händelserikt

Inte blev det av någon handling inte, telefonen ringde och några älvsbytjejer ville komma förbi och hälsa på. Alltid lika roligt tycker jag, tråkigare var det när dom for. Levi fick finfina presenter. Han har vandrat runt bland tjejerna som har gullat med honom och inte misstyckte han inte, en riktig tjejtjusare.

Bamsebody från Hilda, Bilbody och äta-set från Lina




Nu har vi varit ute med kåggan och gått hela kvällen, vandrat omkring på fårön och på djupviken, jag känner mig sådär härligt utmattad i kroppen, det känns att man rört på sig. Levi har varit så snäll i vagnen, bara legat och tittat omkring, inge grin och gnäll där inte, snäll-snutt. Vi har även spenderat tid hos kåggans svärmor, som känner min mamma och Chris mamma, kom det fram. Världen är allt liten.

Sötsnutt, Kåggan, Nasti hittade en kompis





Nu har vi alltså kommit hem, blev en sen kväll för snutten. Så fort Levi såg Chris började han prata på och le en massa. Så Chris har suttit brevid snuttens säng och pratat med honom. Mina favvokillar.


Älsklingar 




Har ni märkt vad härligt det är ute? Jag älskar verkligen hösten/sensommaren. När det börjar bli mörkare ute, gatlamporna tänds och det är endå lagomt varmt, man behöver inte klä sig allt för mycket. Så härligt, jag verkligen njuter, bästa årstiden!


Jag har lite huvudvärk så nu ska jag nog pallra mig i sängen snart. Hoppas alla har en bra fredagkväll.
Godnatt!

Kommentarer
Från: FREIJAS MAMMA [TÄVLING!] - Caroline.

Hösten är den härligaste årstiden : ) Fram med värmeljus och mysiga koftor.

2008-08-16 @ 09:12:09
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Från: malin

I oktober:)

2008-08-16 @ 10:29:03
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Från: malin

Nupps, men kanske skall fråga på tisdag... tror på kille:)

2008-08-16 @ 10:55:04
URL: http://malinsmix.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback