Skellefteå och jogging!

Imorse steg vi upp tidigt och åkte till skellefteå.. Jag steg upp halv åtta, riktigt jobbigt när man är van att sova längre men jag vet att jag inte ska klaga! Iallafall så var vi på jakt efter nått att ha på oss på brölloppet som vi ska på i juni. Chris hittade till sig själv, bara skor som fattas där. Jag hittade en söt klänning på bik bok, så jag la undan den, ska se vad jag hittar här i piteå imorgon och om jag inte hittar något bättre får E åka och köpa bikbok-klänningen.

Den som fått mest idag är Levi, och det behövs. Lite mer sommarkläder å så. Stora killen har ju växt massor så nu är det 86 som gäller. Jag köpte Dove`s brun utan sol så jag tänkte smörja in mig ikväll, fint att vara lite sommarbrun.


Nu ikväll har jag varit ute och joggat, Chris och Levi cyklade brevid. Jag har verkligen underskattat min kondition, det gick så himla bra och det hade jag verkligen inte väntat mig. Andra joggingturen hitills i år och fler ska det förhoppningsvis bli! Men jag känner redan av vaderna, nästan så att man känner hur dem drar ihop sig. Tänk om man kunde slippa träningsvärken, fast det är endå lite skönt att känna att man gjort något.

Nåja, nu ska lillen strax lägga sig, ska gå och säga godnatt till honom.

Kommentarer
Från: Sofie

Det kan jag ju inte säga häär ju, då kanske nån snor den för mig :> Men det är en trea. hur mysig som helst! Jag vill ha jag vill ha! Ordna det NU åt mig Lollo!! :) Kom till älvsbyn och jogga med mig istället, så jag har nån att springa med :) Alla är så lata ju!

2009-05-18 @ 21:12:41
URL: http://sofieri.blogg.se/
Från: Sofie

Det är ju bara du bär Levi samtidigt, är du klen eller? ;P Nuu är jag ledig tisdag, onsdag, torsdag. Men man vet ju aldrig va som händer :)

2009-05-19 @ 09:50:46
URL: http://sofieri.blogg.se/
Från: Johanna ♥

Hade så gärna kommit förbi, men jag har så fullt upp hela tiden! Men någon dag, då ska jag komma : )

2009-05-19 @ 10:07:40
URL: http://johanyjohansson.blogg.se/
Från: Sofie

A jo, det hade jag kunnat göra, men jag tror du behöver träningen mer än jag ;) Inte förrän på mååååååååååndag.. :(

2009-05-19 @ 11:09:54
URL: http://sofieri.blogg.se/
Från: Madeléne

Du är utmanad!

2009-05-19 @ 14:33:51
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Nemi79

Hurtiga du...

Ingen aning om det där med spotify...det är ante som stoppat det i min dator. Jag bara klickar på en ikon och poff där är det... Nästa vecka är vi nog hemma hos mig. Då kanske vi kan ses. Kram

2009-05-19 @ 18:50:05
URL: http://nemisjuttionio.blogg.se/
Från: Kg

Hurtiga Lollo, du ær alltid så duktig!

2009-05-20 @ 10:08:12



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback