hemmadag

Idag har vi inte gjort så mycket speciellt, förutom att jag fick för mig att köket skulle målas om, så jag och Elin har gjort det. Vi målade ett varv nu så det kommer bli att måla imorgon också, men köket är ju ganska litet så det går fort. Annars har jag väl inte direkt något att informera er om.. Jag har tvättat som vanligt också har jag lagat mat, som vanligt. Snutten har varit med pappa för det mesta.

Nu har Levi somnat, tidigare ikväll än igårkväll, kan säga att han har varit gode trött nu på kvällen eftersom han la sig så sent igår. Nu ska vi väl sätta oss och se en film eller nå. Ha en bra lördagkväll!


Jag och Levi




Kommentarer
Från: Lovisa

Roligt med lite ny färg i köket :) själv ska man börja ta tag i barnrummet och jag gruvar mig nästan :P haha! Känns som att det är så långt borta att bli klart, men det måste ju bli klart innan bebisen kommer :)

2008-10-25 @ 20:53:24
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Från: Lovisa

Den är beställd från annaaxel.se tror den heter Focus. Billigare än märkes vagnarna. :) är då jätte nöjd med den

2008-10-25 @ 20:56:06
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Från: Lovisa

så länge den fungerar att skjutsa barnet i och att den är säker så är man nöjd :) jo vi ska måla det blir typ benvit och olivgrönt. Så de blir spännande att se resultat.

2008-10-25 @ 22:33:49
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Från: Lovisa

jo, den lär ju bli använd en hel del. vi betalade 3045 med frakt och då kom den till vistträsk. Så jag tycker inte att det var så farligt och dessutom så är det en duovagn, med sitt del också :) bebis är beräknad den 28 december.. stackars barn, men så är det. :) så jag hoppas jag får gå över till Januari.

2008-10-26 @ 09:35:33
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Från: Lovisa

jo det spelar ju ingen roll, och bara bebisen tycker om att åka/ligga i vagnen så är ju det bra :) vars hittade ni eran? haha! men det är mest för barnets skull man vill gå över tiden. och skulle den nu komma i slutet av december så får den mer än gärna göra det. börjar bli lite smått less att vara tjock och klumpig. :P

2008-10-26 @ 19:57:45
URL: http://lovisasandman.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback