mvc och pott-träning

Nu har jag varit på mvc för andra gången också. Tydligen så har dom börjat rekomendera en järntablett varannan dag från v.20, och jag som redan för nån vecka sen börjat äta en om dagen för att jag kände mig så trött, men det skulle jag tydligen fortsätta med för mitt järnvärde var inte sådär jättebra. Fick lyssna på hjärtljuden iallafall och dom låg på 152 slag/min. Lillhjärtat sparkade som en tok och det syntes tydligt på magen.

Jag lämnade Levi på dagis strax innan jag for på mvc, och det var inte roligt.. Han grät inte när jag gick men det var inte långt ifrån, han såg så himla ledsen ut och kämpade verkligen för att hålla tillbaka tårarna, gissa om det gjorde ont i mammahjärtat att se.

Han är iallafall så himla duktig, jag måste få skryta över min lilla kille, han har inte pinkat i blöjan på flera dagar nu, INTE ENS INATT? Blöjan var helt torr imorse. Bortsett från en bajskorv i Nastis korg igår så har Levi alltså varit "blöjfri", så nu har dom fått klartecken på dagis också om att börja pott-träna. Känns som att det går så himla fort men vi tjatar ju inte på honom utan frågar bara om han vill gå på pottan, och vill han så vill han, vilket han oftast vill de gånger han är pinknödig. Sen så känns det dumt att han ska pinka i blöjan på dagis och gå på pottan hemma, blir ju att ta ett steg tillbaka men han får iallafall ha blöja på sig utifall att. Men nu måste jag bege mig ut på stan någon dag och köpa små kallingar till våran stora kille :)

Kommentarer
Från: Evelina - Blivande mamma ♥

Precis.. Hon lät väldigt osäker när vi frågade kön också. Så man får helt enkelt se. Lika bra båda två :) Den 6 Juni är det beräknat. Och ni den 1 Juli va? Gick du över något med Levi?

2010-02-11 @ 11:06:58
URL: http://loon.blogg.se/
Från: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Så himla duktig kille, önskar att de gick lika lätt med våran dam men jag tror att det har lite att göra med att lillebror har blöja också. Hon vill också vara liten imellan åt. För när jag frågar om vi ska gå på pottan säger hon nä Loke har blöja, Freija också.

2010-02-11 @ 11:39:45
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Från: Madeléne

Stooora killen ;) Vad roligt att allt såg bra ut, jag hade också ganska dåligt järnvärde så jag ska börja med två om dagen fram tills bebis är född.. Mitt lilla grishjärta låg mellan 138 slag/min, så h*n sov nog :)

2010-02-11 @ 11:43:48
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Jo vi har också en sån där fiffig toasits men utan stege då ; ) Där kan hon faktiskt sitta ibland. Så sitter vi och sjunger och väntar på jackpot i toan men aldrig att vi får nån, men som sagt ingen stress eller press här inte.

2010-02-11 @ 11:54:48
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Från: Madeléne

Så då kanske jag får en pojke då :) Eftersom att jag ligger där emellan! Åh, jag hoppas ni får en flicka :)

2010-02-11 @ 12:21:09
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Madeléne

Jag tror det är himla olika.. och jag håller ju inte direkt på något speciellt kön, utan det får komma vad det vill :) Jag tror inte alls på det där att man kan se på magen, för jag har hört många som säger att dom kan se och sedan så har dom gissat på pojkmagar och ut kommer det flickor :)

2010-02-11 @ 13:17:01
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Stina och Eric

Vilken duktig kille Levi är :) Och roligt med ultraljudet också för den delen, men tog ni reda på könet eller syntes det inte? Och va bra att allt såg bra ut :)

2010-02-11 @ 14:46:44
URL: http://stinarisberg.blogg.se/
Från: Evelina - Blivande mamma ♥

Ja då är de lätt hänt att vi möts på bb ;) Huvva då. Jobbigt att gå och må dåligt när de är en sån lång väntan. Gör ju inte saken bättre. Men hur mår du nu då, mått nå illa eller något sånt?

2010-02-11 @ 17:42:21
URL: http://loon.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback