en uppdatering :)

Sjukt sämst jag är på att uppdatera som vanligt. Också kommer det en klunsch med bilder hipps vipps, det finns en ganska enkel förklaring på det som lyder som så att jag uppdaterar ofta med någon eller några bilder då jag tömt kameran. Men jag har funderat på att bättra mig faktiskt.. så kan man ju hoppas på att någon är intresserad av att läsa ;)

onsdag idag.. känns som om det borde vara åtminstone torsdag eller fredag bara för att denna vecka vart så körig. Vi hade kursintro i måndags så nu är jag inne på fjärde terminen och jag har inga kompletteringar eller någonting, känns bra, då kan man koncentrera sig på den nya kursen! Och nu ska ni få höra, vi har för första gången lämnat bort lillan, stort minsann! Vi hade faktiskt barnvakt tidigare till Levi än till Smilla, mycket tidigare dessutom. Detta skedde då alltså i tisdags när jag var på skolan, och det var snälla underbara Sara som skötte prinsessan!

Sen har vi även vart och badat, första gången som Smilla badar i en pool och gissa om hon älskade det!! När vi kom ner i vattnet så la hon bak huvudet mot min axel och fick ett fånigt leende på läpparna, hon verkligen stornjöt. Vi har tyvärr inte varit och badat så ofta med Levi så han är lite vattenrädd, men det har vi tänkt försöka jobba bort genom att åka och bada en gång i veckan nu. Sen i fredags när vi var och badade har han frågat varje dag om vi ska fara till badkaret, hehe ;)





Kommentarer
Från: Sofie

Sen 2008?! Och jag som tyckte jag hade blitt en gammal nucka.. ;P Jag ska lära dig allt om hur man klär sig detta årtiondet, lämna ponchon hemma bara, tanten ;)

2011-01-19 @ 22:52:11
URL: http://sofieri.blogg.se/
Från: Erika

Jag skulle vilja gå på babysim sen när det är läge för det - tror att det är asbra för de små så de får vänja sig vid vatten och inte vara rädd för det. :)



Jag saknar redan våran klass... :(

2011-01-19 @ 23:11:23
URL: http://erikasharmoni.blogspot.com
Från: Elin

Hahah jäkla söt unge han är Levi:) Åka till badkaret;P

2011-01-20 @ 08:25:58
URL: http://foretjugo.blogg.se/
Från: Elin

Dom har inte fått presenterna än, för de blev så mycket överraskningar när vi kom hem så Emil ska få de i födelsedags present av er istället:) Så får Wilma också något då! Dom ringer nog och tackar:)

2011-01-20 @ 08:28:09
URL: http://foretjugo.blogg.se/
Från: sara isacsson

ja de gick så bra, dessutom tyckte hon att sigge var störtfrään :P Vi syns senare idag!!

2011-01-20 @ 09:34:22
URL: http://saraisaksson.blogg.se/
Från: MLI - husägare och barnlängtan

vad är det du har för kamera nu då? :D

2011-01-20 @ 17:03:33
URL: http://idamli.blogg.se/
Från: madeléne

Jag vet, och jag minns så väl hur vi surrade om vad vi skulle ta oss till då han inte ville komma ut :) Det är så sjukt vad tiden går fort.. Tycker att det är dags för att vi ska träffas snart!

2011-01-23 @ 14:25:32
URL: http://annamadelenee.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback