Om lillan



Tänkte ge er en liten lillan update, tänk, nu är hon snart 6 månader. Tiden går så sjukt fort, jag vet att jag säger det ofta men det är verkligen så. Känns som att hon nyss kom samtidigt som om hon alltid funnits och jag kan verkligen inte tänka mig livet utan henne!!

De senaste veckorna har vi i alla fall börjat introducera mer och mer vanlig mat, och nu äter lillan vanlig mat både till lunch och till middag och hon älskar det. På kvällen äter hon välling och det är smaskigt det också, hon blir som tokig när hon ser flaskan. Ammas gör hon övriga mål, det vill säga om hon vaknar på natten, frukost och eventuellt mellanmål på eftermiddagen. Man märker iallafall tydligt att hon behöver äta riktig mat!

Sover gör hon så bra så. Lillan har fått ett eget krypin här hemma där hon kan sova i lugn och ro, kanske visar en bild sen. När vi lägger henne på kvällen somnar hon av sig själv i sin egen säng och gör sällan något ljud ifrån sig. Som mest vaknar hon två gånger per natt men somnar fort om. Även på dagarna sover hon bra och verkar även kunna sova i de värsta oljuden (LEVI).

Hon är lite reserverad mot nya människor men det går oftast fort över. En mammakär tjej är vad hon är och kommer man hem och bara passerar förbi henne får man oftast veta det. Annars är hon en tystlåten tjej som oftast är väldigt nöjd med livet och gnäller väldigt VÄLDIGT sällan.

Nu väntar vi bara att lillan ska kunna sitta helt själv och börja masa framåt (bakåt och runt far hon). Och på en tand förstås för det verkar klia mycket för henne vissa dagar, men det kan det ju göra länge innan det kommer en tand.


Nåja det var nog allt för denna gång!


Kommentarer
Från: Cissi

Jaa..tiden går så fort...

2011-01-04 @ 10:30:19
URL: http://lillohman.blogg.se/
Från: Anette Andersson

Hon är ju underbar lilla Smilla hälsa henne och Levi

Från Farmor

2011-01-10 @ 15:44:26



Skriv något:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback