älskade barn!

Levi vaknade inatt och tokskrek, gissa om han var nå varm? kokhet!! Han fick alvedon och näsdroppar också somnade han om. Chris gick upp med snuttis på morgonen så att jag fick sova en stund extra eftersom att jag varit vaken på natten. När jag låg i sängen hörde jag hur Levi gnällde och gnällde.. Han har legat på soffan hela förmiddagen, och sen efter lunch var pojken helt utslagen, han orkarde knappt gny.. Jag for till apoteket och köpte lite nödvändigheter, och apotekaren tyckte vi skulle prata med en läkare. Sen när jag gick ut från apoteket ringer Chris och säger att Levi har över 40 grader i feber, PANIK!!

Så jag ringde Linda som kom och hämtade oss och skjutsade oss till sjukan så dom fick titta på Levi. Han hade fått utslag över hela kroppen och andades häftigt så dom tog prover och gav honom alvedon och så. Tack och lov så var det ingen fara med lillsnutten! Och tack underbara underbara Linda för att du ställer upp i vått och torrt!! vad hade jag gjort utan dig?!


Levi var piggare när vi kom hem från sjukan, så han har tillochmed orkat sitta på golvet och leka. Nu har han däremot slocknat på soffan, helt utslagen. Egentligen borde han sova i sin säng nu men man kan ju få lite specialbehandling när man är en sjukis ;)



1.Snutten fick fil till lunch
2 och 3. Kvällsmys i soffan

Kommentarer
Från: eva

Oj stackaren!! Sån tur att det inte var någon fara. Söt dress han har förresten:)

2009-01-22 @ 20:55:02
Från: Linda

varsågod älskade du! jag ställer upp så länge jag bara kan! <3

2009-01-22 @ 21:06:30
URL: http://lindta.blogg.se/
Från: Johanna ♥

Hoppas han kryar på sig

2009-01-22 @ 21:09:13
URL: http://johanyjohansson.blogg.se/
Från: Johanna ♥

<3. Jag har torkat upp det nu :P

2009-01-22 @ 21:36:15
URL: http://johanyjohansson.blogg.se/
Från: Elin

Men lillplutten! Huvva, så jobbigt för han. Det syns att han inte mår prima:/ Hoppas det blir bättre inom kort!

2009-01-22 @ 22:36:13
URL: http://foretjugo.blogg.se/
Från: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Stackars liten, de låter inte alls roligt de där. Hoppas han blir frisk nu fort! Att man själv är sjuk kan man ju leva med men när barnen är det så känner man sig så maktlös.

2009-01-23 @ 09:43:14
URL: http://freijasmamma.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback