fredagkväll

Nu är det fredagkväll, härligt. idag har både jag och chris suttit hemma och plugga, Levi behövde dock inte vara på dagis så länge idag, inte för att han brukar vara nå överdrivet länge annars heller men. Han trivs iallafall så himla bra på dagis så på morgonen när han bråkar och inte vill klä sig räcker det med att man säger att "då blir det inget dagis för dig idag då", så blir det genast bråttom med att få på sig kläderna, just påklädningen har ju varit det värsta man gör på hela dagen annars.

Nu på eftermiddagen slipade vi iallafall väggen i köket som ni ser, och sen kom Linus, Vickan och Viggo hit och hjälpte oss med tapeten. Levi och Viggo lekte för fullt, huliganerna. Levi ser upp till viggo så himla mycket och ska göra precis som viggo gör, en liten härmapa minsann :)

Elin kom hit i eftermiddags också, men hon for ut på äventyr nu såhär på kvällskvisten så nu är jag och Chris ensamna. Jag tror jag ska lägga mig i sängen och se tv och kramas med karln min, jag har så sjuk foglossning i ryggen, börjar bli gode less vill jag lova men jag har iallafall fått tid hos en läkare nu så då får vi väl se om det går att göra något åt. Men det är väl nu krämporna som foglossning och ischias börjar på allvar, så var det iallafall när jag väntade Levi.. Dock så jobbade jag ju då på ett av piteås tyngsta boenden nästan heltid ändå tills jag var i v.30 , så det var ju inte konstigt att man hade krämpor då egentligen :P

Nåja, nog med klagoramsor, nu ska jag gå till sängen! Ha en bra kväll!

Kommentarer
Från: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Absolut måste bara få hem bordet först. Mamma har ju lånat det :)

2010-03-19 @ 23:32:49
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Från: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Har du försökt att han ska klä på sig själv? Freija har blivit super duktig. Jag säger till henne en kvart innan att hon ska klä på sig då är hon färdig när vi ska gå :) och det bästa är att hon tycker det är kul att klä på sig själv också.

2010-03-19 @ 23:34:58
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Från: Linda

lite roll spelar det ju.. inte så kul att få plats i svensbyn typ. sen vet vi ju inte om vi får hejn sålt... men vi måste ju som söka i öjebyn, sen byta om vi flyttar...

2010-03-20 @ 09:12:11
URL: http://lindta.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback