Måndag 5 januari

Jag väckte Levi klockan 8 imorse, vi åt frulle och sen gick jag och väckte Chris så att jag fick gå och lägga mig. När jag vaknade nästa gång så gick Chris och la sig igen, haha. Jag och Levi satte igång och städade hela lägenheten, välbehövligt kan jag lova!! Vi väckte Chris sen och satte igång med middag, hamburgare blev det. Sen kom min mamma hit med lillebrors guitar hero som jag fått låna, så det har jag spelat i eftermiddags när karlarna tog en powenap på soffan.

För en gångs skull var det ju inte svinkallt ute så vi tog en promenad till kvantum och köpte kaffe och filter, det går som smör i solsken hemma hos oss. Levi satt mest bara och jollrade i vagnen, sötnöt. Nu ikväll har jag badat Levi, han smakade på badskummet, undrar om det var gott.. Han var så trött så han satt i badet och gnuggade ögonen för fullt. Sen var det bara hopp i säng för lilleman.

Jag misstänker att Levi hamnat i 8-månaders krisen. Vänder man ryggen till eller försvinner i en sekund så börjar han storgråta. Också gnäller han mamamamamama, och växlar mellan mämämämäää..



Kommentarer
Från: Madde

Sötunge ;)

2009-01-05 @ 23:43:06
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Linda

näe, inte än. men nu har han smått börjat med att från sittande ställa sig på alla fyra - men hanmar oftast direkt på magen :P men så har ju levi gjort hur länge som helst =))

2009-01-06 @ 14:54:22
URL: http://lindta.blogg.se/
Från: Anna

Vilken snygging... Hoppas ni har haft en bra jul och nyår

2009-01-06 @ 15:41:27
URL: http://busanna.blogg.se/
Från: annica

Haha Aww va söt :D

2009-01-06 @ 18:59:09
URL: http://annecca.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback