fotokurs?

Jag funderar över om jag ska gå en fotokurs på Ltu.. Den var på 7,5 poäng och bara 25% studietakt, skulle ju inte alls bli några problem tidsmässigt känns det som.. vad tycks?



update:

Fotokursen passar nog inte mig :P

Kommentarer
Från: Anna

Om det är digitalfoto-kursen du menar så är det en väldigt lätt kurs. Men det den är rolig!

2009-12-10 @ 14:04:34
URL: http://annaenkvist.blogspot.com
Från: Anna

Alltså, om man kan allt med bländare och slutartid så lär man sig egentligen inte så himla mycket mer. Kursen är egentligen till för nybörjare, där man går igenom allt från allra första början. Typ hur en kamera ser ut och hur man gör för att ta kort ;> Det som jag lärde mig, som jag tyckte var vettigt, var lite redigeringsgrejer i Photoshop och hur man ska göra när man ska fota med extern blixt. Annars var det bara basic-grejer. Om man behöver få ihop extra poäng är det här en bra kurs eftersom den är väldigt lätt och inte tar upp så mycket tid, men om man vill lära sig nya grejer så är den inte så bra. Och du har ju fotat en del så jag tror att du kan det mesta redan :]

2009-12-10 @ 14:34:08
URL: http://annaenkvist.blogspot.com
Från: Anna

Då tycker jag att du skippar den eller ser om det finns någon annan mer djupgående fotokurs.



Ja! Köp absolut en extern blixt! Det är hur bra som helst att ha en sådan och dom är absolut inte svåra att förstå sig på. Och så blir bilderna så himla fina när man kan ställa in blixten på lättare "sken" så att dom bara mjukar upp ljuset istället för att använda mördarblixten som är inbyggd i kameran.

2009-12-10 @ 14:56:06
URL: http://annaenkvist.blogspot.com
Från: Anna

Ja, kamerablixtrar är helt värdelösa. Dom bara förstör bilderna!



Teleobjektiv bra. Men det kanske du redan har? Sedan finns det ju en massa filter som man kan skruva fast på objektiven, typ sepiafilter som gör att bilderna får den där gammaldags bruna tonen.

Det finns så mycket bra och roligt man kan köpa till en kamera!



2009-12-10 @ 15:11:34
URL: http://annaenkvist.blogspot.com
Från: Anna

Åh, vad bra att det fanns med så stor bländare. Det skulle jag också vilja ha!



Jag har det bara bra nu när det har slutat att strula sig med jobb. Och så längtar jag hem lite så här i jultider, så det ska bli riktigt skönt att komma hem till norrland nästa lördag! Jag hoppas på att det kommer snöa massor till dess för här är det bara plusgrader och regn..

Hur är det med dig?

2009-12-10 @ 17:38:53
URL: http://annaenkvist.blogspot.com
Från: Anna

Jag lever och frodas i Eskilstuna av alla ställen! Flyttade hit efter att jag hade tagit min examen i somras, min pojkvän kommer här ifrån.

Så här jobbar jag på ett städbolag och H&M-lagret, men jag försöker komma in på Sveriges Radio här i stan :]

2009-12-10 @ 19:31:54
URL: http://annaenkvist.blogspot.com



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback