karusell

Jag är helt slut idag. Känner inte alls för att göra någonting så vi ställde in kvällens grillplaner så jag slipper tänka på det. Killarna har farit iväg och hälsat på Chris moster, och jag ligger i sängen och ska se lite tv och kanske sova en stund tänkte jag, skönt att vara själv en stund! En dag kvar till bf dessutom så det kanske är bäst att man passar på att vila medans man kan! :)

Igår var vi ute på havsbadet med min lillasyster Sarah. Vi gick en sväng på det lilla tivolit som dom har där och Levi fick åka två karuseller. Jag som trodde han skulle bli rädd och gråta blev motbevisad, han tyckte det var tokroligt trots att karusellen åkte upp i luften och allt. Han har nämligen inte ens vågat åka en såndär motorcykel som dom har inne på konsum som man stoppar en tia i, våran försiktiga lilla kille, men det verkar ha vänt och det är ju roligt. Han har ju även varit rädd för att gunga och hoppa studsmatta men det vågar han också göra numera.

Nä, nu blir det att titta lite på tv!



Sarah och Levi






Kommentarer
Från: Caroline.

Vilka underbara bilder! :) Duktiga du.

2010-06-30 @ 14:12:48
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Från: Sandra

Jo det är bäst att du vilar ordentligt nu, för imorgon kommer bebisen! :D Jag hoppas att du får en bra och smidig förlossning. Lycka till!!

2010-06-30 @ 16:24:04
URL: http://sandralaituri.blogg.se/
Från: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Åh, vad tiden går fort! Hoppas att bebis kommer imorgon :)

2010-06-30 @ 18:57:10
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Från: Elin

Å vilka fina bilder!!:)

2010-07-01 @ 16:40:30
URL: http://foretjugo.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback