Såg ni insider igår?

det var så hemskt att jag hade svårt att sova efter det! Det handlade om folk som hade sex med djur, i det här programmet var det hästar och höns. En häst var så illa tilltygad, hade fått in ett vasst föremål bakifrån och var alldeles traisg på insidan så hästen var tvungen att avlivas. När polisen gjorde utredningen så hittade dem sperma från en 42 åring på en låda som stod i boxen, fattar ni så sjukt? Hans förklaring var att någon stulit papprena som han använt för att torka bort sin sperma när han onanerat, och planterat ut det som bevis, han hade även spån från hästens box i byxfickan.


Det handlade också om en kvinna som förlorade sin hund för att en gammal väninna ville jävlas med henne, vänninan hade anmält henne till polisen som kom mitt i natten och hämtade hunden som beslagstogs. Kvinnan fick rätt till sin hund i domstol, och betalade 100 000 kronor i rättegångskostnader, men hunden var redan såld vidare och hon får aldrig mera träffa den, fattar ni? HUNDRATUSEN, hon måste verkligen älska sin hund och den nya ägaren lät henne inte ens se hunden.






Kommentarer
Från: Johanna

Det är så sjukt sånt där! Förstår inte hur dom kan göra det, dom måste ju ha en skruv lös!

2008-11-13 @ 21:22:26
URL: http://mammaundertjugo.blogg.se/
Från: Lovisa

de var inte frälle när man såg programmet. man mådde illa utav det och ändå satt man där och såg hela programmet! Stackars kvinna alltså! själv skulle man nog vara förbannad om nått sånt skulle hända en själv.

2008-11-13 @ 21:39:22
URL: http://lovisasandman.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback