helgen

Det har varit dålig uppdatering här, men jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn. iallfall så;

I fredags kom Elin och Johanna hit för att stanna över helgen. Vi fick besök av min pappa som grattade mig i förskott, så vi satt och surrade rätt länge och drack kaffe. Sen var det middagsdags så jag lagade mat åt oss tjejer. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde under dagen men sen anlände iallafall Seb och Benny, Chris lillebror och hans pappa. Vi såg tv och umgicks allihopa. Senare på kvällen när Levi somnat och så så spelade vi poker, med pengar tillåme.. Jag vann inte, fast det var inte oväntat. Killarna for iallafall ut på krogen och vi tjejer var hemma och satt och surrade innan vi gick och la oss.


Benny och Elin, Seb, Johanna



Lördag var det ganska jobbigt att gå upp med Levi eftersom att jag var uppe så länge på natten, men det gick iallafall. När alla vaknat och ätit mat och så så gick vi brudar ut på stan på lite shopping, Johanna ska ha all cred för hur mycket hon orkar trots att hon är höggravid och är beräknad imorgon. Jag hade gnällt hur mycket som helst!! Träffade iallafall min syster i stan så vi gick med henne också, och jag köpte en present till hennes ettåriga lillebror, t-shirtar och mockasiner. Väl hemma igen så gjorde vi oss iordning och for och åt pizza, haha det syntes vars vi suttit för det låg fullt med rån under bordet där vi suttit, Levi hade ju smaskat i sig. Vi for iallafall hem och gjorde liten pojke redo för sängen, kvällsbad och välling och så, och sen gick jag och la mig strax efter Levi för jag var så himla trött.




Söndag, min födelsedag
, så klev jag och Johanna upp med Levi och åt frukost och så, myspys. Jag fick min present av tjejerna, ett presentkort på gina, tack tack. När tjejerna for hem kom min mamma och hälsade på, och av dom fick jag en sodastream, som jag önskat mig. Linda och Jonny, Chris moster och hennes karl, kom och hämtade Levi för att dom ville låna honom. Så jag och mamma satte oss i tystheten och såg på tv. Chris kom hem efter ett tag med en present till mig, ett bluetooth headset, jag pratar ju ganska mycket i telefon hehe. Sen kom Linda och Jonny hem med Levi så då passade vi på att beställa pizza och äta. Resten av kvällen spenderade jag tillsammans med Chris, ensamma. Såg tv och bara myste, åt lite glass å tårta, mums.


Måndag, idag då.. Vi klev upp och for på BVC, jag och Levi. Nu väger "lilla" Levi 9340 gram och är 70 cm lång. Inte illa pinkat. Snuttis somnade i vagnen påväg hem och sov i hela 1½ timma, inte likt honom men barn sover bäst ute, har jag och Linda konstaterat. Linda kom iallafall och hämtade mig och skjutsade mig till Öjebyn för att hämta bilen som vi haft inlämnad, men verkstan var lunchstängt. Linda släppte av mig hemma och hämtade upp mig, Chris och Levi igen efter en halvtimma. Efter många om och men visade det sig att han inte lämnat in bilen på mekonomen i öjebyn, som jag trodde, utan på mekonomen i piteå.. Hahah tur att dom var på lunch när Linda skjutsade dit mig först-gången, hade ju varit lite skämmigt om jag kom in dit och frågade efter bilen, bombsäker att vi lämnat in den där och dom säger att dom inte har den.. Iallafall så hämtade vi ut bilen, så nu är det nya dämpare på den, också åkte vi och handlade lite. Hem igen, laga mat och sen har vi slöat hela dagen. Chris är sjuk och bara sover och sover och jag hoppas att inte jag åker på nå.. Men tydligen så får anhöriga ta ut VAB och det är ju bra, för jag tror inte jag skulle palla ta hand om Levi medans jag är sjuk, gjorde det en gång i höstas och det var tungt, och då var han ju inte ens hälften så aktiv som han är nu.

Levi har precit fått sitt kvällsbad, och när jag skulle hämta en pyjamas åt honom så såg jag att det inte fanns några rena kvar, alla är i tvätten.. Jag tog iallafall på honom en sånhär gratisbody som vi fått från natusan, och sen så är det ganska inte kallt men kyligt i Levis rum, så han brukar få sova med sockar för annars är han iskall när man tar upp honom på mornarna, men oftast så sparkar han av sig strumporna så ikväll har jag tagit på honom ett par av mina strumpor och dragit upp dem ändå upp på låren, så då får vi se om han har dem på sig imorgon.




Nåja, helgen har minst sagt varit händelserik, bra mycket mer händelserik än vad som framgår här på bloggen men man kan ju inte skriva vadsomhelst här och sen försöker jag vara noga med att inte lämna ut andra, vem som helst kan ju trots allt läsa. Nu ska jag rasta hunden och sen lägga mig brevid min sjuka älskling och titta på tv.


Föresten så TACK för alla grattis sms, samtal och allt, jag har fått tokfina presenter också!!

Kommentarer
Från: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Om du hade sagt tidigare kunde du ha fått min bluetooth headset gratis... den ligger bara här hemma och skräpar i förpackningen. Har aldrig använt den. Låter som du haft en toppen helg! : )

2009-01-19 @ 20:15:27
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Från: Johanna ♥

Då kommer vi imorgon :)

2009-01-20 @ 12:26:53
URL: http://johanyjohansson.blogg.se/
Från: Käjv

Så himla snygg han va i dina strumpor! haha sötungen där! krama han från mig!

2009-01-20 @ 18:38:37
Från: Elin

jäkla söta bebis alltså, jag kan äta upp han;)

Tack för en underbar helg vännen! Du är guld värd.

2009-01-20 @ 21:51:40
URL: http://foretjugo.blogg.se/
Från: eva

men har du fyllt år!?:) Tusen grattiskramar!

2009-01-21 @ 23:18:34



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback