ny vecka

Då var det måndag igen, jag tycker veckorna går så sjukt fort. Helgen har iallafall varit supermysig. Lördagen spenderade vi på nimbys, oj vad Levi lekte. Dom hade ju nå uppträdande där också så han fick ju träffa nimby också vilket han fortfarande pratar om, "ninni" säger han. Dom sjöng och spelade och letade nån skatt, och levi shakade lös till musiken, sötplutt.

Igår var det ju så himla fint väder så då for vi till jävre och satt ute vid elden med Vickan, Viggo och Linus. Viggo och Levi ville ju åka skoter också, så jag och Viggo fick tolka på boben bakom skotern när Linus och Levi körde, superkul ju!! Inte ofta man gör sånt längre.

Kvällarna har varit väldigt lugna, jag orkar som inte vara igång både på dagen och kvällen längre, känner mig som en gammal tant i kroppen :P


Nu är Levi på dagis, skulle tippa på att han ligger och vilar. Jag ska göra klart en uppgift och sen traska iväg till Vickan så hämtar vi barnen samtidigt. Det blir nog att leka ute en stund innan middagen tror jag, är ju så himla fint väder ute idag, det blåser dock litegrann ute men det kan man ju leva med så länge det är sol.


Levi provar mössor. Bilderna är tagna i helgen.




Kommentarer
Från: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Så söt!

2010-03-22 @ 13:43:47
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Från: Cissi

Funderar på att ringa Sunderbyn och fråga...

2010-03-22 @ 15:31:39
URL: http://lillohman.blogg.se/
Från: Linda

Finis!

2010-03-22 @ 15:47:48
URL: http://lindta.blogg.se/
Från: Cissi

Jo, precis!!

2010-03-22 @ 16:22:18
URL: http://lillohman.blogg.se/
Från: Stina och Eric

SötLevi såklart! :)

2010-03-22 @ 18:48:56
URL: http://stinarisberg.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback