkte därifrån. Vi åkte och handlade lite till maten, också chips och godis då, vi hade säkert 2 kilo godis och allt är slut nu. Vi åt iallafall finmiddag och sen mös vi på här hemma hela kvällen. Allihopa sov över hos oss också.





Anna, Henke och Oskar åkte hem till luleå imorse, men lillebror Anton stannade kvar en stund med mig och vi spelade xbox, ett bilspel och jag blev helt besatt, så nu har jag hittat en ny hobby. Annars så har jag och Levi spenderat dagen med att städa hela lägenheten och tvätta. Jag var så dum som inte lyssnade på Chris när han sa att jag inte skulle ge Nasti mera älgkött, lillnatte har haft rännskita hela dagen så nu har jag då lärt mig en läxa.

Mys imorse




Nu ikväll är min syster Sara från stockholm här. Just nu håller hon på att klippa Chris, och sen är det min tur. Att gå till frisören nu kostar ju typ 400 kronor så vi får passa på medans hon är här. Levi ligger och sover så sött. Och nu ska jag vara social.