helgen

I helgen har vi rantat runt som nå tokar. fredagen var vi och badade med barnen, lika uppskattat som förra gången och Levi såg ut som ett litet russin när han klev ur vattnet. Behöver jag säga att barnen sov gott sen?

Lördagen packade vi in oss i bilen och begav oss till Älvsbyn. Först mötte vi upp Levi`s farfar som ville låna honom, så Levi har sovit där natten som var. Efter att ha lämnat honom for vi en sväng hem till min farmor och fikade lite och gav lillan mat, för att sedan fara vidare till finfina Sofie och nisse för att hälsa på :)

Kvällen och natten spenderades hos Danne och Kajsa, god mat och dryck och underbart sällskap. Deras söta dotter Sally har pratat om "bäbisen" från det att vi kom, tills vi for. Bäbisen äter, bäbisen sover, bäbisen leker.. ja.. det har varit mycket om bäbisen, sötfian :)

Idag har vi hunnit vara hos Chris pappa för att hämta hem Levi, och Levi verkade då inte precis vantrivas om man säger så. nejdå han hade fått åka både skoter och fyrhjuling och göra en massa andra roliga saker.

Nu har vi kommit hem. Vi stannade i öjebyn och åt pizza på äljest, sjuukt gott. Nu ikväll blir det bara lugna puckar, se lite solsidan och sen sova, för jag är jätte trött!

En bild på lilla Sally som Danne tagit med min kamera;


Kommentarer
Från: Cissi

Bra helg verkar ni ha haft! =)

Underbart sömnmedel det där badet, funkar alltid :P

2011-01-23 @ 18:54:20
URL: http://lillohman.blogg.se/
Från: Caroline

Så svårt att få bilder på sig själv när man som oftast själv är den som står bakom kameran ;) Men nu tog P några bilder i alla fall. Han måste ju lära sig haha.



Synd att vi inte hann ses idag men tror du ni har någon lucka i veckan? Kram.

2011-01-23 @ 19:03:10
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Från: nisse

Hos Sofie OCH NISSE!!:)

2011-01-23 @ 19:09:21
Från: Evelina

Hon är så söt Sally :)

2011-01-24 @ 18:45:48
URL: http://loon.blogg.se/



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback