Rullsnutt

Igår hände inte mycket. For och åt pizza i öjebyn med Chris moster Linda och hennes Jonny, jag säger då det än en gång, eljest pizzeria i öjebyn har supergott! MMMMMMMMMM. Annars gjorde vi inte mycket alls, jag såg flera desperate housewifes avsnitt, har saknat den serien hur mycket som helst, känns som om dom haft uppehåll i en evighet. Sen åt jag strips på kvällen också, en riktig tjockis dag.


Kvällsmys




Idag har vi inte hunnit göra så mycket ännu, jag och snutten. Levi sover just nu och när han vaknar tänkte jag att vi ska gå ut. Linda och Harry kommer hit snart tror jag , så då ska vi gå in till stan och möta upp kåggan. Tänkte eventuellt laga någon god middag till mig och Chris så nu ska jag leta upp nåt bra recept.

Morgonsnutt




Levi har föresten börjat snurra som en tok nu. Från rygg till mage och mage till rygg, fort går det också. Sen har han ju börjat masa, fast än så länge bara runt i en ring, också lite bakåt. Det är så sjukt roligt att se alla framsteg, det händer så himla mycket varenda dag nu.

Kommentarer
Från: Johanna

Han tror han är cool ja :P

2008-10-20 @ 14:02:21
URL: http://johanyjohansson.blogg.se/
Från: Jenny

Desperate Houswifes är så sjukt bra ! :) väntar in lite avsnitt, sen blir de DH - maraton ;)

2008-10-20 @ 15:17:13
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Från: Karin

Han har ju exakt samma min på bild tre som chris alltid har på bilder! haha så roligt att se! ha de bäst!!

2008-10-20 @ 17:20:10
Från: Elin

Han har blitte så lååång :) sötälskling! Får träffa han i helgen, Farbror seb ska komma bara för att träffa han sa han idag på tlf.

2008-10-21 @ 22:57:10
URL: http://foretjugo.blogg.se/
Från: Emmeli

Söt kille du har!

2008-10-22 @ 20:44:20
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback