bad och bibblan

Igår var vi och badade i varmvattenbadet i öjebyn, första gången som Levi badat i en pool. Det tog ett tag innan han vågade sig ner i vattnet, men tillslut ville han minsann också bada, lite synd dock att vi inte tagit oss iväg på ett badhus förens nu när han nästan är 2 år, men det får det bli ändring på. Efter badhuset for vi iväg till bibblan och lånade lite böcker till Levi, han tycker det är jättemysigt att läsa böcker så det är bäst man passar på!

Sen igårkväll kom Viggo hit, han har sovit här i natt. så Viggo och Levi lekte innan det var dags att göra sig iordning och gå å lägga sig, vilket tyvärr inte vart så länge men ändå en stund. Imorse tog dem båda två en sovmorgon och det var ju skönt, sen har dom lekt på här hemma innan Vickan och Linus kom hit. Det har dock varit lite jobbigt för Levi att låna ut leksaker, men sånt måste man ju också lära sig.

Nu får vi väl se vad som händer.. Vi har funderat hela dagen över vad vi ska hitta på men vi har visst fortfarande inte kommit fram till något så vi får väl se..

Kommentarer



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback