tisdag

Hallåå. Sitter hemma i soffan och pluggar, duktig som man är. Vi har helsikes mycket i skolan nu jämfört med tidigare men det är däremot roligare uppgifter nu så det är roligare endå.

Levi är på dagis nu, ska hämta honom om ett tag. lillkillen fortsätter att prata och idag sa han ordet OST, ostälskare som han är.  Andra ord som kommit de senaste dagarna är äpple (bjäpbjä typ), bok, mummu (mormor) och stor. Säkert fler men dem kommer jag förstås inte på nu.

Igår var Linda här med barnen och visade upp sin P&T vagn, tror nog att det blir en sån iallafall, kan inte hitta något bättre alternativ och den verkar så himla smidig, ska dock inte köpa någon ny vagn förens det närmar sig eftersom att vi redan har en vagn som fungerar utmärkt även om han börjar bli lite för lång för den. Snacka om en vagn som var värd pengarna!! Helt underbar vagn, vet inte om jag någonsin kommer klara att göra mig av med den, hehe :)

Jag känner mig seg i kroppen men är ändå så sjuuukt träningssugen. Var på aerobics i söndags och har lite träningsvärk sen dess, men jag for trots det på step igår för det är så himla roligt. Det blir nog kanske ett pass i gymmet sen endå, den som lever får se. Nåja back to plugg.




Kommentarer
Från: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Gud vilken fin bild. Era ögon verkligen lyser. Så PT vagnen var bra?

2010-02-23 @ 15:42:08
URL: http://freijasmamma.blogg.se/freijaochloke
Från: Elin

Oj vilken färg skillnad på era ögon!:) Verkligen GRÖN&BLÅ!

2010-02-23 @ 19:46:27
URL: http://foretjugo.blogg.se/
Från: Linda

det vill jag inte heller, vill ju ha långt hår =P

2010-02-24 @ 09:49:22
URL: http://lindta.blogg.se/
Från: Sofie

okej men om jag tackar nej, tappar jag inte platsen då? typ att man hamnar längst bak i listan igen. Har jag hört men vet inte säkert om de stämmer.

2010-02-24 @ 11:33:58
URL: http://sofiea85.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback