slutjobbat för denna vecka

Då var jag hemma igen. Jag fick lov att promenera hem idag eftersom att mina killar har farit till Älvsbyn, men det gick fort att gå hem också var det ganska skönt. Killarna har inte kommit hem än men jag tycker det är ganska skönt att vara själv ett tag speciellt efter en hel dag med jobb..

Såå, idag var det första advent men det har inte jag märkt av så mycket.. Skyltsöndag var ju  under tiden som jag jobbade så den missade jag, förutom när jag gick hem genom stan fast då höll dem ju på att plocka bort alla stånden och så.

just nu håller jag på att steka min andra hamburgare, jag var tokhungrig. Fast det är inte så konstigt för man är igång i princip hela tiden på jobbet, dessutom så tar jag alltid trapporna istället för hissen, smygmotionist som jag är haha.

I

Kommentarer
Från: evapeva

Du är så duktig du med jobb å allt:) hoppas det går bra på källbo å du får SÅÅÅÅ gärna hälsa alla från mig:) saknar verkligen alla arbetskompisar där, det är ett fint gäng! Vet inte om jag sagt det men sidan är supertjusig juh:) Kramar på er

2008-11-30 @ 17:09:17



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback