Vatten vatten bara vanligt vatten

Jag är så sjukt trött idag, jobbigt jobbigt. Gav mig iallafall iväg på ett aerobics pass som var 30 minuter, lagomt och bra även om jag börjar känna att det är tungt att träna. Funderar över om jag ska "frysa" mitt korpen kort snart.

Fredagens glamorösa middag blev hamburgare och strips, varken jag eller Chris orkade stå och laga nån mer avancerad rätt än så. Nu har jag och Levi just duschat och badat, Levi har skvätt vatten över hela toan, han är verkligen inne i en lekamedvatten-period just nu, men det är väl typiskt barn :)


Nu börjar snart CSI och då vet ni vem som sitter bänkad framför tv:n ;) Idag har Chris tillochmed lovat att offra sig och kolla med mig, får väl se hur det blir med det då, haha. Nåja, ha en bra fredagkväll!


Badpojken med russinfoten;


Kommentarer
Från: sandra

man kan inte vända styret på vagnen, man har ju dock den lilla mot sig. Kommer att ha kvar emmaljungavagnen jag har så man kan använda den när filip inte följer eller hellre vill gå. Vi var ju på Barnens Hus och filip fick provsitta så jat tyckte att han satt bäst i carenan som vi förhöppningsvis kan ha några år framöver=)



Den blir liten när man viker ihop den=)

2010-02-27 @ 07:04:03
URL: http://filipsmammas.blogg.se/
Från: Madeléne

Äh, förlossningen har jag inte tänkt på! :) Det var mest om det skulle kunna komma ut något istället för att behaga att stanna kvar i magen så länge ;)

2010-02-27 @ 17:37:27
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Madeléne

Jamen när man hittar en sådan där positiv artikel så blir man ju såå glad ;) Vilken bitter människa alltså, det är ju typ bara hon som säger att man inget kan göra, medans så många andra säger så mycket annat! Konstigt! :)

2010-02-28 @ 10:26:32
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Linda

okej =)

2010-02-28 @ 11:06:58
URL: http://lindta.blogg.se/
Från: Linda

asså, jåjå!! =P jag mår prima, hade supertrevligt igår =)

2010-02-28 @ 11:27:15
URL: http://lindta.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback